reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!!

...ale pustki...:-/

marta03 brakuje mi tu Ciebie...:(
jak Jakubek po pierwszym dniu w przedszkolu?
dobrze że mamy jeszcze gg i fb!

bietka widać że musisz się przyzwyczaić do tego że mała tak świetnie sobie bez Ciebie radzi:)
...a przede wszystkim powinnaś być dumna!

Pozdrawiam was dziewczęta serdecznie!

reklama
Hejka
JA na moment, bo mam sporo pracy...
Jakubek z przedszkola nie chciał wyjść tak mu sie podobało :) Dzisiaj tylko czekał aż go zawiozę. Wczoraj i dzisiaj był po 3h jutro już idzie na 8 :)

Aaa ja wczoraj wieczorem miałam wenę kulinarna... Zrozisiaj i obiadek na dzisiaj i ciasto...
Która ma chęci na czekoladowe ciacho i kawkę to zapraszam popołudniu :)

Witam

Ja wczoraj bylam w szpitalu na wizycie i rycze co chwila lekarz byl bezporsedni i mial w nosie jak ja odbiore to co do mnie mowil:baffled:

Marta dobrze ze synek lubi chodzic do przedszkola a na ciahco to ja sie pisze ;-)

Milego dnia zycze

My wlasnie wrocilismy z dluugiego spacerku,bylismy nad morzem a w drodze powrotnej zaszlismy na kolacyjke takze popoludnie mija bardzo milo....

Agnieszka wyslalam do Ciebie wiadomosc

Witajcie wieczorkiem.
Teraz nadrabiam troszkę.
Aniu co się stało...co lekarz Ci powiedział?
Ania, Aga no czekan czekam...ciacho jeszcze jest :)

Do mnie dzisiaj wpadła koleżanka z synkiem, więc popołudnie miło spędziłam również :)
Mój synek jutro idzie do przedszkola na cały dzień... tzn zawożę go przed pracą i odbieram po pracy... :tak:

Muszę dzisiaj jeszcze podłogi pomyć... a tak mi się nie chce

Witajcie.

Dziewczyny gdzie w Iławie mogę dostać dobry zegarek męski?
Jutro mamy rocznicę a ja jak zwykle w polu z prezentem dla męża :baffled:

Cisza tu taka <albo poprostu mi nie odpisujecie>
Zajrzę z pracy jak będę miała moment...

Od jutra koleżanka z biura ma urlop... i 1.5 tygodnia sama będę, ale za to ilość pracy nieziemska mnie czeka :crazy:

Heloł!!!No widze ze dzisiaJ ja zaczynam nowy dzien na bb:-)ale poki mala spi no zagladam i spokojnie kawke pije bo tak to w dzien malo kiedy mam czas popisac a nawet zagladnac ,wiec witam sie ,u nas dzis sloneczko od rana a malutka tez dala sie wyspac jak zasnela o 22 to obudzila sie o 4 potem przed 6 i teraz nrazie spi ale zaraz napewno bendzie pobudka .zaplanowalam spacerek na dzisiaj Nadia uwielbia spac na powietrzu w domu to nie .Marto gratujacje z okazji rocznicy ktora to ?my w pazdzierniku bierzemy slub (ale tylko cywilny niestety nie stac na inny trudno) razem z chcinamy robimy.Aniu zazdroszcze ci tego morza ach ,aguska zapewne korzystamy z takiej ladnej pogody za to jesienia i zima bendzie tu goraca linia:laugh2:bietka ,agnieszka kasiaalex i wszystkie inne dziewczyny i maluchy o ktorych zapomnialam bo niepamietam nickow serdecznie pozdrawiam ,milego dnia:)

reklama
Ale tu pustki....
korzystacie z pogody :-) bo ja tak
pozdrawiam
aguśka ale Ci dobrze :tak:
jak masz okazję aby korzystać z pogody to korzystaj na maksa!!:tak:;-)

My wlasnie wrocilismy z dluugiego spacerku,bylismy nad morzem a w drodze powrotnej zaszlismy na kolacyjke takze popoludnie mija bardzo milo....

Agnieszka wyslalam do Ciebie wiadomosc
...zazdroszczę wam spaceru nas morzem...:rofl2:
dzięki za wiadomość Aniu:)

Ania, Aga no czekan czekam...ciacho jeszcze jest :)
Marta wiesz że Ja chętnie ale niestety kilometry...;-/

Dziewczyny gdzie w Iławie mogę dostać dobry zegarek męski?
Jutro mamy rocznicę a ja jak zwykle w polu z prezentem dla męża :baffled:

Cisza tu taka <albo poprostu mi nie odpisujecie>
Zajrzę z pracy jak będę miała moment...

Od jutra koleżanka z biura ma urlop... i 1.5 tygodnia sama będę, ale za to ilość pracy nieziemska mnie czeka :crazy:
Marta czyli ponownie przez 1.5 tyg.będziesz na pełnych obrotach?
Z zegarkiem niestety nie pomogę,nie mam zielone pojęcia ale może dziewczyny mieszkające ciągle w Iławie coś doradzą:)
Ja jak jestem staram się odpisywać wszystkim a Tobie Martuś przede wszystkim ;-)
Ciekawe jak Jakubek przetrwa te 8 godz.daj potem znać?

,agnieszka kasiaalex i wszystkie inne dziewczyny i maluchy o ktorych zapomnialam bo niepamietam nickow serdecznie pozdrawiam ,milego dnia:)

Teśka dzięki za pozdrowienia i oczywiście pozdrawiam Cię serdecznie również:)
Miłego dnia kochana!! :)

Miłego czwartku dziewczyny!
Jutro już piątek juupiii i weekend :happy:

Do góry