reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Miska trzymm kciuki za szybki i łatwy poród &&
Moja mała dopiero zasnęła z trudem ( zazwyczaj śpi już o 11) więc muszę biegiem zabrać się za sprzątanie obiad itd...
pozdrawiam

reklama
wiecie obawa jest zawsze,pierwsze 3 ciąże były ok wszystko szło dobrze
4 ciąża zakończyła się zabiegiem bo serduszko przestało bić w 9 tygodniu,zabieg miałam w 10 t i 5 diu ciąży,teraz się strasznie boję i nic na to nie poradzę

Bietka nic specjalnego,ja idę na łatwiznę kupuję pomysł na WNIARY kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym do tego kupuję śmietanę pierś z kurczaka i kroję pierś na kosteczkę paseczki jak kto woli podsmażam na patelni,sposób przygotowania sosu jest na opakowaniu wlewam na patelnię mieszam aż zgęstnieje gotuję ryż i gotowe

ja mogę jeść kurczaka codziennie,po prostu go uwielbiam
teraz smaki mi się zmieniły i czasami ciężko cokolwiek mi zrobić bo albo mnie skręca na samą myśl o zjedzeniu,albo zjem i mi żołądek strajkuje

frytki też mniam,ale ja do tego,to kotlet schabowy,jajko

Hey witam sie po i nie po szczepieniu bo niemogla zaszczepic bo ranka jeszcze do konca sie niezagoila po porzednim szczepiniu wiec za dwa tygodnie dopiero ,a i mam zalecenie kladzenia malej na roznych bokach bona lubi na jednej a to niedobrze ,Urodzila sie z waga 3 050 dzisiaj wzy 3800 moze bez rewelacji ale najwazniejsze ze przybiera bo ja na samej piersi ,no a mala teraz lezy na macie i domaga sie na rece a ja konsekwntnie zeby lezala bo musze obiad skonczyc gotowac ,zalaczylam muzyke z komorki troche pomaga ale dalej steka placzliwie ,kurcze no i chyba musze isc bo calkiem sie rozplakala ech ...matczyne serce

Miska może jutro spróbuję :) dziękuję za pomysł:) zawsze coś nowego na obiad hehe.
Teska powiem Ci, że jak moja córcia była taka malutka to jak tylko się obudziła to już byliśmy przy niej:) mi jej było szkoda jak tak sama leżała haha. a że spała pięknie, po 3 godziny to mogłam sobie na to pozwolić. a potem efekt taki że sama nie chce się bawić haha. tylko potrzebuje kompana do zabawy.
jej, przypomniała mi się jak była taka malusia.... mmm
Teska fajnie tak patrzeć na swoją kruszynkę malusią co? taka słodka jest na pewno:) bezbronna.

Aha Miska nie dziwię się , że się teraz boisz. Ja pamiętam jak trafiłam w 12 tc z krwotokiem do szpitala. myślałam że umrę na myśl że mam stracić dziecko...
Trzymam za Was kciuki i życzę szczęśliwego rozwiązania w terminie:)

Miska witaj ja też bałam się porodu bo każdy jest inny to tak jakby każdy był pierwszy:) Trzymam kciuki za to byś urodziła szybciutko i szczęśliwie zdrowe dzieciątko! Ale jeszcze masz trochę czasu do porodu a dzieciaczki pewnie nie dają ci za wiele po odpoczywać .
Teśka słodka ta Twoja kruszynka :tak:

reklama
witam piątkowo

dzięki dziewczyny za słowa wsparcia,naprawdę sporo to daje
staram się myśleć pozytywnie,ale czasami jest to trudne,każda wizyta to dla mnie stres

oj ciężko jest odpoczywać jak obok chodzi dziecko i mamusiu gdzie jestes....staram się nie kłaść spać w dzień bo i tak ciężko mam ze snem,troszkę dziwne bo w poprzednich ciążach mogłam spać całymi dniami

Bietka nie ma sprawy,powiem,że sporo jest tych pomysłów na i naprawdę są dobre przepisy

Do góry