reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej! idziemy dzis kupić spacerówkę dla synka:-) ciesze się tak jakby to był wózek dla mnie hehe:-D U nas dziś słonecznie ale strasznie zimno.
Pozdrawiam!

reklama
Hej!
Tak, dzisiaj mroźno jak nie wiem :) Ale spacer będzie ;)
Kinga jaką chcecie kupić spaceróweczkę? My zamierzamy kupić gdzieś koło lata...a teraz już Jakub jeździ w spacerówce (ale cała spacerówka w pozycji półleżącej)
Ja dzisiaj musze się zmobilizować i iść zanieść zdjęcia do wywpolania :)

U nas termometr pokazuje cały czas - 10 st. mroźno:szok: ale wybieramy sie na króciutki spacerek:tak: saneczkami:tak:
Jestem wściekła bo znowu przełozona została operacja Antosia:wściekła/y: bo strajkuja lekarze:wściekła/y: ale zapisalismy go prywatnie, więc na 100% bedzie operowany 25 stycznia.
a spacerówke to polecam chicco ct04 i najlepiej zamawiac przez internet, wychodzi duzo taniej:tak: taka spacerówke ma tez Madzia, wózek jest niezniszczalny i przede wszystkim ma bardzo szerokie siedzisko co zima olbrzymie znaczenie:tak:

My własnie po zakupach:)) spacerówka kupiona! Filiek zadowolony od razu chcial aby go wsadzić do wózka:-)

marta100 z tym strajkiem lekarzy to masakra.. jak tak oni mogą kuźwa przecież ludziom chorym i potrzebującym robią krzywdę! No ale przecież kasa kasa... za mało jej mają i strajk! leczyć nie bedziemy! Bezsens

Idę szykować obiad
narazie laski
buziaki dla bąbli

Kinga fajna spaceróweczka.
Ale tutaj cisza...ja dzisiaj znowu sama... W dzień była jedna koleżanka, przed chwilką wyszła druga...chociaż było z kim się kawy napić... Niby mąż ma wolne do 7 stycznia ale co z tego jak pełno prywatnej pracy? A tak się przyzwyczaiłam do niego przez ostatnie kilka dni...

Witajcie dzieweczki
disa0069.gif

Odbiło mi :zawstydzona/y: Normalnie jestem taka happy, że do roboty wróciłam, że szok :szok: Mam nowe stanowisko, własne biureczko i cieplutką posadkę :cool2: Dziecko z dziadkiem wojuje - a raczej odwrotnie - a mamusia odżywa przebywając wśród innych dorosłych hehe...
Zrobiłam dziś badania i mam jakiś niezły stan zapalny :baffled: W poniedziałek odbieram hormony i lecę do doktorka po jakieś leki. Kopnijcie mnie w zadek, żebym zadzwoniła w końcu do laryngologa, bo robię to już 3 dzień :sorry2:
Wracam do domu stęskniona za małą. Widzę, że ona też w końcu raczy zauważać, że mama istnieje ;-) Czasu mam więcej choć mam go mniej. Brzmi dziwnie ale ja zawsze lepiej potrafiłam się zorganizować mając mniej czasu. Ciekawe na ile starczy mi tego zapału :-D Póki co cieszę się, że nie jest tak strasznie jak sobie wyobrażałam.
O matko! Ale wypociłam...:szok:

maarta - lekarze - no comments, bo mi zaraz ciśnienie skoczy :wściekła/y: Będziemy tu wszystkie trzymały za Antosia kciuki! Wyciąg działa ale na starym stoku. Byłam w weekend i nartostrada zielona :baffled:
Grubelku - twój Wiktorek zaraz dogoni w wadze Hankę :szok::-D
Kinga - fajne wózio, ja teraz żałuję, że nie kupiłam polecanego przez dziewczyny. Moja parasolka nie jest może tragiczna ale wygina się dziadostwo na wszystkie strony :no:

Na deser trochę zimowego Haniuta ;-)
Ostatnie zdjęcie to kanapeczki z sosem paprini, które mąż przygotował mi w sylwestrowy wieczór :-D

Załączniki

• 1111.JPG
    1111.JPG
    50,9 KB · Wyświetleń: 21
  • 22222.JPG
    22222.JPG
    52,5 KB · Wyświetleń: 19
  • 333333.JPG
    333333.JPG
    41,1 KB · Wyświetleń: 14
  • 4444.JPG
    4444.JPG
    38,1 KB · Wyświetleń: 17
  • 555555.JPG
    555555.JPG
    54,4 KB · Wyświetleń: 15
Nineczka cieszę się, ze jesteś zadowolona. Ja zcasem też tęsknię za pracą...i faktycznie jak człowiek ma wiecej zajęć tym bardziej czas i zajęcia ma poukładane :) A zdjątka siuper!
My sobie siedzimy...tzn mąż poszedł teraz pod prysznic...a ja jeszcze chwilkę klikam :)

reklama
Witam się...

Kinga a czemu Filipkowi włoski podcięłąś...? :confused: Spacerówka sympatyczna...:tak:

Nineczko az Ci zazdroszcze...:tak: Tez chce wyjść z tego domu.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do pracy chce!!!! A Hanutek przecudny... :tak: kanapki też...ale masz zdolnego męża... :tak:

Do góry