reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Agnieszka ale super!!!! udanego wypoczynku zycze :)

Dziękuje Aniu:)
Ja też się cieszę,bardzo...:)
Co prawda byłam już w Walijskich górach ale góry w Szkocji są jeszcze większe i jeszcze piękniejsze.
Spać będziemy w takich fajnych chatkach,już wszystko zabukowane.
Jedyny minus to taki że droga w jedną stronę będzie trwała około 8 godzin.Na szczęście jedziemy na dwa auta więc będzie wygodnie! :)

...a co do fotografii to tak bardzo bardzo lubię,co prawda ostatnio bardzo zaniedbałam mojego fotobloga ale już nie długo na pewno go odświeżę:)

reklama
Witajcie !ja jako swiezo upieczona mamuska jestem dawno na nogach i korzystam z kazdej wolnej chwili ,malutka wlasnie spi az dziwne bo ostatnio wcale niechce spac w dzien ,za to na spacerze prawie zawsze spi jak zabita:)dzisiaj zaliczylismy rodzinny spacer ,pierozkow narobilismy i teraz chwila laby ,modle sie aby chociaz z godzine pospala,to potem pojdde z mala na druga ture spaceru bo pogoda super ,bo byc moze to juz koncowka takiego letniego ciepelka ,a ja nawet w tym roku nawet niewykapam sie w jeziorze :eek:trzeba bendzie poczekac do przyszlego lata albo ewentualnie pojechac na basen ,jak mala podrosnie ciutke i polubi wode bo narazie przy kapieli to krzyk jest ale z czasem to moze sie zmieni.no dziewczyny mam nadzieje ze milo spedzacie ten wekend ,w takim razie pozdrawiam cieplutenko :)

Melduje sie i ja :-)
dopiero teraz bo wczeniej nie mialam czasu,dzis mielismy wizyte w szpitalu z Lenka wsio oki i jak to lekarz mowil ze to byla pierwsza i ostatnia wizyta w szpitalu teraz tylko do GP na szczepienia mamy jezdzic.Nasza kluseczka wazy 6190g :tak:
W drodze powrotnej zajechalismy na male zakupy troszke ubranek pokupywalam dla siebiei dla dziewczynek teraz wyprzedaze to zal bylo nie kupic

Teska to malutko Ci spi wiem wiem jak to jest moja Natalia tez tak spala za to teraz Lenka nadrabia dzis np jak zasnela po wyjsciu ze szpitala kolo 15 to spi do tej pory.
My w tym roku tez jak bylismy na mazurach to pogoda nie dopisala i nawet dupska nie pomoczylam w jeziorze

Agnieszka to czekam na fotki ;-) ja tez lubie pstrykac :)

Nic uciekam ....Milego wieczorku

Aga super urlopik wam się szykuje ;)

My już po gościach. Ale było bardzo miło i bardzo fajnie spędziliśmy czas.
Dzieci mi już śpią... Ja też jestem padnięta.
Jutro do pracki... Wyskoczę tylko żeby zawieść Jakubka do przedszkola... Jutro myślę na 3 godz pójdzie, pojutrze na 5, a od czwartku zaczniemy całodniowe przedszkole :)

Mi coś weszło w prawe ucho? Chyba mnie przewiało... A boli :/

Dziewczyny nie nadrabiam, przepraszam...
Ale pozdrowionka ślę wszystkim!!

Witajcie!

marta03 duże gratki dla Jakubka,pewnie zadowolony że wybiera się do przedszkola:)
...a choróbsko z ucha akyszsz,mam nadzieję ze dziś jest już lepiej.

aguska dobrej pogody życzę:)!

Aniu dobrze że u lenki wszystko ok,cieszę się a i Ty jesteś spokojniejsza:)

Teśka Ty ranny ptaszku:)

Wtorkowe pozdrowienia ślę dla was:)
...i oby do piątku!!

a ja ślę spóźnione życzenia dla NECI.... żyj nam Kochana STO LAT:)

Marta do Ciebie pytanie... wózek wysyłasz kurierem? czy odbiór osobisty? ja muszę swój też w końcu wystawić;) tylko nie wiem właśnie jak to zrobić z wysyłką jakby co...

Dziewczyny ja miałam zwariowany weekend. od piątku do wczoraj przez mój dom przewinęło się 20 ludzi. uff. kawki herbatki obiadki kolacje, spanie. zmęczona jestem:) zostało pełno żarcia w lodówce, Piotrek pojechał na delegację dalej. nie wspomnę o tym że w piątek miałam błysk w mieszkaniu hehe... a wczoraj wieczorem jakby po tornadzie;)
ale ja lubię jak jest dużo ludzi.

A teraz o mojej Księżniczce... cały czas ktoś się nią zajmował, a ona w ogóle mamy nie potrzebowała. Dziewczyny trzy dni zajmowałam się nią może łącznie z cztery godziny a ona to zlewa. dzisiaj przyszła rano niańka to z radością poszła z nią na dwór, przyszły z dworu i poszła z nią spać. bezproblemowe kochane dziecko. w związku z tym mam ogromną nadzieję, że dobrze będzie jak pójdę do pracy i czarne proroctwa mojej teściowej, że Niunia jest za mała się nie spełnią.
cieszę się, że nie jest ode mnie uzależniona, że akceptuje innych, że łatwo nawiązuje kontakty...
< tylko takie dziwne uczucie jak dziecko cię nie potrzebuje haha>

reklama
Bietka
mój mały jak poszłam do pracy to nic nie zauważył dopiero po 2 miesiącach dotarło do niego że nie ma mnie zawsze to się klei przylepa i nie opuszcza na krok jak wróce z pracy. Także funkcjonuje 20 godzin na dobę i padam

Do góry