miska271
Fanka BB :)
wszystkiego dobrego życzę Miśka![]()
pozwolisz ,że powiem nie dziękuje,aby nie zapeszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wszystkiego dobrego życzę Miśka![]()
pozwolisz ,że powiem nie dziękuje,aby nie zapeszyć
Aguśka gdy zobaczyłam ten suwaczek to o tym samym pomyślałamagnieszka 4 miesiące!!!!!!!!!!!!o rety to faktycznie szybko jakoś zawsze wydaje sie tak odlegle Boże Narodzenie a to w sumie zaraz!!!!!!!!
oj ten czas bardzo szybko leci
niby niedawno koniec roku szkolnego był a tu za niedługo dzieci do szkoły idą
Aguśka gdy zobaczyłam ten suwaczek to o tym samym pomyślałam
miśka nic lepiej nie mów...
Niedawno myślałam achhh dopiero wakacje a tu proszę 2 tygodnie i mój "mały" syneczek idzie już do pierwszej klasy...
5 ciolatek do pierwszej klasy![]()
Agnieszka na pewno mały da radę
Miśka wiem jak to jest. jak nie piszę parę stron to potem ciężko się "wbić"
Dziewczyny a ja się cieszę że 1 wrzesień tuż tuż
po pierwsze idę do pracy
po drugie uwielbiam jesień....... długie ciemne wieczory......)))
Tak
niestety...taki system mamy tu w UK.
...ale mimo wszystko jestem spokojna o niego,poradzi sobie.
Włada angielskim lepiej ode mniema zaprzyjaźnionych kolegów i koleżanki w klasie więc da radę.
Bietka hejAgnieszka na pewno mały da radę
Miśka wiem jak to jest. jak nie piszę parę stron to potem ciężko się "wbić"
Dziewczyny a ja się cieszę że 1 wrzesień tuż tuż
po pierwsze idę do pracy
po drugie uwielbiam jesień....... długie ciemne wieczory......)))
Ja gdybym miała wybierać to też bym najpierw wybrała zerówkę a potem szkołę ale tu jest inaczej.aha no tak w UK inny system u nas 5 latki do zerówki mają chodzić,czasami są dzieci że cięzko się dostosowują się do nowej sytuacji
moja Klaudia mogła iść zamiast do zerówki to od razu do pierwszej klasy ale zdecydowaliśmy że pójdzie normalnie i cieszę się że tak postanowiliśmy,cięzko by jej było
pewnie dzieci szybo się uczą języków,poradzi sobie