reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej u nas ok
walczymy z katarem i nie jest zle... :)
mnie coś gardło zaczyna drapać ehhh
odpoczywamy sobie. mąż nie pracuje wiec to wykorzystuję

Marta udanej zabawy na weselu! :)

pozdrawiam was dziewczynki :**

reklama
Hej laski:)
Wpadłam tylko napisać, że żyję:)
Miałam awarię netu ale już ok. Teraz będę częściej zaglądać.
Buziaki

Kasiu witaj!
ale Cię dawno tu nie było...awaria netu jak najbardziej zrozumiała,mam nadzieję ze teraz będziesz zaglądała częściej?
Co u Ciebie?jak Alex?
Pozdrawiam Cie!

Hej !sorki ze nieodniose sie do waszych postow ale od paru dni mam dola i niechce nikoga zrazac moim humorem dlatego nic niepisalam nawet,mam nadzieje ze wszystko u nwas okej ,u nas jak narazie od paru dni spokoj ,kolezanka doradzila na te kolki wode koperkowa i jak narazie dziala ,ale jakos mala ostatnio strasznie marudna ale z dwojga zlego lepiej to niz kolki ,nadia teraz z tata na spacerku tatus zabral zebym troche odetchnela ,a ja umylam sie w spokoju i posprzatalam ,wiecie ciezko jest sie przyznac ze lekko nie jest a ja podziwiam wszystkie dziewczeta co maja po pare dzieci ,najgorsze jaet to ze czlowiek sie stara a ktos ciagle krytykuje ze to zle czemu to niezrobione ajjj niebende zrzedzic ale naprawde niemam z kim pogadavc koelzanki nagle ciagle zajete ,uroki ,ale dzionek przynajmniej dzis ladny ,:)pozdrawiam i przepraszam za te moje zale

Teśka Kochana pisz częściej i jeśli masz taką potrzebę wygadania się to to rób na pewno to pomaga a i my Cię troszkę pocieszymy:) Główka do góry dobrze że Nadia czuje się lepiej !Ach te nasze dzieciaczki:) Dużo siły Ci życzę i cierpliwości dasz radę :)
Kasiu witaj po długiej przerwie:) Co u Was?
Kinga cieszę się że synuś lepiej się czuje a dla ciebie mleczko z miodem na gardełko ! Zdrówka życzę !
U nas myślałam że już lepiej a tu niestety Pawełek pół nocy kaszlał:( ach
Pozdrawiam wszystkie mamy i zdrówka dla Was i dla Waszych rodzin!!!

Ostatnia edycja:
teśka każda z nas to przechodziła masz prawo trocvhe4 ponarzekać no nie ukrywajmy opieka nad maluśkim dzieckiem nie jest taka prosta potrzeba bardzo dużo cierpliwości.trzymaj sie kochana kolki w końcu ustąpią ale zawsze będzie coś np.ząbkowanie;-)Jednak warto troche pocierpieć
Jak masz ochotę to sie wyżal to zawsze troszke pomaga;-) my napewno nie będziemy cie krytykowały

reszcie życzę dużo zdrówka
a my dziś obchodzimy mojego brata urodzinki więc jest grill:-) zaraz rodzinka ma sie zjechać
buziaki

teśka każda z nas to przechodziła masz prawo trocvhe4 ponarzekać no nie ukrywajmy opieka nad maluśkim dzieckiem nie jest taka prosta potrzeba bardzo dużo cierpliwości.trzymaj sie kochana kolki w końcu ustąpią ale zawsze będzie coś np.ząbkowanie;-)Jednak warto troche pocierpieć
Jak masz ochotę to sie wyżal to zawsze troszke pomaga;-) my napewno nie będziemy cie krytykowały

reszcie życzę dużo zdrówka
a my dziś obchodzimy mojego brata urodzinki więc jest grill:-) zaraz rodzinka ma sie zjechać
buziaki

Witajcie dziewczyny.
Wesele udało się znakomicie. Wytańczyłam się jak nigdy. Bawiliśmy się do samego rana :)
Dzieci zniosły super nocną rozłąkę z nami. Co prawda Jakubek miał powiedziane, ze mama jest w sobotę w pracy w niedzielę w szkole więc było ok :)
Teraz już maluchy śpią. JA też już się wykąpałam i zaraz idę spać.
Spałam dzisiaj od 7 do 9 :) Po tym jeszcze długa podróż... A jutro trzeba w pracy funkcjonować.

Jeszcze przed spaniem maluchy nam szalały. No Majcia biega i wywinęła orła tak niefortunnie, że rozcięła sobie ząbkami usteczka... trochę krewki poleciało, Jakubek się martwił i już do samego spania opiekował się siostrzyczką :)

Agnieszka jak spotkanie? Udane?
Ania oj wybawiłam się za was wszystkie. Mam nadzieję, ze czujecie to w nogach tak jak i ja :D
Kasia witaj!!
Teśka jak tylko masz chęci wygadania się, wyżalenia to śmiało pisz... My napewno wysłuchamy <przeczytamy> doradzimy jak tylko będziemy w stanie a napewno pocieszymy. Pamiętaj, ze ty jesteś mamą i ty wiesz co jest dobre dla twojego dziecka. Inni mogą doradzić ale nie krytykować. Ja za coś takiego ucinałam rozmowę dość dobitnymi słowami... Ty jesteś mamą i tobą kieruje instynkt co do własnego dziecka...pamiętaj!!
Necia jak Pawełek wieczorkiem?
Kinga dobrze, ze u was zdrowie powraca.

reklama
marta03 cieszę się że wesele udane a wy wybawieni:)
Maja dzielna dziewczynka a Jakubek kochany chłopak :tak:
Buziaki dla dzieciaków.

Agnieszka jak spotkanie? Udane?

Muszę przyznać że poprzednie spotkanie było fajniejsze a to dla tego że na tym nie było dziewczyn z którymi już wcześniej się zapoznałam ale byli inny znajomi więc spoko.Na kolejne także idę :tak:

Spokojnej nocy życzę.

Do góry