G
guest-1693758626
Gość
Właśnie nakręcenie może jeszcze opóźnić przyjście okresu.Właśnie to jest problem, że obawiam się, że moje nakręcanie się i stres z tego wynikający opóźni mi jeszcze ten okres i wtedy dopiero będę świrować. No widzisz, czyli praktycznie żadnych objawów nie masz bo wymioty po szczoteczce możemy wyeliminować
Też mi się wydawało, że na mdłości za wcześnie, po prostu nigdy nie miałam takich objawów, albo ich nie kojarzę. Zwykle dzień przed lub w "ten" dzień pojawiał mi się okresowy ból podbrzusza i nic więcej a tutaj ból głowy, zawroty, mdłości, kłucie w jajnikach, zimno mi choć chyba nie powinno. Dziwnie się czuję. Rano zrobiłam test choć był przeterminowany więc nie wiem czy to jeszcze działa (choć kiedyś znajoma mi powiedziała, że te testy nie mogą się przeterminować), ale pokazał 1 kreskę. Może za wcześnie go zrobiłam bo dzisiaj 26dc. choć zazwyczaj tak dostawałam @ w ostatnich miesiącach. Rano po teście ucieszona byłam i stwierdziłam, że na pewno nie jestem w ciąży a teraz znowu mi się kręci w głowie, okresu jak nie było tak nie ma, bólu brzucha wcale więc znowu mam czarne myśli i taka huśtawka u mnie od kilku dni. W ciągu jednego dnia zmieniam zdanie po 5 razy Niech już ta @ przyjdzie i żeby się już to skończyło.
Ale nie czarujmy się to jest silniejsze od nas
Mam nadzieję że wszystko potoczy się po Twojej myśli.