reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

A dolinka łapie mnie bo chyba za dużo myślę... <zresztą pewnie się domyślasz>
Chyba potrzebuję jakiegoś kopa i naprawdę dużych życiowych zmian...
Marta wiem wiem o co chodzi i w tej kwestii doskonale Cię rozumiem.
Głowa do góry :tak:
Wszystko można w życiu osiągnąć więc spokojnie:))))))))

A dziś sama spędzasz wieczór czy mąż w domu?

reklama
Agusia mąż wraca po 22, więc póki co jestem sama... :crazy:

Dziewczyny nie macie kogoś kto może potrzebowałby wózeczka lub zabaweczek, kombinezonów? Wszystko leży mi już odłożone a jakoś weny nie mam do wystawienia aukcji...

Agusia mąż wraca po 22, więc póki co jestem sama... :crazy:

Dziewczyny nie macie kogoś kto może potrzebowałby wózeczka lub zabaweczek, kombinezonów? Wszystko leży mi już odłożone a jakoś weny nie mam do wystawienia aukcji...

ooo rany o 22,to w niedzielę pracuje nawet do tak późnej pory :szok: współczuję Ci kochana.

Co do ciuszków,wózka itd.to chyba nie pomogę.Inaczej byłoby gdybym była na miejscu ale pomyślę może ktoś mi wpadnie do głowy.
Szkoda że wszystko tak leży,mam nadzieję że szybko uda Ci się tego pozbyć:)

Aga mówiłam ci święto nie święto m. ma taką pracę... Nawet w Wigilię pracował do 22... Oj straszna lipa wtedy była :angry:
No leży mi to wszystko... Wózek już od początku maja nie używany, bo kupiliśmy małą spacerówkę, fotelik też, bo Maja jeździ teraz 0-18 kg, zabawki też już bezużyteczne...

Czy wy wiecie jak mi się jutro do pracy nie chce iść?!

Aga ja też w siebie wierzę :-D Tylko dwie osoby urlopują w tym tygodniu i będzie sporo więcej pracy...
A swoją drogą...odpocznij przez ten tydzień!!

No zobaczymy... w końcu pierwsza wypłata przede mną :)
A fakt powroty po urlopach są koszmarne...póki co rozkoszuj sie czasem wolnym ;)

Idę kalafior obrać... bo maż na kolacje kalafior sobie zażyczył :eek:

reklama
i spokoj... dopiero teraz mogę odetchnąć tak naprawdę.
Zaraz prysznic i do łóżka..

marta no sporą imprezę robię jak co roku:) my urodziny hucznie obchodzimy raczej. A że mam liczne rodzeństwo to nigdy nie wiadomo kto jeszcze przyjedzie:-p na pewno rodzice teście i szwagierka z mezem bedzie..no i z mojej strony puki co jedna siostra z rodzinką ale jeszcze reszta rodzeństwa się ma określić wiec czekamy. Puki co 15osób :]

spokojnej nocy
ja zaraz znikam

Chyba potrzebuję jakiegoś kopa i naprawdę dużych życiowych zmian...
Bo coś mi sie wydaje, że ja za długo w spokoju żyć nie mogę...
Za bardzo narwana jestem hehe
znam to uczucie Marta..u mnie jest bardzo podobnie. Lubie jak się dużo dzieje ogólnie.

Do góry