reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Agnieszka u mnie ok wiadomo zdarzają się i problemy ale kto ich nie ma (choć ja tak po cichutku marzę by wreszcie mieć z górki) a dzieciaczki zdrowe co dla mnie jest najważniejsze
Trzymajcie się wszystkie cieplutko :)

necia trzeba wierzyć że wszystko ułoży się pomyślnie i że będzie ok.Tego wam życzę!
Buziaki dla dzieci.

Na razie dziewczyny!

reklama
noooo dotarlam wreszcie i tu:)

wybaczcie ze mnie tak dlugo nie bylo ale mialam ostatnio duzo na glowie, pozniej na pare dni korzystajac z tego ze B w domu pojechalismy nad morze, pozniej chodzilam z Olka do lekarza bo nam troszke problemow sie nazbieralo, w przyszlym tygodniu ciag dalszy, do tego mialam gosci, zalatwiania pewnych papierow dla Olki, rehabilitacja....

teraz jestesmy na etapie zalatwiania tesciowej drzewa i wegla na zime, B w domu do jutra to mozemy powozic, dzis jeszcze mamy msze za ciocie B i tak wiecznie cos..

generalnie u nas ok, Ola coraz wiecej gada w swoim jezyku, cuduje i wymysla, probuje kombinowac, ma nieraz momenty ze podciaga sie z siadu do kleku:)

no to tak z grubsza o nas,
bietka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, kolejnych wielu lat w zgodzie i milosci:)

Witajcie mazureczki :)ja tak na szybkiego wiec wybaczcie ze nieoniose sie do postow ,mala wlasnie pospala po spacerze godzinke hurra chociaz raz zasnela sama lezac z misiem i gugajac do niego bo zazwyczaj usypia tylko przy cycu i tylko na jakies 15 min ,w dzien nieidzie jej spanie woli ogladac i poznawac swiat,dzieki temu obiad chociaz raz na spokojnie zrobiony:-)ale niewiemm czy zdaze go zjesc bo juz sie obudzila ale narazie grzecznie sobie lezy i usmieszki puszcza slodziaczek:tak:no i koniec wola Nadia mamusie ,lece do poklikania he he:tak:aha jutro idziemy na szczepienie trzymajcie kciukasy aby duzo krzyku niebylo:)

Teśka trzymam kciuki za jutro;-) pochwal sie jaka mała ci urosła;-)
dziewczyny u was też dziś burze?u nas już druga bya ta wcześniej to daleko i nas minęła ale teraz to waliło że szok!a mały to przespał:szok::baffled:

witam mazurskie mamy

doczytałam Was ale mało co pamiętam....

tak z grubsza co pamiętam
bietka szafa super,a ceny naprawdę różnią się te z neta od tych w sklepie,nam też bardziej opłacało się zamówić niż kupić na miejscu

necia nie martw się,że czasami człowiek o błachostki się kłóci,tak czasami jest,u nas też często się to zdarza,teraz bardziej sie czepiam bo hormony moje szaleją....

Teśka widzę masz maluszka w domku,jak tam po szczepieniu? ja zawsze przeżywałam je bardziej niż dzieci:-)

Agnieszka fajnie że masz humorek,moja córka ma tak samo na imię jak Ty:-)

a ja mam leniucha tyle mam sprzątania w domu ale brak weny aby się do tego zabrać
życzę miłego dnia

Agnieszka fajnie że masz humorek,moja córka ma tak samo na imię jak Ty:-)

Fakt humorek dopisuje i to bardzo :tak:
Cieszę się że mam imienniczkę!Agnieszka to bardzo ładne imię :tak::-)

Ja dziś lenia odgoniłam od siebie dalekooo...
wstałam już przed 7.Zrobiłam obiad na dziś i na jutro.
Pranie wstawiła także i dom już cały posprzątałam.
Kawa zaparzona więc teraz biorę się za rozwiązywanie testu z angielskiego:-/

reklama
Agnieszka ja też Agnieszka jestem:-D;-)
ja za to humor mam do bani
ide wziąść zaraz relaksacyjna kapiel póki moj szkrabik śpi

...aaa widzisz kolejna Agnieszka-świetnie!!! :-D:-D
a dlaczego humorek do bani? :(
relaksująca kąpiel pewnie pomoże.Ja osobiście bardzo lubię i pomaga mi się odprężyć.

Do góry