reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Miśka zaglądaj częściej;-)ja też ostatnio jakaś rozbita chodzę przez tą pogode
agnieszka 4 miesiące!!!!!!!!!!!!o rety to faktycznie szybko jakoś zawsze wydaje sie tak odlegle Boże Narodzenie a to w sumie zaraz!!!!!!!!

agnieszka 4 miesiące!!!!!!!!!!!!o rety to faktycznie szybko jakoś zawsze wydaje sie tak odlegle Boże Narodzenie a to w sumie zaraz!!!!!!!!
Aguśka gdy zobaczyłam ten suwaczek to o tym samym pomyślałam :tak:

oj ten czas bardzo szybko leci
niby niedawno koniec roku szkolnego był a tu za niedługo dzieci do szkoły idą

miśka nic lepiej nie mów...
Niedawno myślałam achhh dopiero wakacje a tu proszę 2 tygodnie i mój "mały" syneczek idzie już do pierwszej klasy...

Agnieszka na pewno mały da radę:)
Miśka wiem jak to jest. jak nie piszę parę stron to potem ciężko się "wbić"
Dziewczyny a ja się cieszę że 1 wrzesień tuż tuż:D
po pierwsze idę do pracy
po drugie uwielbiam jesień....... długie ciemne wieczory......:))))

po pierwsze idę do pracy

ja też lubię jesień w szczególności tą złota,i urodziłam sie w tej porze roku

Tak :tak:
niestety...taki system mamy tu w UK.
...ale mimo wszystko jestem spokojna o niego,poradzi sobie.
Włada angielskim lepiej ode mnie :zawstydzona/y::tak::-D ma zaprzyjaźnionych kolegów i koleżanki w klasie więc da radę.

aha no tak w UK inny system u nas 5 latki do zerówki mają chodzić,czasami są dzieci że cięzko się dostosowują się do nowej sytuacji
moja Klaudia mogła iść zamiast do zerówki to od razu do pierwszej klasy ale zdecydowaliśmy że pójdzie normalnie i cieszę się że tak postanowiliśmy,cięzko by jej było
pewnie dzieci szybo się uczą języków,poradzi sobie

dobra czas zebrać się w sobie i się szykować do miasta sprawy same się nie załatwią...a szkoda
miłego popołudnia wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
reklama
po pierwsze idę do pracy
Bietka hej:)
Dziękuje Ci!
Fakt coś w ciemnych i długich jesiennych wieczorach jest...:)
Fajnie ze ruszasz do pracy:)
A małą kto się wtedy zajmie?

aha no tak w UK inny system u nas 5 latki do zerówki mają chodzić,czasami są dzieci że cięzko się dostosowują się do nowej sytuacji
moja Klaudia mogła iść zamiast do zerówki to od razu do pierwszej klasy ale zdecydowaliśmy że pójdzie normalnie i cieszę się że tak postanowiliśmy,cięzko by jej było
pewnie dzieci szybo się uczą języków,poradzi sobie
Ja gdybym miała wybierać to też bym najpierw wybrała zerówkę a potem szkołę ale tu jest inaczej.

Pozdrawiam was dziewczyny mocno!
Ja zbieram się do pracy bo zasiedziałam się przed laptopem:)
Miłego baj!

Do góry