reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Kinga - wszystkiego najlepszego
Necia- to się wstępnie umawiamy :)

Co do smoka- nie dał się oszukać i żadnego nie chciał, do tej pory bez smoka funkcjonuje- puki co ale dziś mu pojade kupić tamte Jego- bo ide na 18 do pracy i znów cyrki będą- jak bym nie pracowała to bym się pomęczyła i oduczyła smoka przy okazji ale tak to się boje troche- szkoda mi Go, jak sobie przypomnę jak się wczoraj męczył.

i byliśmy jeszcze u pediatry- bo chyba brzuszek Go męczy jeszcze- mówiła że jeszcze chyba 4 zęby idą i być może dlatego smoka nie chce, i dostaliśmy skierowanie na badania- i jutro kontrola. Zobaczymy co wyjdzie.

aguśka cztery zęby :)i zapewne czwórkialbo trójki bo 1, 2 już ma od dawna dalej też są lekko widoczne ale są- w tej chwili nie da się zajrzeć, i nie pamiętam jak z kolejnością, ale jak pediatra to zobaczyła to oczy wielkie zrobiła i powiedziała że przyczyną marudzenia krzyków, odrzucenia smoka mogą być zęby- ale zleciła nam też badania żeby zobaczyć czy napewno wszystko ok :)
Cieszę się że poszłam- bo mój mały nerwusek ostanio jest nie do opanowania :/
No i mam nadzieje że to żeby bo niedługo minie i wszystko będzie ok :)

reklama
młoda u nas szły najpierw 4 wszystkie naraz!!!!też było ciężko i mieliśmy badany mocz bo ponoć jak jest czasem stan zapalny jak przy zębach to mogą być problemy z układem moczowym ale u nas na szczęście było ok.4 się wybiły jeszcze nie urosły a zaczęły sie wybijać 3 i też wszystkie naraz!!!!!! więc wiem o czym mówisz;-)musicie to przeżyć niestety najgorsze jest jeszcze wzrost zęba Bartkowi do nie dawna jeszcze dokuczały a 4 wyszły w kwietniu!:baffled: teraz już są wszystkie ładne wyrośniete i czekamy na 5 oj mam nadzieje że jeszcze sobie poczekaja

Do góry