reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Atra kawusi na noc ci nie zproponuje, ale niech ci mężuś masażyk zrobi (mój mi obieca masaż od m-ca i dalej czekam hihihihi)
Kinga jutro jak znajdę test to ci napiszę (bo mam w miarę świeży hihihi), dzięki za życzenia. Acha jak przełąnaczałam się na nasze forum, to weszłam gdzieś na początek br. jak klikałyście i akurat Twoje zdjęcie było (te w kitce) i powiem Ci Kinguś, że fajnie wyglądałaś ale teraz jest suuuuper, bardzo ci pasuje ta fryzurka!!:-)

Dziewczyny, tak piszecie o starzeniu się,że normalnie myślę która wam wiosenka leci??;-)

Tosika chłop mi zasnął...a neich śpi... :)
Kochana a coś ty taka ciekawska co do wieku hehehe po 20-stce jesteśmy ;)

Ostatnia edycja:
sprostowując to nie ja pisałam o starzeniu sie bo ja jeszcze nie czuje sie staro!:-)

tosika dziekuje za test i za komplementa;-)
a może bys w koncu dodała jakąś waszą fotencje? hm? zdjecia tu mile widziane

mąż mnie ciągnie do łóżka a ja nie chceeee:-D

Kinga ja też staro się nie czuje...metaforę rzuciłam....
A mąż niech jeszcze trochę się pomęczy sam...milej mu będzie mieć żonkę w łóżku jak jeszcze trochę potęskni :p

Kinga bądź twarda nie daj się!! hihihihihihihi

Dam, dam zdjątko tylko najpierw nauczę się jak to się robi:-p:-p:-p A tak na marginesie myślę, że jak będziecie przejazdem w olsztynie to wpadniecie do koleżanki z bb na kawusię :-) to wtedy na żywca się poznamy:happy::happy::happy:

reklama
Do góry