reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Bietka wybacz ale o "pierdołkę"się pocieliście.
Mogłaś powiedzieć mężowi że chcesz abyście byli tylko we dwoje i pewnie by zrozumiał no chyba że nie miał na to ochoty...nie wiem dokładnie jak było.A nie przyjemne wspomnienia zawsze będą siedziały w nas lecz trzeba nauczyć się z tym żyć i wszystko będzie dobrze.

A Ja wybieram się do fryzjera-uwaga ścinam włosy!!! :-D

Bietka nie martw się.Nie ma związków idealnych.Kłótnie zdarzają się w każdym małżeństwie.
Niedługo będziecie się śmiać z tej sytuacji.3maj się!:)
Bietka,Aguska a fotkę wrzucę ale nie tu :no2: tylko na fb wybaczcie...ale nie wstawiam zdjęć na forach ogólnych.

necia a co u Ciebie?
jak dzieciaki?

Witam

Agnieszka ale klops:zawstydzona/y: moze kiedys bedzie sz maial corcie :-)To readyklana zmiana u Ciebie eh szkoda ze tu niewstawisz fotki :(ja Cie na fb nie mam :-(

BietkaWszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Ide sie szykowac zaraz z dziewczynkami ide nad morze maz na popoludnie do pracy niestety :(

Milego dnia

reklama
Agnieszka u mnie ok wiadomo zdarzają się i problemy ale kto ich nie ma (choć ja tak po cichutku marzę by wreszcie mieć z górki) a dzieciaczki zdrowe co dla mnie jest najważniejsze
Trzymajcie się wszystkie cieplutko :)

Do góry