reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Kochanym naszym jubilatom sto lat
życzą Hania z rodzinką!

reklama
Szybciutko spojrzałam co u was, bo ciągle mnie coś tu goni :zawstydzona/y:
My po wizytach lekarskich - Hania nie ma alergii, neurolog też już nie widzi nic niepokojącego więc wielkie uffff :tak: Ja mam zrobione 3 zęby, małżowina moja 2. Nie powiem ile przed nami, bo mi normalnie wstyd :zawstydzona/y: W styczniu znów musimy tu do dentysty gonic.

I ciąg dalszy po kilku godzinach ;-)
Spłukani kompletnie czekamy na święta hehe...
Mąż wiezie właśnie siostry moje na dworzec wiec mam chwilkę na nadrobienie zaległości na forum. Potem ubieranie choinki. U mnie w domu zawsze była sztuczna, tu mają żywą i jak pięknie pachnie! Tylko Haniuta utrzymać w odpowiedniej odległości nie będzie łatwo :-D Prezenty kupione a opakowania już nie i w ten najwększy tłok znów trzeba będzie do sklepu gonić :no:
Dziś - po ośmiu latach - spotykam się z moją klasą z liceum. Już się doczekać nie mogę.
W razie gdybym nie mogła tu już zajrzeć życzę wam wesołych, rodzinnych i ciepłych świąt!
009.gif

Witajcie.
Kinga zyczymy udanej imprezki!!
Nineczka super, że odetchnęłaś z ulg po wizycie u lekarza. Oj zazdroszczę takiego spotkania po latach...u nie się szykuje ale dopiero za 2 lata...
Ja dzisiaj kupiłam resztę prezentów...jestem zadowolona.Później była koleżanka na kawce...trochę rozrywki hihihi. Jutro M. w domu więc zajmie się Jakubem a ja biorę się za gotowanie...

Hej!
my po imprezie. Bylo bardzo fajnie:-) Filip padł poprostu. Ale zadowolony:tak: zaraz dodam chociaż kilka zdjęć a resztę raczej w poniedziałek lub po świętach.

tak solenizant siedział z nami przy stole :)

ojej co too? (mamusia pomogła zdmuchnąć świeczkę;-))

wróżby:

pierwszy w ruch poszedł różaniec

potem kieliszek

i pieniążek

słowniczka nawet nie dotknął. Wszyscy zaczeli mówić że szkołę bedzie obrzucał kamieniami;-):-Dhihi

Dobranoc!
Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT!

My po wizytach lekarskich - Hania nie ma alergii, neurolog też już nie widzi nic niepokojącego więc wielkie uffff :tak: Ja mam zrobione 3 zęby, małżowina moja 2.

witaj kochana no to wieści cudowne i w sam raz na święta . zdrowie najważniejsze . całuje was i pozdrawaim gorąco

kinga - solenizant i rodzinka bomba . zdjęcia super

witam kochane z samego rana a wiec przygotowań ciąg dalszy :)........ ostatnie pranie wstawione ...podłogi umyte ...a teraz do garów :) w domu pachnie już świętami ...uwielbiam to .... jeszcze tylko zrobię jakiś stroik i koniec . całuski ,

reklama
Do góry