reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Aga jak tam...kurze starte ;)

Marta :-D:-D:-D;-)
Tak tak kurze starte i liście przed domem zamiecione,nawet do sklepu jeszcze poszłam z małym po piłkę i lody :-)
Jeszcze tylko pranie muszę poskładać i drzwi wejściowe umyć.
3maj się tam w tej pracy,jeszcze trochę i do domu :)

Fajnie że w Iławie słonko :tak: W końcu czuć lato!
Ja na termometrze mam 27 stopni,duchota taka że nie da się wytrzymać a jutro i pojutrze ma być jeszcze cieplej!

A gdzie reszta mazurskich mam???

reklama
Hejo.
Kinga dziękuję za zaproszenie.
To ja sie przedstwie.Mam na imie Ania, mieszkam w Olsztynie i mam ponad 2 letniego synka Oliwiera.To jak teraz mam namiar na Was to będę tutaj zaglądała.:tak: O ile mi pozwolicie ;-)

Witam sie powekendowo !w tym tygodniu mam do zalatwienia mnostwo biurokracji bo pozalatwiac becikowe i inne wniski poskladac a ze maz pracuje od rana do wieczora musze z mala to zrobic .i pomyslec ze dla Naduni idzie juz 3 tydzien,wlasnie dzis odkrylam ze ona ma dzis imieniny ,a jej imie oznacza Nadzieje:-)ogolnie mala daje zyc ,chociaz roznie bywa ,np wczoraj byl kryzys kolke miala chyba z godzine czasu plakala poki uspokoilismy ja ,potem byla kapiel zjadla i zasnela prawie cala noc :happy2pozdrawiam wszystkie mamusie i szkraby :)

Agnieszka my mieszkamy w Irlandii maz juz jest tutaj ponad 6 lat ja 5.Nie pracuje poki co narazie

Ania Witaj
Kinga co u Ciebie?

klika zdjec z chrzcin Lenki :-)

Ostatnia edycja:
witam Was Dziewczyny po dłuuuuuuuuuugiej przerwie. poczytałam co u Was, ale chyba nie dam rady na wszystko odpisać;)

my wróciliśmy dzisiaj koło 10. Podczas urlopu tylko na początku wchodziłam na komp, potem to już nawet nie miałam czasu Was podczytywać.
urlop.... pogoda nie dopisała, jak zwykle mieliśmy "szczęście". poza tym było ok. wypoczęliśmy a teraz czas wrócić do szarej rzeczywistości.

widzę że coraz nas więcej na forum i cieszy mnie to:)
Lenka słodziutka dziewczynka

Bietka87 witaj po urlopie:)
Szkoda że pogoda nie dopisała ale najważniejsze że odpoczęliście sobie :tak:

Ania83 dzieci słodkie:)
Ładne zdjęcia :tak:
Sporo czasu mieszkacie na obczyźnie,fajnie a planujecie wrócić do Pl?

Teśka23 współczuję załatwiania spraw papierkowych w urzędach czy innych polskich instytucjach.
Wszystkiego najlepszego dla Nadii z okazji imienin th_balaomarcelo.gif
Czas tak szybko mija że nie długo będzie miała pierwsze urodzinki zobaczysz...:)

Ania_g21 witaj w naszym gronie:) i zapraszamy do pisania:)

U nas jest już spokojnie,Alan siedzi u siebie w pokoju,mąż ogląda film a Ja wcinam lody:)))))
U nas jest tak parnoooo że wytrzymać się nie da...

A co u was?

Hejo.
Kinga dziękuję za zaproszenie.
To ja sie przedstwie.Mam na imie Ania, mieszkam w Olsztynie i mam ponad 2 letniego synka Oliwiera.To jak teraz mam namiar na Was to będę tutaj zaglądała.
yes2.gif
O ile mi pozwolicie
wink2.gif
Witaj Aniu :)
zapraszamy oczywiście! miło że dałaś się zaprosić ;-)
i miło poznać Ciebie i Oliwierka:) pisz kiedy tylko bedziesz mogła..

Ja mam siostrę w Olsztynie. Może i ją namówię aby tu do nas dołączyła :rolleyes2:

Teśka witaj:) Nadia śliczna.. :)
Aniu śluczne zdjecia! Lenka urocza jak cudnie wyglada :))
Marta jak tam? dałaś rade? ;]

reklama
Do góry