reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Hop hop ... co tu taka cisza...
Ja ten tydzień na zastępstwie, kończę o 18 zamiast o 16 :baffled:
Wsumie wszystko już mam tylko czekam na koniec... :baffled:

Moje dzieciaczki już na placu zabaw...czekają na mamusię :D

Dzisiaj dzwoniłam do przedszkola... Jakubek już od 16 sierpnia powędruje :)
Maluch mój już liczy dni... :)

Jakoś dzisiaj też zorganizowała się ekipa na długi weekend... Tym razem impreza u nas...
Ostatnio gościliśmy się u kuzynki w Gd teraz oni zjeżdżają do nas... Będzie też m. siostra z narzeczonym...
Jak ja lubię takie imprezki... :)

Ostatnia edycja:
...właśnie skończyłam ogląda "Rozmowy w toku"
Teraz czekam na M :)

Marta to super że impreza się szykuje i to podobno nie mała,fajnie:)
Twój Jakubek niedługo rusza do przedszkola a mój Alan do szkoły,jejku jak ten czas leci!
Jakubek pewnie szczęśliwy? :)
Jeszcze chwilę i mykasz do domku ;-)

Agnieszka oj leci ten czas!!
Jakubek szczęśliwy nie może się doczekać przedszkola...
Zobaczymy jak Maja zniesie rozłąki z nim, bo są bardzo z sobą zżyci...
Ja jeszcze chwilkę...
Dzisiaj wieczorkiem wypijemy z mężem po piwku... taka jakaś mnie ochota naszła :) hehe ... aaa i żeby nie było nie piłam dzisiaj red blla :-D:-D:-D:-D

Aga ja poważnie nie piję często napoi energet, bo się ograniczam... A nie ukrywam bardzo lubię :)

Ja już ogarnęłam, zaraz laptopa zamykam i do domku :) <juppi>

a u nas dzisiaj załatwianie papierków do pracy, pierwsze spotkanie z nianią.... Mała w miarę ją zaakceptowała, ja odniosłam bardzo pozytywne wrażenie, mam nadzieję że będzie ok:)
Martuś chciałam Cię odwiedzić ale nie było jak... jutro i piątek po lekarzach muszę pobiegać, więc nie wiem kiedy dam radę...
ech zawsze coś ale już tęsknię za Wami;)

reklama
hej dziewczyny
bartek przed chwila zasnął dopiero m z moim tata siedza i ogladaja jakiś mecz:sorry2:
więc ja mam wreszcie czas na BB:-)
dziś byliśmy na placu zabaw i wam powiem tyle że nie wytrzymałam i jednemu chłopcu zwróciłam uwage pomyślałam sobie bachor! oczywiście tak nie powiedziałam i wiecie co ja zazwyczaj mam cierpliwość i nigdy nie patrze na dziecko w taki sposób ale dziś puściły mi nerwy.powiem tylko tyle to nie dziecka wina że jest takie rozpuszczone tylko rodziców którzy nie umieja go wychować!eh musiałam to z siebie wyrzucić
miłej nocki

Do góry