reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

hej dziewczyny przeczytałam po łebkach przyznaje się
marta gratki dla Oleńki
dziewczyny taka ładna pogoda że nas w domu prawie cały dzień nie bylo do lasu poszliśmy bo m ma wolne więc korzystamy:-)
miłego popołudnia

reklama
Ok idę do domu...tzn zbieram się :rofl2:
Dzieci już na mnie czekają na placu zabaw... :-)

Miłego wieczorku!!
Ja po całym dniu przy laptopie nie wiem czy siądę w domku do ekranu....
Pozdro!!

a my własnie wróciliśmy :)
byliśmy u teściów cały czas...pogoda dopisuje. Fili sie wybawił.
Dywan wyschnięty już dziś położyłam u Filipka.

Agnieszka Ciebie dziś wzieło a ja wczoraj miałam taki dzień :)

jutro jeszcze okna u mnie umyję i Firanki czyste zawieszę. W czwartek jedziemy do kuzynki do Wikielca na grila a w piątek do Olsztyna z Filipkiem...

Miłego wieczorku!
ja sobie z mężem winko piję:)
wieczór mamy we dwoje teraz.Filip śpi.

...jestem,dopiero teraz mam chwilę bo gości mieliśmy:)
Koleżanka z mężem i synkiem nad odwiedzili i przywieźli śliczne zaproszenie na drugie urodziny ich syna:)
Także za 2 tygodnie imprezujemy!!!

Marta jutro wpadam do Ciebie szorować okna :tak::-D;-)
Aguśka2017 korzystaj ze świeżego powietrza i ciepłego słońca ile wlezie:)

Ja okna mam pomyte,firanki wyprane i powieszone :tak:

my w tym miesiącu też jedziemy na 2urodziny ale mojego siostrzeńca:) bede miała dylemat z prezentem pewnie..:rolleyes:

Dobrej nocy życzę
Do jutra!

Witajcie Kobietki:) Ja tylko na chwilkę bo ciężki dzień dziś miałam i zaraz wskakuje do łóżeczka. Mąż miał rano operację miała być 40 minutowa a była dwugodzinna siedziałam z dzieciaczkami pod salą operacyjną.Ale najważniejsze że operacja się udała i jak na razie jest w porządku i oby już tak zostało!
Pozdrawiam Was i całusy dla Waszych skarbów:)

Witajcie Kobietki:) Ja tylko na chwilkę bo ciężki dzień dziś miałam i zaraz wskakuje do łóżeczka. Mąż miał rano operację miała być 40 minutowa a była dwugodzinna siedziałam z dzieciaczkami pod salą operacyjną.Ale najważniejsze że operacja się udała i jak na razie jest w porządku i oby już tak zostało!
Pozdrawiam Was i całusy dla Waszych skarbów:)

Necia to super wiadomości :tak: cieszę się że wszystko ok.
Zdrowia dla męża życzę,oby jak najszybciej się z tego wygrzebał.
I dla Ciebie duże gratki ślę bo dzielna kobieta jesteś :tak:
Wszystkiego dobrego życzę!

witam w ten piękny słoneczny dzień:-)
necia cieszę sie że operacja się udala trzymam kciuki aby mąż szybko wrócił do zdrowia;-)ucałuj maluchy i się już nie zamartwiaj
agnieszka ty to ostatnio dużo czasu spędzasz na BB chociaż marta też :-) a reszta dziewczyn sie obija... ze mną na czele:-p
dziś pewnie znowu wybędziemy z domu ale nie wiem jeszcze gdzie.
nie wiem kiedy zajrzę to miłego dzionka życzę

reklama
Dzień dobry:))

agnieszka ty to ostatnio dużo czasu spędzasz na BB chociaż marta też :-) a reszta dziewczyn sie obija
Aguśka hej:)
Ja ostatnio dużo spędzam czasu na bb bo mi się w domu czasami nudzi :confused2:
Teraz mam przestój w pracy i dopiero 8go wracam więc pewnie po 8mym będzie mnie mniej.
Z pogody korzystaj Aguśka ile się da.W tym roku lipne lato jest więc wykorzystuj w miarę możliwości każdy słoneczny dzionek:)

Pozdrawiam was dziewczyny
Życzę słonecznej środy :tak:

Do góry