reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej hej

marta fajnie że wieczór udany :tak: w takim szczególnym dniu tak właśnie powinno być! ;-)
...a dodatkowa praca którą zabierasz do domu hmmm oby szef Ci to wynagrodził,3mam kciuki:)

A Ja zabiegana na maska a do tego od września dojdzie mi jeszcze angielski więc już całkiem nie będę wiedziała jak się nazywam :huh:
ale trzeba bo wiadomo dodatkowa wiedza nie zaszkodzi.
Nie długo jedziemy na urodzinową imprezę o której kiedyś wam pisałam :)

Pozdrawiam was i życzę miłej soboty!:)

reklama
Aga tak, teraz mam wyjątkowy tydzień i dwa stanowiska na głowi...zupełne inne stanowiska i obowiązki. Ale płatne za wszystkie godziny, łącznie te poświęcone pracy w domu.
Co w końcu wybrałaś na prezent?

Ja dzisiaj popołudnie spędzam sama z dziećmi :/
Maja teraz zasnęła, więc posprzątam sobie, bo mąż całe przedpołudnie poświęcił na czyszczenie akwarium...

Aaa Mai wyjęłam szczebelki... Sama wzięła smoczek weszła do łóżeczka i zasnęła :)

hej hej !

Co w końcu wybrałaś na prezent?
Marta powodzenia w pracy :tak:
W sumie co do prezentu to dogadałam się z koleżanką(mamą solenizanta) i kupiliśmy piękne drewniane krzesełko w kształcie tygrysa i zabawkę motor który jeździ i "staje dęba" :tak: plus torba ze słodyczami więc wszyscy zadowoleni a solenizant najbardziej bo prezenty były trafione jak w 100:)
Nie dawno wróciłam z Alanem do domu.
Mąż był tylko 3 godz.bo na 18 jechał do pracy i tym o to sposobem siedzę sama w sobotni wieczór.Alan śpi zmęczony i wybiegany.

Maja udana mała agentka :-D

A co u was dziewczyny?
Jak weekend?

Ale tu cisza. Ja już w wyrku. Od 20 do teraz siedziałam przy służbowym lapku :/
Teraz jeszcze małe pogaduchy z mężem i praciulki :) jutro znowu z maluchami sama jestem...ale wybywam z domu na popołudnie :)

Aga i najlepiej zrobiłaś pytając mamę solenizanta o prezent.

Ps. Pisze trochę bez ładu, ale to dlatego, że z telefonu :)

Ostatnia edycja:
Marta nieładem to Ty się nie martw ;-)
Miłych pogaduszek z mężem życzę ;-)
Ciesz się mężem Marta jak najwięcej :tak:

Ja siedzę sama ahhh niedługo spadam spać...ale czy uda mi się zasnąć??

Co do prezentu to też jestem zadowolona że uzgodniłam to z koleżanką,bynajmniej nie kupiłam pierdoły która pewnie po chwili wyjądowałaby w kacie.

Aga fajnie że wszyscy zadowoleni to najważniejsze;-)
miłego weekendu
To prawda :tak:dziękuje Ci!
A co u Ciebie aguśka?

Udanej niedzieli życzę!
Ja czekam aż maż wstanie,ogarnę szybko dom i ruszamy za zakupy do centrum a potem obiad w mieście :-) ahhh jak Ja uwielbiam mieć wolne od gotowania.

A co u reszty?

Marta dzięki :)
...a Tobie życzę miłego prasowania :tak:ja nienawidzę prasować ehhh:-/

A Ja w końcu znalazłam czas na to aby zrobić porządek w skrzynce mailowej i na moim fotoblogu.
Musiałam pousuwać co nie co i teraz jest git :-)
A no i dla zainteresowanych na fotoblogu pojawiła się nowa foteczka :tak: zapraszam!

reklama
witam i pozdrawiam
My wróciliśmy niedawno z Trójmiasta, całe 3 dni byliśmy nad morzem... w pt trochę pogoda nie dopisywała ale sob i ndz już było git;)
zleciało szybko..
Ogólnie u mnie wszystko ok całkiem..

Do góry