reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam się....:-)

Sto lat dla Roczniaka Filipka!!!

Kinga my tez jutro mamy impreze...

Madzia Majunia cudna...:tak:

Ja już chyba nie będe zaglądać.....dlatego chciałabym...życzyć Wam..

Zdrowych i spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku!!!

reklama
grubulek dziekuję w imieniu Filipka:-)
Jestem dziś zabiegana, zaraz ruszam na miasto kupic jakiś fajny ciuszek Filipkowi:-)
Dziś jeszcze spokojnie a jutro impreza uff co to bedzie!;-):cool2::-D

pozdrawiam!!

Witam sie i ja...

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

Kochanemu Filipkowi wszystkiego co najlepsze życzą ciocia Natalia i Amelusia ;-)

Właśnie wróciłam z Amelką od lekarza...
Wczoraj wieczorem zauważyłam na jej brzuszku jakieś czerwone plamki a dziś rano pojawiły sie też pod pachami i po wewnętrznej stronie ramion :no: Najpierw wystraszyłam się, że to różyczka, ale lekarz powiedział, że to jakieś uczulenie lub alergia :wściekła/y:
Dostałyśmy syropek i maść do smarowania, jak nie przejdzie to po świętach mamy się znowu pokazać :dry:
Wkurzona jestem na maksa, bo mam wrażenie, że wszystkie choroby świata się do niej przyczepiają :wściekła/y:

Jutro skoczymy jeszcze rano do Mrągowa po ostatnie zakupy i trzeba będzie zabierać się pełną parą do roboty. :sorry2:

Nineczka pewnie tez już zabiegana, bo nie pojawiała sie ostatnio.
Życzeń jeszcze nie składam, bo postaram sie jeszcze wpaść tu przed świetami :tak:

FILIPKU
życzymy Ci spełnienia marzeń pod puchową poduchą,
namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce,
wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem,
komety Haleya z jasnym warkoczem
i anielskich przyjaciół.
captionit073344I366D31.jpg

Ciocia Marta wujek Marcin i Jakubek!!

ah jakie cudowne życzenia bardzo dziekuje w imieniu synka:-)
my z mężem w kuchni dzis wiekszosc dnia spedzilismy hehe. teraz zrazy się smażą i devolaje:happy2:
a Filipek wariuje:cool2:

Kinga to same pyszności robicie :)
Natalko a wiesz od czego ta alergia?
Ja mam dobrze robię tylko dwie sałaki, jedno ciasto i mięsko...pewnie jakiś schab upiekę...A reszte mama i babcia...i zabiorę sobie cosik do domku... My i tak wyjeżdżamy na całe święta więc mam z głowy wielkie gotowanie :)

Martaja nie jestem pewna od czego, ale wydaje mi się, że winowajcą może być sok z czarnej porzeczki. Amelka piła go z dwa dni temu po raz pierwszy. Bo poza tym to nic nowego nie jadła, więc raczej to powinno byc to

heloł wieczorem!
skończyliśmy!:-) gotowi do jutrzejszej imprezki:cool2: kuźwa ale się zmordowałam... no ale jutro jaka wyżera hyhyy
martaja sporo narobiliśmy (mięsa różne,bigos,sałatki,ryby itd):happy2: oczywiscie niektóre potrawy robiłam z wyprzedzeniem.

a oto jeden z prezentów dzisiejszych naszego solenizanta:-)

Filipek juz sam jadł bardzo zadowolony:tak:

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam... !!!! :-)
Z okazji drugich urodzin, życzymy Julci wszystkiego co najlepsze. żeby zawsze była radosna i szczęśliwa i aby uśmiech nigdy nie zszedł z jej pięknej twarzyczki
:tak:

reklama
wszystkiego najlepszego z okazji tych rocznych i tych dwurocznych urodzinek . moc życzeń i zdrówka przesyła maja z mamą:-)

Do góry