reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Jak swieta mineły wszystkim? Brzuszki pełne dzidzie nie dawały w kość. Moja Nel ma miesiac i maluszek jeszcze nie rozpoznaje dnia od nocki ale w swieta wyjatkowo dała pospac swoim rodzicom.:-):-):-):-) a jak Wam mineły świeta?

Witaj Kucia!
010.gif

Witajcie mazurskie mamuśki! Wreszcie jestem w domu! Jednak prawdą jest, że wszędzie dobrze itd... :tak: Hania odsypia już trudy podróży - padła nam dziś jak mucha nawet bez kolacji :szok:
Ja w sumie też ledwo się na nogach trzymam więc nadrobię co u was jutro, jeśli pozwolicie :cool2:
Miłej nocki!!!

witaj kucia:happy2: powinnaś chyba zmienić suwaczek. Córeczka jeszcze malutka, ale za pare miesięcy da rodzicom lepiej pospać na pewno:tak: Pokaż swoją kruszynkę:-)

U nas poświętnie oki! jestesmy nieco przejedzeni wszyscy i zmęczeni tymi świętami. No ale było milutko. Nagościliśmy się sporo:cool2:
Mąż wczoraj miał urodziny, w piątek szykujemy z tej okazji imprezkę więc znowu wesoło będzie u nas:-)
Filip mega zadowolony, dostał mnóstwo zabawek :-) A my z mężem szykujemy się na zakup spacerówki dla małego.

Pozdrowionka dla was!

Witaj Kucia!
Kinga urocze zdjecie z Filipkiem.:tak:
Ja dzisiaj w pracy, po swietach chyba z 3 kg przybyło mi, jadłam jak głupia, zreszta cały czas bylismy gdzies poza domem, jestesmy tym bardzo zmeczeni, nie mówiac o Antosiu.
Mikołaj był bardzo hojny w tym roku, duza rodzine mamy i Antek dostał mase prezentów, najróżniejsze, Rafał musiał po nie 2 razy do samochodu chodzić:-D ale zeby nie rozpieszczac dziecka to i tak mu wszystkich prezentów nie pokazałam, zeby nie zwariował :-D
Mikołaj tez był, naprawde było extra, nasz mały 3 letni cghrzesniak bał sie Mikołaja, Antek jeszcze nie rozumiał sytuacji i ciagał go za brodę. Wszyscy mieli tez ubaw bo Antoni tez był przebrany za mikołaja, szkoda ze w pracy jestem i zdjec nie mam.
A jutro wyjezdzamy na tydz do Warszawy, fajnie bedzie:-)

Witajcie!
Widze po świętach wszystkie szczęśliwe :) Ja cięższa chyba o trzyu kilo...aż wstyd :)
U nas Mikus też nie oszczędzał...szczególnie w obdarowywaniu Jakubka... Mały dostał tyle prezentów, że nie zapokowalismy się do auta!! Część przywieźli nam rodzice :)
Ja dopiero przed chwilą pożegnałam gości... Tak więc troche dzisiaj wieczorkiem mam odpoczynku...Bo coś święta nam się przeciągnęły :)
A jutro mam wielkie przemeblowanie mieszkania...bo przyjeżdża sofa :) Wiec zmiana wystroju dużego pokoju,...no a po nowym roku dostawa komód :) Jestem happy :)

Wyszytkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2008
aby dobrze Wam się wiodło dziewczyny i waszym najbliższym

Życzenia już składam ponieważ jutro już wyjeżdżamy do Gd i Sopotu.
Pozdrawiam!!:-)

reklama
Do góry