reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie!!

Nel 100 lat 100 lat niech żyje,żyje nam...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO kochana!! :)
jasne_roze.gif

U mnie pada...już mi nawet taka pogoda nie przeszkadza...:cool:
sama natura,nie mamy wpływu na zmianę tego lata.

Pozdrawiam was!

Witam w ten deszczowy dzionek

Nel wszystkiego najlepszego!!!!Sto lat!!!!

Przez ta pogode lenia mam giganta i humoru brak :wściekła/y:
Mlodsza spi,starsza baje oglada zaraz obiedek bedziemy jadly J w pracy na popludnie tak ma 3 dni wlacznie z weekendem
Jakos w tym roku lato nie dopisalo raz ze jak bylismy w kraju to tez pogoda kiepska no i w Ie tez kiepska ale tutaj to nie ma sie co dziwic ...

Maz cos wspomina ze na poczatku przyszlego roku polecimy sobie na wczasy :tak:mam nadzieje ze slowa dotrzyma i ze plan wypali

Milego dnia

Nel wszystkiego naj naj
hej dziewczyny nam komp się zepsuł dlatego mnie nie było
pogoda w kratke więc czasem jesteśmy na dwórku korzystamy z chwil kiedy nie pada ale większość ostatnio czasu spędziliśmy w domku:-(
pozdrawiam

Witajcie!!
Ostatnio zaniedbałam bb... Ale dzisiaj obiecałam Agnieszce, ze wpadnę ;)

Teśka...ja już nic nie powiem na temat mojej figury...po dwóch ciążach :/
Agnieszko dziękuję za pamięć ;) U mnie tak wszystko ok. Dużo zajęć mam...ledwo co się wyrabiam...
Aniaa spóźnione życzenia... dużo miłości na kolejne wspólne lata!!
Mloda moja mała też już mleka nie pija...jakiegoś mlekowstrętu dostała :D
Necia sto lat sto lat !!! No wiesz...stara :-D

A teraz co u nas...tak w skrócie. Jakubek od wczoraj u teściów " na wakacjach". Dzisiaj byłam po niego...ale został jeszcze na jedną nockę :) Majuni idzie ząbek i coś mi marudka w nocy na szczęście się nie budzi tylko przez sen... My od jutra zaczynamy imprezki. Rano muszę iść jeszcze kupić szwagierce prezent, bo ma urodzinki a w nd przyjeżdża moja kuzynka z rodzinką do nas :)
Ostatnio kupiłam maluchom zabaweczki. Więc mogę polecić ;) Dla Jakubka Mańka Złotą Rączkę i jego narzędzia...się teraz nie rozstaje z majsterkowiczem :) Mai kupiliśmy skoczka - zebrę... Szaleje na niej że ho ho :D

A ogólnie mam mało czasu na wszystko... Praca, dom, dzieci...mąż :rofl2:

Aaa Jakub od środy zaczyna przedszkole, mój mały-wielki chłopczyk :)

Witajcie weekendowo :-D
...w końcu doczekałam się wolnego :happy:

Maz cos wspomina ze na poczatku przyszlego roku polecimy sobie na wczasy :tak:mam nadzieje ze slowa dotrzyma i ze plan wypali
Aniu fajnie:)
Mam nadzieję że pogoda wam dopisze tuż po nowym roku :tak:
[/B]hej dziewczyny nam komp się zepsuł dlatego mnie nie było
aguska fajnie że jesteś...:)
nie dobry komputer!! ;-)
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za życzenia :-) ale jestem już stara :tak:
necia...jaka stara...proszę Cię,super babka z Ciebie :tak:
Witajcie!!
Ostatnio zaniedbałam bb... Ale dzisiaj obiecałam Agnieszce, ze wpadnę ;)

Agnieszko dziękuję za pamięć ;) U mnie tak wszystko ok. Dużo zajęć mam...ledwo co się wyrabiam...

A teraz co u nas...tak w skrócie. Jakubek od wczoraj u teściów " na wakacjach". Dzisiaj byłam po niego...ale został jeszcze na jedną nockę :) Majuni idzie ząbek i coś mi marudka w nocy na szczęście się nie budzi tylko przez sen... My od jutra zaczynamy imprezki. Rano muszę iść jeszcze kupić szwagierce prezent, bo ma urodzinki a w nd przyjeżdża moja kuzynka z rodzinką do nas :)
Ostatnio kupiłam maluchom zabaweczki. Więc mogę polecić ;) Dla Jakubka Mańka Złotą Rączkę i jego narzędzia...się teraz nie rozstaje z majsterkowiczem :) Mai kupiliśmy skoczka - zebrę... Szaleje na niej że ho ho :D

A ogólnie mam mało czasu na wszystko... Praca, dom, dzieci...mąż :rofl2:

Aaa Jakub od środy zaczyna przedszkole, mój mały-wielki chłopczyk :)

Martuś hej hej kochana :-)
Cieszę się że zajrzałaś i że słowa dotrzymałaś :tak:;-):-)
Doskonale Cię rozumiem że czasu jest mniej gdy się intensywnie pracuje ale tak brakowało tu Twojej osoby że musiałam "przypomnieć Ci" o bb ;-)
Buziaki dla Majuni,niech się trzy ma maluśka z tymi ząbkami :tak:
Jakubek już taki duży mężczyzna idzie do przedszkola ale fajnie,buziaki także dla niego :tak:
Fajnie że dzieciaki zadowolone z zabawek,sama radość w domu pewnie jest...:-D
Bawcie się dobrze Marta przez ten weekend,należy wam się w 100 % :tak:

...a teraz uciekam spać.DOBRANOC DZIEWCZYNY!

hej kochane
Marta żeczę żeby szybko Mai wyszły ząbki a co do zabawek to super ja wiem jaka to zabawka Maniek bo chce kupić Bartkowi jak będzie troche większy;-) one tak podskakuja i śpiewaja w szkrzynce(narzędzia) nie?
agnieszka ty taka zapracowana dzień wolny jak najbardziej się należy;-)
a gdzie reszta?
pozdrawiam

reklama
Hello!!
Ja już dzisiaj dywany "potrzepałam", poodkurzałam...a to wszystko dlatego, że Maja zgubiła gdzieś zatyczkę do kolczyka... Dzisiaj jak będę na zakupach muszę zajść do Apartu i kupić :wściekła/y: Na szczęście zatyczka 19 zł kosztują <a kolczyki 169> więc cena w miarę dostępna...
Jeszcze muszę wymyślić prezent dla szwagierki... Ale myślę, że zahaczę o Rossmanna bądź Empik i coś wybiorę.

Aguska wiem o jakie narzędzia ci chodzi. Jednak ja kupiłam też z tej serii tylko jest gadająca postać Mańka i mała skrzynka z narzedziami, które można też wpiąć w pas Mańka :) Ale ogólnie narzędzia też są super!

Mam nadzieję, ze Maja zaraz zaśnie...bo chce mi się iść pod prysznic :)

Do góry