reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam wieczornie

Teska a probowalas corce dawac infacol?
Agnieszka super ze jestes zadowolona ze spotkania
Marta super ze sie wybawiliscie,troszke wyrwalas sie od codziennosci
Kasia witaj :-)
Kinga zdrowka

My dzis bylismy na pokazach aut amerykanskich:tak:fajnie bylo tylko pogoda troszke nie dopisala
Wczoraj moj malzonek zrobil niespodzianke i kupil mi bilet do Polski,ciesze sie bo w szczegolnym dniu osobiscie z dziewczynkami odwiedze grob Taty no i spotkam sie z Mama i rodzenstwem,ehhh widze ich miny bo nie wiedza ze przylecimy :tak:ale jakos tak mi ciezko utrzymac ta wiadomosc w tajemnicy ciesze sie jak nie wiem co :-)

Jak ktoras chetna na spotkanie to jestem do dyspozycji:-)

Milego i spokojnego wieczorku

reklama
Ania super prezent mąż Ci zrobił:-)a pokaz pewnie był ciekawy mój Bartek ze szczęścia by oszalał:-D tak kocha auta
teśka tak jak pisała ci Ania spróbuj infacol na kolki ja mojemu Bartkowi dawałam i pomagało albo espumisan dla niemowląt;-)
ale pogoda leje...

Hej dziewczyny

Aguska oj tak pokaz byl udany i bylo co ogladac :tak: moj J tez kocha auta w koncu mechanikiem jest :tak:

Agnieszkadzieki,oj tak dobre i pare dni :-)u Ciebie tez tak wieje?

My dalej bez tv :wściekła/y:
U mnie wieje masakrycznie normalnie wszystko lata:szok:

Milego popoludnia

Witajcie wieczorkiem

Mi już dzieci śpią. Popołudniu jeszcze koleżanka wpadła z synkiem na kawkę, to dzieciaczki się wyszalały :) Teraz już odpoczywam tylko pranie wstawiłam. Mąż wraca po 22...
A tak nawiasem mówiąc zastanawiam się nad szkołą ;) <ciii Bietka mnie namawia na podyplomówkę> .... I nie wiem... Chyba jeszcze parę nocy muszę się z tym przespać... wsumie do końca tygodnia mam czas do namysłu :)

Agnieszka fajnie, ze spotkanie udane. Pewnie nawiążesz znajomości na dłuższy czas... :)
Ania no super niespodzianka!! A ja jestem chętna na spotkanko...jak najbardziej ;)

u mnie nie za ciekawie
wieczór najlepiej bym wymazała z życia...
Filip miał mały wypadek.. wiecej na Fb napisałam.. ;\

ehhh :(

ania_g
wszystkiego najlepszego dla was z okazji rocznicy ślubu!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej
Kinga- teraz się będzie już tylko goić.

A my się pochorowaliśmy- wirus jakiś nas dopadł :( i się kurujemy. i Ja miałm 2 dni wyjęte z życiorysu , mój mały 3 i jeszcze to nie koniec ale już lepiej się czuje bo 1 zaczął chorować- a dziś dopadło Tomka i chyba ze zdwojoną siłą :/

Pozdrawiam i zdrówka wszystkim życzę

Mloda a co wam bylo.Jak biegunki itp to chyba od nas sie zaraziliscie :(
Kinga dziekuje :* boszzzeee a co sie stało??? ja nie ma cie na facebooku.

reklama
Marta to daj znaqc kiedy bedziesz wolna aby sie spotakc ja jestem tylko 2 tyg w miedzy czasie z Nacia do denstysty bede jezdzic a tak to bede wolna:-)

Kinga ja Cie nie mam na fb,co sie stalo?jak cos to pisz na priv

Mlodazdrowka dla Rodziny

Ania_G Najlepszego z okazji Rocznicy slubu życze Wam abyście
dalej szli przez życie, trzymając się mocno za ręce zawsze
uśmiechnięci , zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuć.

Do góry