reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej,dla wszystkich chorowitkow zdrowka!
Moj Olinek dzs wymiotowal 3 razy bo wczoraj najadl sie malosolnych :crazy:

A byla u nas Mloda ze swoim synkiem,super babeczka i jakiego ma ślicznego synka.
Pozdrawiamy i uciekam poczytac ksiazke bo maly spi.
Mloda a twoj zasnal jeszcze?

reklama
Hej
Ania- dziękuje. Tak właśnie od jakiś 15 minut śpi. Ale do tej pory szalał :) Twój Olinek też super chłopczyk- zaskoczył mnie tym dzieleniem się zabawkami :) Widać że chciał się pobawić z Alexem a On puki co obserwuje inne dzieci. Dzięki za miłe spotkanko.

U nas też ząbek się odzywa już się 16 przebija, tylko jakoś dziwnie wygląda teraz jakby czwórka obok trójki wychodziła, mam nadzieje że to tylko tak wygląda.

Necia- zdrówka dla Twoich chłopców i oby z rehabilitacją się udało.
Kinga- wam też zdróweczka życzę.
Pozdrawiam

Pierwszy spacer bez wózkowy zaliczony- mój syn zaprowadził mnie do sklepu :)

Ostatnia edycja:
Gratulujemy ząbka Majeczce:)
Marylka też na ibumie... trójki idą. biedulka aż ma krwiaki.
Zdrówka dla Fiola, Pawełka i Adasia...
Marta wyszalej się na weselu i pozdrów ode mnie Warszawę:) baaardzo lubię klimat tego miasta.
a z dzieciaczkami idziecie czy zostawiacie je komuś...?

U mnie w pracy ciężko ciężko.... no ale nic. najgorsze jest to że gówniarze myślą, że ja- kobieta na budownictwie nie mam prawa się znać a ja się tym przejmuję:/

Witam się wieczorkiem z kubkiem gorącego barszczyku ;)
Ciągle męczy mnie alergia i już zatoki... Masakra jakaś. Do tego wynudziłam się dzisiaj w pracy jak mops... kilka godzin sama byłam :/

My na jutro prawie gotowi. Jeszcze muszę kieckę wybrać... mam cztery i nie wiem na którą się zdecydować...
Dzisiaj jeszcze kupiłam sobie butki i torebkę :)

Bietka do dzieci przyjeżdżają moi rodzice no i moja siostra bo akurat jest u nich. Chociaż powiem wam, że ja już przeżywam to rozstanie...jakoś mi tak żal, ze nie będzie mnie chociażby z rana jak wstaną moje kruszynki....
Co do uczniów nie martw się...i bądź twarda. A z doświadczenia wiem, ze my - kobiety jesteśmy tak samo dobre w te klocki jak i mężczyźni...
Ojej Marylka też się męczy... Bidulcia mała.
My mamy 6 ząbków... po trzy u góry i na dole...

Witajcie weekendowo:))))

Zdrówka dla maluchów życzę jeszcze raz bo widzę że tu chorobowo się bardzo zrobiło :-(

marta03 wytrzymasz rozstanie z dziećmi,będzie dobrze :tak:fajnie że zakupy udane.Życzę szałowego wesela.Pozdrawiam!

Bietka87 nie daj się uczniom,stawiaj twardo na swoim:)3maj kciuki i pozdrawiam!

mloda0308,ania_g21 fajnie że spotkanie udane,miło że się poznałyście bo na pewno od razu raźniej się ze sobą pisze:)Pozdrawiam was!

Teśka a co u Ciebie?jak mała?lepiej już?

W końcu doczekałam się upragnionego weekendu :tak:
Jutro ruszam na spotkanie z dziewczynami z bb z Leicester :-)

Nocne pozdrowienia ślę wam i uciekam spać:)

Hej dziewczyny
Marta udanej zabawy na weselu
Necia Kinga i jak przeziębienia chłopców przechodzi im? zdróweczka dla Filipka Pawełka i Adasia
Ania a jak Oli?już nie wymiotował?dobrze sie czuje?
młoda to pewnie czujesz dume że twój synuś sam poszedł za rączke ja też pamiętam te chwile... super;-)
Bietka nie daj sie.Ja ci coś napiszę w średniej szkole miałam bardzo młodziutka Pania od WOS-u my byliśmy jej pierwsza klasa.chłopcy chciali wejść jej na głowe i czasem leciały dziwne teksty tym bardziej że była bardzo atrakcyjna kobieta.ale ona była tak wymagająca że wszyscy musieliśmy sie sporo uczyć.pytała na każdej lekcji bardzo dokładnie i surowo oceniała.a jak chłopacy chieli ją zagiąć to ona albo odpowiadała na pytania albo jakoś przekręcała to pytanie i mówiła że ona już skończyła studia i nie musi udowadniać swojej wiedzy a on owszem.Wiec trzymam za ciebie kciuki jak będziesz wymagająca to oni w kóncu nabiorą dystansu i może przestana wchodzić na głowe musisz znaleźć na nich sposób.powodzenia;-)
Agnieszka miłego spotkanka
teśka jak maleńka?
miśka jak sie czujesz?
pozdrawiam

Aguska dziekuje ze pytasz.Nie nie wymiotowal juz.Byl taki troche nie w sosie i wogole ale z brzuszkiem juz bylo ok.
Marta udanego wesela.Wybaw sie za nas wszystkie.
Bietka badz twarda.
Kinga a jak u ciebie?

reklama
Do góry