reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ania ja pamiętam pierwszy raz strzygłam Jakuba jak się ciupagą bawił :) Było też strzyżenie z jak wsuwał całą tabliczkę czekolady :) No a później już siadał grzecznie :) Oczywiście najlepiej u fryzjera...ale ostatnio też czasu nie miałam to sama go obcięłam :)

reklama
Marta no właśnie on kiedys siedział grzecznie,a teraz jest masakra. Ostatnio to tylko boki mu podgolilismy bo wiecej nie dal i teraz juz smiesznie wyglada. A 19 wrzesnia idzie do przedszkola i chce zeby normalnie wygladał ;)

A może na kolankach u mamusi lub tatusia będzie raźniej ?

Aaa mąż zaraz wraca...i koniec samotnego weekendu...
Od jutra do pracy...
Następny weekend na weselu...
Kiedy ja się wyśpię?

agnieszka i jak było?
co do strzyżenia to my jak narazie małego w domu obcinamy maszynka troche się kręci ale daje sobie ściąć włoski czyli nie jest źle;-)fakt może gdzieś tam by należało poprawić ale przy ruszającej sie głowie to ciężko:-D

witam

i mamy poniedziałek,mąż siedział 4 dni w domu to troszkę miałam spokoju bo męczyła tatę,a teraz znowu mama jest,a strasznie nic mi się nie chce

ja swoją też obcinałam maszynką i ślicznie siedziała,tata ją zagadywał,tez nie dokładnie bo to wiadomo że dziecko nie posiedzi grzecznie,ale nie widać juz teraz bo odrosły

reklama
hejka

Kinga dzięki za odwiedziny !
nie ma za co,miło było u was:) nastepnym razem możemy wyjść na miasto jak coś(same) albo zajdziesz do mnie z dziećmi.

Kinga masz jakis dobry sposo na strzyzenie? Moj czort nie chce dac sie ostrzyc a zaraz bedzie chodzil z kucykami chyba
baffled5wh.gif
wiesz, Filip jest spokojny dosyć ale jak go już jakiś włosek zacznie drapać w szyje to mi się wierci strasznie i jęczy... ogólnie to zagaduje go w tym czasie aby tak nie skupiał się na tym że go swedzi:) jestem wprawiona już wiec strzyżenie go zajmuje mi maksymalnie 5minut!:tak::-D

Dziś słonecznie i ładnie w iławie aż miło
Filip w zerówce.. zadowolony. Ja pochodziłam po mieście dziś i kupiłam troche ciuchów jeszcze Filipowi do przedszkola. adidasów ma aż 3 pary wiec mam spokoj do wiosny pewnie.

Moja begonia piękna dziś do południa opalała się na słońcu a teraz jak już mam cień to moczy korzenie w wodzie:) dobrze jej.... hehe
Wczoraj poprzecierałam wszystkie moje kwiatki, troszkę sie zakurzyły.. na pewno im lepiej teraz:) Drzewko szczęścia też na balkonie mam jak tak ładnie jest, bedzie miał duży piekny konar potem.. te roslinki to lubią.

I z psem zaliczyliśmy mega długi spacer:) z trzema przystankami na picie hehe Teraz się wyleguje.
Obiad już zrobiłam, niedługo po Filipa pójdę..
Planów na popołudnie brak puki co.

Pozdrawiam was!:happy:

Do góry