reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
agnieszka z chęcia po proszę troszke słonka bo u nas ciemno szaro i akurat teraz przestało padac ale pewnie nie długo znowu zacznie
bartek szaleje a ja muszę iść do przychodni po recepte na mleko a tak mi sie nie chce......

szybko czas leci ja też ostatnio rozmawiałam z m że trzeba sie zacząć rozglądać za ciepłymi ciuszkami bo jesień idzie
coś sie przeciera może słoneczko wyjdzie...

Aguśka a wiesz że Ja też!
Wczoraj byliśmy z mężem w centrum po buty i kurtki dla siebie jesiennej szukałam i wyobraź sobie że już wszystko w sklepach na wieszakach wisi.
Gdzieś na bb widziałam kogoś kto miał w sygnaturze suwaczek odliczający do Bożego Narodzenia,było tam 4 miesiące i kilka dni,pomyślałam sobie boże te 4 miechy szybko zlecą :hmm: i będzie zimno,deszczowo itd.

witam dziewczynki,jakoś tak nie mogę się tutaj zadomowić...bardzo szybo piszecie i zanim was doczytam to już nie wiem co do czego:zawstydzona/y:

ostatnie dni u mnie zero funkcjonowania strasznie dokucza mi pogoda
dzisiaj u nas ciemno i ponuro,deszcz pada i grzmi i nic mi się nie chce

pozdrawiam serdecznie

postaram się zaglądać systematycznie by być na bieżąco,mam nadzieję że moje samopoczucie się poprawi i lepiej będę funkcjonować

reklama
Do góry