K
Kinga85
Gość
NEL wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek !!!!! ;-) :-) :*** BUŹIAKI
spełnienia marzeń życzę
spełnienia marzeń życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aniu fajnieMaz cos wspomina ze na poczatku przyszlego roku polecimy sobie na wczasymam nadzieje ze slowa dotrzyma i ze plan wypali
aguska fajnie że jesteś...[/B]hej dziewczyny nam komp się zepsuł dlatego mnie nie było
necia...jaka stara...proszę Cię,super babka z CiebieDziewczyny bardzo Wam dziękuję za życzenia :-) ale jestem już stara![]()
Witajcie!!
Ostatnio zaniedbałam bb... Ale dzisiaj obiecałam Agnieszce, ze wpadnę
Agnieszko dziękuję za pamięćU mnie tak wszystko ok. Dużo zajęć mam...ledwo co się wyrabiam...
A teraz co u nas...tak w skrócie. Jakubek od wczoraj u teściów " na wakacjach". Dzisiaj byłam po niego...ale został jeszcze na jedną nockęMajuni idzie ząbek i coś mi marudka w nocy na szczęście się nie budzi tylko przez sen... My od jutra zaczynamy imprezki. Rano muszę iść jeszcze kupić szwagierce prezent, bo ma urodzinki a w nd przyjeżdża moja kuzynka z rodzinką do nas
Ostatnio kupiłam maluchom zabaweczki. Więc mogę polecićDla Jakubka Mańka Złotą Rączkę i jego narzędzia...się teraz nie rozstaje z majsterkowiczem
Mai kupiliśmy skoczka - zebrę... Szaleje na niej że ho ho
A ogólnie mam mało czasu na wszystko... Praca, dom, dzieci...mąż
Aaa Jakub od środy zaczyna przedszkole, mój mały-wielki chłopczyk![]()