reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

...wpadłam powiedzieć dobranoc!
u mnie wszyscy już śpią tylko Ja buszuję po domu i z tego wolnego zaczyna mnie łapać moja "choroba" na którą cierpię co roku jak wrócę z Pl albo gdy nadchodzą Święta Bożego Narodzenia czyli zaczynam smęcić i robi mi się smutno :confused2: czasami tam mam niestety...:eek:

Dobranoc

reklama
Wpadłam życzyć miłego dnia!!
Słonko się przebija więc może być bardzo fajnie :)

Aaa jak macie ochotę odzywajcie się na gg...zawsze to jakieś urozmaicenie w pracy hehe

hej
doczytałam, w weekend się przeprowadziliśmy :) mimo że pracowałam i w sobotę i w niedziele do 23 :/
jestem do tego przeziębiona :(
dziś pierwsza rehabilitacja była- bardzo fajna atmosfera mili ludzie tylko Aleks musi się przyzwyczaić do nowego miejsca :)
Teraz zamiast spać wcina biszkopty, jak by zasnął to ja chyba z nim bym pospała.

Witam

Agnieszka.KK u mnie to samo... z soboty na niedziele w nocy przylecielismy do Irl...jakos nie moge wpasc w swoj rytm ale to kwestia 3-4 dni
Dlugo jestes w Anglii?
Mam brata mieszka w Anglii z rodzinka we srode wlasnie do nas przylatuja :-)

Zmykam poczytac co u Was

Milego dnia

ja pomyłam okna u Filipa i powiesiłam nowe firany.
Dywan zaraz zwinę i bede potem jechała go prać... :) przyda mu się odświeżenie.

Ania witaj! :)))
młoda dobrze że jesteś zadowolona z rehabilitacji!

mykam dalej robić
i z psem na spacer musimy wyjsc :)

W KOŃCU POGODA W IŁAWIE :)

mloda0308 współczuję Ci przeprowadzki i pracy jednocześnie :tak:Ja bym chyba kota dostała...bałagan by mnie chyba sparaliżował:-/
Lecz przeprowadzki GRATULUJĘ:) i życzę wszystkiego dobrego w nowym gniazdku!

Ania83 Ja w Anglii jestem ponad 3 lata,mój M ponad 4.
Synek od września do szkoły tu idzie już.
A przestawić się jest trudno bynajmniej mi ale fakt to kwestia kilku dni:)
A Ty gdzie żyjesz? i co porabiasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie...
Mamy pogodę w Iławie!!
A ja w pracy :baffled:

Mloda przeprowadzka to sporo pracy... A;e za to jakie efekty ;)

Aga jak tam...kurze starte ;)

Do góry