reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam!
u nas też ładnie w Iławie jest :))) aż miło.
Już wiem ze cały dzień poza domem bedziemy :tak:

Moja siostra jak widzicie dołączyła ale jeszcze musi się zapoznać z bb lepiej. Poza tym ma problemy z komputerem.

Wczoraj wyszorowałam dywan Filipa, dziś ładnie wyschnie na trzepaku u teściów :happy:

reklama
ładna pogoda... bo mąż musiał iść do pracy. normalka wrrr. i jeszcze cudowna wiadomość- za tydzień wyjeżdża na dwa tyg na delegację. buuuuuuuuuuuu:(
witamy siostrę Kingi;)

Witam się w ten piękny dzień ... z pracy :eek:

Ania witaj!! Napisz nam coś o sobie!!
Teśka super, ze malutka spokojniutka jest ;)
Aniaa super córunie masz!!
Bietka witaj!!! Eeee jak miło, że wróciłaś ;) Teraz kawusiaaa ;) Ee to ty słomiana wdowa będziesz ...
Aga eee na lody nie zaprosiłaś...a już bilet chciałam bookować ;)
Siostra ;) witamy!

No to ja idę wypić red bulla ... żeby na klawiaturę nie paść :D

czesc dziewczyny
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:)

u nas dalej ciezki czas, martwie sie o tesciowa, a sama tez jeszcze nie do konca wierze w to co sie stalo:( ciagle mam wrazenie ze zaraz tesc zadzwoni zebym na obiad przyjechala, ze sypnie jakims zartem, zadzwoni po mojego tate zeby zawiozl ich do woli kamienskiej..eh.. :(:(:(:(:(:(

z pozytywow to Olka wreszcie zbiera sie na odwage i proby czworakowania...sama juz przyjmuje pozycje, czasem jakies kroczki zrobi..motywacja do ruchu jej sie bardzo poprawila:)

uciekam teraz do mojej marudy, zajrze pozniej

Witajcie

Bietka87-z tego wszystkiego co piszesz to fajnie chociaż że pogoda dopisała:)
a co do wyjazdu w delegację-2 tygodnie szybko zlecą,będzie dobrze.

marta2801-wszystkiego dobrego życzę...:tak: 3maj się!
Dla Oli dużżżeee gratki za postępy :-)

marta0307-fajnie że słonko w Iławie świeci a Ty jeszcze parę godzinek i do domku ;-)
...i znowu redbull :eek: ta substancja zaczyna się do Ciebie przyzwyczajać :laugh2:

beatrix80-Witaj !
Zapoznaj się z bb i zapraszamy do pisania,napisz nam coś więcej o sobie :)

Marta28 miło czytać że Ola robi postępy,ciesze sie z Toba. 3maj się.... czas dużo robi...
marta03 Ty z tym napojem widzę dajesz ostro he. co taka przemeczona jestes? Pozno sie kładziesz w domu?

moja siostra nie ma netu:\ nie popisze wiec narazie z nami...

Ja aktywnie od rana.
Teraz czekam na męża i dalej ruszam:)
lubię to uczucie przepełniającej mnie energi na wylot :)))) pogoda dużo mi daje..

reklama
Oj oj ... piję bo lubię... I wcale nie tak dużo :sorry:

Aga a nie chcesz tak z zapędem i u mnie wymyć okien?

Ale mi się dzisiaj czas ciągnie, a muszę 2h nadgodzin pociągnąć :crazy:

Do góry