reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
necia witaj jak chłopcy i co z twoim mężem?lepiej?dochodzi do siebie?
Aguśka dziękuję że pytasz chłopcy ok byliśmy kilka dni u mamy w Mrągowie to się tam wybiegali za wszystkie czasy non stop na podwórku :) tego im było trzeba. Od września starszy rusza do zerówki a ja już się stresuję:) Mąż dochodzi do siebie tylko mówi że czasem szyja go w nocy boli że nie może jej unieść musi ją rękami przekręcać (nie wiem co to) ale niedługo ma kontrolę to wtedy zobaczymy .Pozdrawionka :)

aga ja też piję teraz druga kawke;-)
aguśka hej widzisz czyli nie jestem sama z drugą kawą dziś :tak:;-)
smacznej kawy życzę!

necia zdrówka dla męża:)
kciuki zaciśnięte za kontrole &&&
a dzieciaczki sobie na pewno poradzą,spokojnie :)

Miłego dziewczęta!
Na mnie już czas niestety...
Moja frekwencja na bb może się niedługo zmniejszyć bo mam testy do rozwiązywania więc muszę organiczyć czas na laptopa ale jak tylko będę miała chwilę-zajrzę do was:)
baj baj

Witam :-)

poczytam co u Was i sie odezwe :)

Kinga fajnie ze wypad Wam sie udal

Marta spoznione ale szczere zyczenia z okazji Waszej rocznicy to juz 10:szok: tak dobrze widzialam

Agnieszka widzialam fotke...urocza Twoja cora :)

hm cos jeszcze mialam pisac ale sie pogubilam....

A u nas do przodu maz mial wolny weekend pogoda dopisala wiec wybralismy sie do zoo,Natalka zachwycona fajnych pare zdjec sie udalo zrobic wiec pamiatka bedzie.Lena bardziej niespokoja sie robi nie wiem co sie dzieje,jutro konczy trzy miesiace zlecialo nawet nie wiadomo kiedy.Tak patrze na stronach za wycieczka tanio wychodzi hotel ale lot samolotem trzy razy tyle :szok:

Ostatnia edycja:
Ania może ząbki zaczynają ją niepokoić...??
a z tymi samolotami tak jest. najlepiej łapać okazję;)
ech a my byliśmy nad jeziorkiem i dupa. najpierw się okazało że nie wieje więc na żagle nie ma sensu. to poszliśmy na kajaki. pociapałam się z mężem. było beznadziejnie. spaprane popołudnie. a miało być tak pięknie. z mężem "milczymy" do teraz.
Necia ja też dołączam się z kciukami &&

Witajcie

Agnieszka widzialam fotke...urocza Twoja cora :)

Aniu dziękuje ale to nie moja córka :-D
To córka mojej dobrej koleżanki.
Ja aktualnie mam tylko syna :-)
Fajnie że weekend zaliczacie do udanych.

Bietka czasami z chłopami tak jest,przejdzie wam i będzie dobrze:)
A dziś widzę mija wam rocznica:) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ŻYCZĘ!!!

Pozdrawiam was!

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie i ja
Bietka wszystkiego naj naj przede wszystkim dużo miłości radości i zrozumienia:-)
może dziś fajnie sie pogodzicie...
pogoda zapowiada sie całkiem fajniusia ja na poczte nie długo sie zbieram z małym przy okazji go na spacerek wezme:-)
necia napewno wszystko będzie ok a Pawełkiem tak sie nie stresuj już z niego duży chłopak i napewno sobie poradzi;-)

Do góry