reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Teśka pomalutku brzuch sam sie z czasem wciągnie a ty nawet jeszcze nie jesteś miesiąc po porodzie więc wyluzuj;-)wszystko wróci do normy może całkiem płaskiego brzucha mieć nie będziesz wszystko zależy od elastyczności i jędrności skóry.poczekaj jeszcze troche i zacznij robić brzuszki i skręty używaj balsamu żeby skóra stała sie miękka i nawilżona i czas pokaże;-):tak: nie ma co panikować.jeśli mała karmisz to jeszcze szybciej ci zbędne kilogramy spadna choć na to nie ma reguły ale zazwyczaj tak jest.
będzie dobrze.a co do bielizny wyszczuplajacej to wiesz co ja bym ci radziła jeśli już tak źle się czujesz ubierać ją tylko jak gdzieś wychodzisz a jak jesteś w domku to bym zdejmowała i pozwoliła skórze odpoczywać i pooddychać.

reklama
Teśka Aguśka dobrze ci pisze. Ja mimo ze Olin juz dawno sie urodzi to nadal mam wiszaca skore.A ja pod ekstra obcisle ubranie mam gorset ale to zakladam tylko pod takie ubrania.Tylko z cwiczeniami uwazaj bo narazie jeszcze zabardzio sie forsowac nie mozesz.

dzie2wczyny wpadam i uciekam bo rano musze wstac, caly dzien w olsztynie...

mloda chetnie bym na kawke wpadla ale sie nie wyrobie :(

dobrej nocki mamuski!

Witajcie:)

Ja zabiegana jak zwykle gdy jest więcej obowiązków :sorry:

marta28 napisz jak było w Olsztynie?To wasza ostatnia rehabilitacja?
Przepraszam że pytam ale Ja nie bardzo w temacie jestem...:zawstydzona/y:

marta03 a Ty żyjesz kochana?
jak po odwiedzinach gości?
w pracy wszystko ok? ;-)

Teśka jesteś świeżo po porodzie więc teraz nie przejmuj się wagą czy brzuchem.Może z biegiem czasu samo wszystko zniknie a co do majtek wyszczuplających to nic Ci na ten temat nie powiem bo nie mam zielonego pojęcia jak i co.

Ania_g21,Aguśka pozdrawiam:)

mloda,necia życzę wam miłego spotkania :tak:

Bietka Where are you?

Dużo słońca wam życzę i udanej środy.Pozdrawiam was!

Ostatnia edycja:
Teska ja mam flak brzuch do dzisiaj. więc Ty w ogóle się nie załamuj. wiadomo wciągnął mi się itd ale nie wrócił do formy sprzed ciąży. musiałabym poćwiczyć solidnie a na to nie mam samozaparcia. a pamiętam że z tydzień po porodZie teściowa mnie sztorcowała że mam brzuch wciągać. myślałam że ją walnę.
a karmisz piersią? to kochana drugiego szoku zaznasz jak przestaniesz karmić hehe. przynajmniej moje były straszne zwisy:( ale odpowiednio dobrany stanik oraz ćwiczenia ćwiczenia i jest dużo lepiej.

u mnie jak zwykle w biegu, czasu brak. od dzisiaj spotkania codziennie z niańką, dodatkowo jest moja 6-letnia siostra ( Marylka zachwycona). a tak to u rodziców to coś załatwiam. zawsze coś.uwielbiam jesień i czekam na nią;) długie nudne wieczory, na działkę nie trzeba chodzić, przetworów się nie robi, sesji w szkole nie ma...żyć nie umierać:)
pozdrawiam wszystkie mamy!

Necia- dziękuje za miłe spotkanko. Super masz synka, a mój niestety nie dał rady i zasnął. Po rehabilitacji jak zaśnie w samochodzie to później chodzi taki niedospany. A i dziękujemy za żółwika furore zrobił i opanował krzyki mojego syna :)
Myślałam że będe was czytać i czytać- a tu dziś cisza, a ja teraz dopiero ogarnęłam i zajrzałam :)

Czesc dziewczyny przepraszam ze sie nie odzywalam ale po powrocie z Polski przylecieli do nas goscie z Anglii brat z rodzina wczoraj wieczorem odlecieli
W sobote mielismy party urodzinowe Natalki takze caly czas w biegu ...

Dzis mamy 9 rocznice slubu takze wybaczcie.....
odezwe sie jutro

Spokojnej nocki,pozdrawiam serdecznie

Bietka a jakie cwiczenia na cycki robiłaś...bo ja też mam zwisy straszne :/
Agnieszka dziękuje za pozdrowionka :)
Dziewczyny z Olszyna ...mieszka któaś blisko Tęczowego lasu lub Jarockiej?

reklama
Witam nocną porą:) Mloda ja również dziękuję za miłe spotkanie:) ale Adaś się u Was wybiegał :tak:a Aleks to słodziak i dobrze że sobie pospał to na zdrówko :)a przy okazji zazdroszczę że Twój tak szybko usypia mojemu to zajmuje dużo więcej czasu :) Cieszę się że żółwik się przydał;)
ania_g21 witaj:) ja mieszkam na Pana Tadeusza także do tych miejsc mam trochę daleko .
Aniaaa wszystkiego naj naj z okazji rocznicy!!!!!
Bietka , Teśka witajcie babeczki:)
Lecę spać papa

Do góry