reklama
Atra kawusi na noc ci nie zproponuje, ale niech ci mężuś masażyk zrobi (mój mi obieca masaż od m-ca i dalej czekam hihihihi)
Kinga jutro jak znajdę test to ci napiszę (bo mam w miarę świeży hihihi), dzięki za życzenia. Acha jak przełąnaczałam się na nasze forum, to weszłam gdzieś na początek br. jak klikałyście i akurat Twoje zdjęcie było (te w kitce) i powiem Ci Kinguś, że fajnie wyglądałaś ale teraz jest suuuuper, bardzo ci pasuje ta fryzurka!!:-)
Dziewczyny, tak piszecie o starzeniu się,że normalnie myślę która wam wiosenka leci??;-)
Kinga jutro jak znajdę test to ci napiszę (bo mam w miarę świeży hihihi), dzięki za życzenia. Acha jak przełąnaczałam się na nasze forum, to weszłam gdzieś na początek br. jak klikałyście i akurat Twoje zdjęcie było (te w kitce) i powiem Ci Kinguś, że fajnie wyglądałaś ale teraz jest suuuuper, bardzo ci pasuje ta fryzurka!!:-)
Dziewczyny, tak piszecie o starzeniu się,że normalnie myślę która wam wiosenka leci??;-)
sprostowując to nie ja pisałam o starzeniu sie bo ja jeszcze nie czuje sie staro!:-)
tosika dziekuje za test i za komplementa;-)
a może bys w koncu dodała jakąś waszą fotencje? hm? zdjecia tu mile widziane
mąż mnie ciągnie do łóżka a ja nie chceeee
tosika dziekuje za test i za komplementa;-)
a może bys w koncu dodała jakąś waszą fotencje? hm? zdjecia tu mile widziane
mąż mnie ciągnie do łóżka a ja nie chceeee
Eee no coś ty...a ile latek?Bo mi się wydaje, że ja przy was to stara wyga jestem:--(
Ja w marcu 24
Kinga bądź twarda nie daj się!! hihihihihihihi
Dam, dam zdjątko tylko najpierw nauczę się jak to się robi A tak na marginesie myślę, że jak będziecie przejazdem w olsztynie to wpadniecie do koleżanki z bb na kawusię :-) to wtedy na żywca się poznamy
Dam, dam zdjątko tylko najpierw nauczę się jak to się robi A tak na marginesie myślę, że jak będziecie przejazdem w olsztynie to wpadniecie do koleżanki z bb na kawusię :-) to wtedy na żywca się poznamy
reklama