reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hop hop ... co tu taka cisza...
Ja ten tydzień na zastępstwie, kończę o 18 zamiast o 16 :baffled:
Wsumie wszystko już mam tylko czekam na koniec... :baffled:

Moje dzieciaczki już na placu zabaw...czekają na mamusię :D

Dzisiaj dzwoniłam do przedszkola... Jakubek już od 16 sierpnia powędruje :)
Maluch mój już liczy dni... :)

Jakoś dzisiaj też zorganizowała się ekipa na długi weekend... Tym razem impreza u nas...
Ostatnio gościliśmy się u kuzynki w Gd teraz oni zjeżdżają do nas... Będzie też m. siostra z narzeczonym...
Jak ja lubię takie imprezki... :)

Ostatnia edycja:
...właśnie skończyłam ogląda "Rozmowy w toku"
Teraz czekam na M :)

Marta to super że impreza się szykuje i to podobno nie mała,fajnie:)
Twój Jakubek niedługo rusza do przedszkola a mój Alan do szkoły,jejku jak ten czas leci!
Jakubek pewnie szczęśliwy? :)
Jeszcze chwilę i mykasz do domku ;-)

Agnieszka oj leci ten czas!!
Jakubek szczęśliwy nie może się doczekać przedszkola...
Zobaczymy jak Maja zniesie rozłąki z nim, bo są bardzo z sobą zżyci...
Ja jeszcze chwilkę...
Dzisiaj wieczorkiem wypijemy z mężem po piwku... taka jakaś mnie ochota naszła :) hehe ... aaa i żeby nie było nie piłam dzisiaj red blla :-D:-D:-D:-D

Aga ja poważnie nie piję często napoi energet, bo się ograniczam... A nie ukrywam bardzo lubię :)

Ja już ogarnęłam, zaraz laptopa zamykam i do domku :) <juppi>

a u nas dzisiaj załatwianie papierków do pracy, pierwsze spotkanie z nianią.... Mała w miarę ją zaakceptowała, ja odniosłam bardzo pozytywne wrażenie, mam nadzieję że będzie ok:)
Martuś chciałam Cię odwiedzić ale nie było jak... jutro i piątek po lekarzach muszę pobiegać, więc nie wiem kiedy dam radę...
ech zawsze coś ale już tęsknię za Wami;)

reklama
hej dziewczyny
bartek przed chwila zasnął dopiero m z moim tata siedza i ogladaja jakiś mecz:sorry2:
więc ja mam wreszcie czas na BB:-)
dziś byliśmy na placu zabaw i wam powiem tyle że nie wytrzymałam i jednemu chłopcu zwróciłam uwage pomyślałam sobie bachor! oczywiście tak nie powiedziałam i wiecie co ja zazwyczaj mam cierpliwość i nigdy nie patrze na dziecko w taki sposób ale dziś puściły mi nerwy.powiem tylko tyle to nie dziecka wina że jest takie rozpuszczone tylko rodziców którzy nie umieja go wychować!eh musiałam to z siebie wyrzucić
miłej nocki

Do góry