reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witajcie.
Tu znowu weekendowa cisza.
Ja mam męża w pracy do 14 dzisiaj. Muszę się ogarnąć bo popołudniu gości mamy... Jeszcze chciałam zrobić sałatkę, leczo i upiec mięsko <tak>
A jestem bardzo zadowolona, bo wystawiłam przedwczoraj wózek na all i już dostałam maila, że dziewczyna bierze za 700 zł, tylko musi ofertę podbić i wycofuję aukcję :)

A co wy porabiacie w ten długi weekend?

Heeja wekendowo!wlasnie tatus zabral mala na spacer ,zebym troszke odpoczela ,uff przyda sie bo naprawde mimo ze jest slodka i kochana to ostatnimi czasy daje mi popalic ,pierwsze dwa tygodnie spala duzo i w dzien i w nocy a teraz jej sie chyba przestawilo ze wdzien spi tylko na spacerze a tak to tylko na cycu by wisiala ,naj gorzej ze poje 15 min i zasypia staram sie budzic i nic z tego a jak poloze to zaraz sie budzi i dalej jesc i tak w kolko maCIEJA ,zasypia miedz 21 a 22 a ja juz wtedy padam na nos i lece sie wykapac teraz to zwykly prysznic to jest luksus no coz ale trzeba przetrwac to jakos z czasem napewno bendzie lepiej ,pierwszy miesiac za nami .zaraz pojde kimnac sie troche bo ciezka noc byla dzisiaj !zycze milego wekendu:)

hej hej wieczorkiem...:)
...ale miałam intensywny dzień a potem gości,znajomi wpadli aby obgadać sprawy dotyczące naszego wspólnego małego urlopiku:)
jedziemy w piątkę więc będzie wesoło!!

marta fajnie że wózek prawie sprzedany,no w końcuuu będziesz miała z głowy!! :)
miłego wieczorku!

teśka 100 latek dla malutkiej:)jej już miesiąc...:)

Dziewczyny wklejam jeszcze taką małą notkę tak dla informacji aby później nikt się mnie nie pytał :)

Wpadam do was także aby przekazać wiadomość...że na jakiś czas wstrzymuje starania o dzidzię.
Podjęliśmy taką decyzję gdyż przez 4 cykle się nie udało więc teraz chcę zadbać o siebie między innym pozbyć się pajączków na nogach itd.
Do staranek na pewno wrócimy ponieważ chcemy mieć jeszcze jedno dziecko ale to za jakaś czas no chyba że w między czasie fasolka przyjdzie sama i niespodziewanie
:)

Witam

Agnieszka gdzie sie wybieracie na urlop?Widze ze tez pasjonujesz sie fotografia:tak:
Piekne zdjecia :-)

Kinga odzywaj sie jak znajdziesz chwile

U mnie niedziela bez rewelacji znaczy pada wiec siedzimy w domku,maz w pracy jeszcze ale juto i pojutrze ma wolne takze troche czasu spedzimy razem.
Jakos kiepsko sie czuje slabo mi i wogole nie wiem czy to wina antybiotyku czy bede chora

Spokojengo wieczorku zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry