reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga HAPPY BIRTHDAY! żeby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia.
Młoda jak Twoja teściowa mogła wyrzucić smoczek??? co za człowiek. nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale na pewno nie pozostawiłabym tak tego:( wrr.

Dziewczyny ja Was czytam cały czas. ale nie mam weny zeby pisać/ Piotrek pojechał buuuu. Masakra jak jestem uzależniona od niego. Tak pusto mi bez niego;( wolę jak jest w domu. nawet jak mnie wkurza hehe

reklama
Witajcie ja dzisiaj na chwilę.
W pracy poniedziałkowy zawrót głowy!!

Młoda jak już przetrwacie dwa wieczory, to ja chyba bym już nie dawała smoka...najgorsze już za wami! Ojej 4 ząbki na raz... bidulek!
Bietka...aaa chyba zdążyłyście z Marylką przed deszczem? <widziałam z okna> :)

Mnie dzisiaj coś ciśnienie przytłacza...
Do tego poprzednią noc coś spać nie mogłam... I już mnie muli :/

parę kropel na nas spadło, przyszłyśmy z rykiem do domu bo moje dziecko ma fazę na BABKO BABKO. cały dzień by siedziała a piasku.
A po deszczu poszłyśmy pobiegać po kałużach:)

Miłego dnia MAZURSKIE MAMUSIE!!!

My dzisiaj już od 15 będziemy mieli gości... Pewnie na nockę :)

Uciekam głowę myć i się zbieram do pracki ;)

Bietka i my wczoraj poszliśmy pobiegać po kałużach między ulewami;-)
a dziś jak narazie pogoda słoneczna ale pewnie będzie taj jak wczoraj w kratke
po 9 biorę małego na plac zabaw bo później pewnie będzie lało i nici z zabawy na dworzu

Witajcie !moja figura po porodzie pozostawia wiele do zyczenia najgorzej brzuch i uda ,ale brzuch to najgorzej mam obwisly brzucho moze nie tak strasznie a jednak ,narazie niemam za wiele czasu na cwiczenia wiec dzis zakupila majtki wyszczuplajace ,narazie bende nosic bo niechce straszyc ludzi na ulicysmiechem zartem ale mi do smiechu nie jest powrot do formy bendzie trudniejszy niz myslalam ,wiem ze te majtki raczej malo tu pomoga ale naraxzie to musi starczyc,a jaka wy macie opinie na temat takiej bielizny ,jak radzilyscie sobie z powrotem do formy?Kingo spoznione 100 lat !!a reszte mazureczek witam cieplutko:)

kurcze alke chmury u nas...i wieje na potege..

jestem:)
u nas bez zmian, jakos wszystko leci powoli, konczymy przerwe od rehabilitacji, jutro juz caly dzien w olsztynie...no ale damy rade:)

postaram sie zajrzec wieczorkiem bo juz Olka wzywa

reklama
Do góry