reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

witam!
u nas też ładnie w Iławie jest :))) aż miło.
Już wiem ze cały dzień poza domem bedziemy :tak:

Moja siostra jak widzicie dołączyła ale jeszcze musi się zapoznać z bb lepiej. Poza tym ma problemy z komputerem.

Wczoraj wyszorowałam dywan Filipa, dziś ładnie wyschnie na trzepaku u teściów :happy:

reklama
ładna pogoda... bo mąż musiał iść do pracy. normalka wrrr. i jeszcze cudowna wiadomość- za tydzień wyjeżdża na dwa tyg na delegację. buuuuuuuuuuuu:(
witamy siostrę Kingi;)

Witam się w ten piękny dzień ... z pracy :eek:

Ania witaj!! Napisz nam coś o sobie!!
Teśka super, ze malutka spokojniutka jest ;)
Aniaa super córunie masz!!
Bietka witaj!!! Eeee jak miło, że wróciłaś ;) Teraz kawusiaaa ;) Ee to ty słomiana wdowa będziesz ...
Aga eee na lody nie zaprosiłaś...a już bilet chciałam bookować ;)
Siostra ;) witamy!

No to ja idę wypić red bulla ... żeby na klawiaturę nie paść :D

czesc dziewczyny
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:)

u nas dalej ciezki czas, martwie sie o tesciowa, a sama tez jeszcze nie do konca wierze w to co sie stalo:( ciagle mam wrazenie ze zaraz tesc zadzwoni zebym na obiad przyjechala, ze sypnie jakims zartem, zadzwoni po mojego tate zeby zawiozl ich do woli kamienskiej..eh.. :(:(:(:(:(:(

z pozytywow to Olka wreszcie zbiera sie na odwage i proby czworakowania...sama juz przyjmuje pozycje, czasem jakies kroczki zrobi..motywacja do ruchu jej sie bardzo poprawila:)

uciekam teraz do mojej marudy, zajrze pozniej

Witajcie

Bietka87-z tego wszystkiego co piszesz to fajnie chociaż że pogoda dopisała:)
a co do wyjazdu w delegację-2 tygodnie szybko zlecą,będzie dobrze.

marta2801-wszystkiego dobrego życzę...:tak: 3maj się!
Dla Oli dużżżeee gratki za postępy :-)

marta0307-fajnie że słonko w Iławie świeci a Ty jeszcze parę godzinek i do domku ;-)
...i znowu redbull :eek: ta substancja zaczyna się do Ciebie przyzwyczajać :laugh2:

beatrix80-Witaj !
Zapoznaj się z bb i zapraszamy do pisania,napisz nam coś więcej o sobie :)

Marta28 miło czytać że Ola robi postępy,ciesze sie z Toba. 3maj się.... czas dużo robi...
marta03 Ty z tym napojem widzę dajesz ostro he. co taka przemeczona jestes? Pozno sie kładziesz w domu?

moja siostra nie ma netu:\ nie popisze wiec narazie z nami...

Ja aktywnie od rana.
Teraz czekam na męża i dalej ruszam:)
lubię to uczucie przepełniającej mnie energi na wylot :)))) pogoda dużo mi daje..

reklama
Oj oj ... piję bo lubię... I wcale nie tak dużo :sorry:

Aga a nie chcesz tak z zapędem i u mnie wymyć okien?

Ale mi się dzisiaj czas ciągnie, a muszę 2h nadgodzin pociągnąć :crazy:

Do góry