reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

...wpadłam powiedzieć dobranoc!
u mnie wszyscy już śpią tylko Ja buszuję po domu i z tego wolnego zaczyna mnie łapać moja "choroba" na którą cierpię co roku jak wrócę z Pl albo gdy nadchodzą Święta Bożego Narodzenia czyli zaczynam smęcić i robi mi się smutno :confused2: czasami tam mam niestety...:eek:

Dobranoc

reklama
Wpadłam życzyć miłego dnia!!
Słonko się przebija więc może być bardzo fajnie :)

Aaa jak macie ochotę odzywajcie się na gg...zawsze to jakieś urozmaicenie w pracy hehe

hej
doczytałam, w weekend się przeprowadziliśmy :) mimo że pracowałam i w sobotę i w niedziele do 23 :/
jestem do tego przeziębiona :(
dziś pierwsza rehabilitacja była- bardzo fajna atmosfera mili ludzie tylko Aleks musi się przyzwyczaić do nowego miejsca :)
Teraz zamiast spać wcina biszkopty, jak by zasnął to ja chyba z nim bym pospała.

Witam

Agnieszka.KK u mnie to samo... z soboty na niedziele w nocy przylecielismy do Irl...jakos nie moge wpasc w swoj rytm ale to kwestia 3-4 dni
Dlugo jestes w Anglii?
Mam brata mieszka w Anglii z rodzinka we srode wlasnie do nas przylatuja :-)

Zmykam poczytac co u Was

Milego dnia

ja pomyłam okna u Filipa i powiesiłam nowe firany.
Dywan zaraz zwinę i bede potem jechała go prać... :) przyda mu się odświeżenie.

Ania witaj! :)))
młoda dobrze że jesteś zadowolona z rehabilitacji!

mykam dalej robić
i z psem na spacer musimy wyjsc :)

W KOŃCU POGODA W IŁAWIE :)

mloda0308 współczuję Ci przeprowadzki i pracy jednocześnie :tak:Ja bym chyba kota dostała...bałagan by mnie chyba sparaliżował:-/
Lecz przeprowadzki GRATULUJĘ:) i życzę wszystkiego dobrego w nowym gniazdku!

Ania83 Ja w Anglii jestem ponad 3 lata,mój M ponad 4.
Synek od września do szkoły tu idzie już.
A przestawić się jest trudno bynajmniej mi ale fakt to kwestia kilku dni:)
A Ty gdzie żyjesz? i co porabiasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie...
Mamy pogodę w Iławie!!
A ja w pracy :baffled:

Mloda przeprowadzka to sporo pracy... A;e za to jakie efekty ;)

Aga jak tam...kurze starte ;)

Do góry