taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Ostatnio zaczęli nagłaśniać sytuacje z endometriozą i bardzo dobrze bo się pewnie wielu ludziom wydaje, że to zwykły ból na tabletkę i wielkie halo a ja sobie tego nie wyobrażam, mam nadzieję, że skończą się twoje problemy po operacjach choć przykro, że aż do tego musi dojść, żebyś już nie cierpiała.Czekają mnie dwie operacje i mam nadzieję, że zakończy się moja historia z bólem, usuną mi macice i szyjkę macicy oraz ogniska endometriozy niestety jajniki, jelita i pęcherz też są zajętea później następna usunięcia żylaków, które też się tam porobiły jak grzyby po deszczu. póki co tak naprawdę nic nie pomaga ani leki ani zastrzyki. Mi się właśnie spóźnia okres 2 dzień i gdybym brała do siebie to też bym już miała wizje ciąży ale gdzieś mam z tylu głowy, że to niemożliwe przy moich schorzeniach więc czekam i nie planuje testować ( wcześniej świrowalam aż doszło do mnie że przecież zawsze mam te objawy ). Natomiast u Ciebie szansa zawsze jest na ciążę i ja Cię rozumiem, że nie robisz jeszcze testu. Na spokojnie poczekaj na okres a gdy się nie pojawi to wtedy teścik.
Ja mam dzisiaj 23dc i jajniki mnie bolą coraz częściej, jako, że wcześniej nie miałam długo takiej sytuacji, żebym mogła być w ciąży bo jednak wcześniej uważaliśmy mocno to już nie pamiętam nawet jak się czułam przed okresem, nie zwracałam na to uwagi. No i okrutne mdłości miałam w pracy tak do 10 rano, teraz już ok. Mam nadzieję, że w sobotę wszystko się wyjaśni pozytywnie dla mnie.