reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nel dziekuje Ci. wiesz mój tato jeszcze w szpitalu. DO środy poleży na pewno a może i do końca tygodnia nie wiem. dzikuje...

reklama
Kinga spóźnione ale szczere wszystkiego naj a najbardziej życzę wam dużo milości zrozumienia i wielu wielu lat razem
Necia trzymam kciuki za m będzie dobrze:-)
pozdrawiam was kobitki miłej niedzielki

Witajcie niedzielnie!!
My pobalowaliśmy do nocy :)
Dzisiaj rano maluchy zostały z tatusiem i wujkiem...a dziewczyny skoczyły na zakupy, i nie żałuję, bo wyprzedaże niesamowite i dla mnie i dla maluchów coś kupiłam :)

Teraz już jestem sama z dziećmi, bo mąż w pracy niestety :(

Aguska ale miałaś fajny wieczór wczoraj...dzieciątko szybko zasnęło ... :)
Kinga wczorajsze spóźnione życzenia kolejnych szczęśliwych lat razem!
Agnieszka dziękuję wieczór mieliśmy bardzo udany! JA dzisiaj jak mąż poszedł do pracy to za porządki się wezmę...mniejsza o to, ze dzisiaj niedziela :/
Młoda ty dzisiaj też pracujesz...
Necia napewno będzie dobrze, trzymam kciuki. Dobrze, ze tak szybko idzie teraz szpital operacja i szybko wszystko wróci do normy! Tak z Agą sie zaprzyjaźniłyśmy i mam nadzieję z większością z was też sie zaprzyjaźnię w realu <chociaż trochę dziewczyn już znam ;) >

A co tam u reszty?

Dziewczyny, które mają maluszki... Zapraszam https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sprzedam-wozek-zabaweczki-i-ciuszki-52837/
Mam również do sprzedania kombinezon dla dziewczynki Mariquita i dla chłopca Coccodrillo...z zeszłego roku po moich szkrabach ;) Wstanie idealnym, bo noszone na przemian z innymi ;)

Dzisiaj pewnie odpoczywacie...
Ja muszę się wziąć za robotę bo bez męża niedziela strasznie mi się wlecze :/

my dziś leniwie.
Byliśmy w lesie na jagodach. Nawet parę grzybów M znalazł.
Potem może wyjdę z psem pobiegać.
Miłego popołudnia życzę!

Jakie tu czystki dzisiaj.
My właśnie ze spacerku wróciliśmy. Pochodziliśmy zaliczyliśmy plac zabaw... Jakubek spotkał kolegę na placu więc było wesoło tym bardziej, że wzięliśmy ze sobą piłkę to chłopcy pograli...Maja szukała skarbów w piaskownicy :D

Pogoda śliczna się zrobiła...aż miło tak pospacerować <tak>

Teraz pomału kąpanie jedzenie i mam nadzieję szybko dzieci pójdą spać :)

Witajcie

U nas aktywnie bardzooo...padam z sił.
Grillowaliśmy sobie nad pięknym jeziorkiem ze znajomymi :)
Pogoda super,nawet zaliczyłam kąpiel.

marta fajnie że wczorajszy wieczór udany i że pogoda dziś dopisała na spcer :-)No i babskie zakupy zaliczone-super :)

necia35 zaglądaj do nas częście :tak:
Tak z Marta się zaprzyjaźniłyśmy lecz chętnie poznałam resztę naszych mazurskich mam,mam nadzieję ze będzie nam to dane :-)
3mam kciuki mocno mocno za operację,3maj się kochana :tak: pozdrawiam ciepło!

my poznym popołudniem wyszliśmy na spacerek, miło było.
niedawno wróciłam z Filipkiem z podwórka, byliśmy na boisku pograć w piłkę :) Dobrze że mamy takie fajne bezpieczne boisko zaraz obok.
Zrobiłam sobie listę gości na moje urodziny.. w sobotę impreza ale jeszcze nie wiemy czy u nas czy poza domem:) Moja sis też przyjedzie prawdopodobnie! ciesze sie.
A puki co przed nami ciężki tydzień.bardzo pracowity i aktywny.Ale damy rade! byle do piątku.

miłego wieczoru życzę!

reklama
Marta dzięki:)

To masz spokój i ciszę jak dzieciaczki śpią.
A co się dzieje Martuś że dolinę łapiesz...?
Hehe nooo cisza jest niesamowita :)
A dolinka łapie mnie bo chyba za dużo myślę... <zresztą pewnie się domyślasz>
Chyba potrzebuję jakiegoś kopa i naprawdę dużych życiowych zmian...
Bo coś mi sie wydaje, że ja za długo w spokoju żyć nie mogę...
Za bardzo narwana jestem hehe

Bietka wróciłaś?
Marta jak u ciebie? Jak Ola?
Kasia a u ciebie? Alex zaakceptował już mamę pracującą?
Ncia jak chłopcy?
Aguska wy pewnie poza domem dzionek mieliście
Młoda co u ciebie?
Kinga to taką dużą imprezę robisz, ze lista gości jest?

Mam wrazenie, ze kogoś pominęłam...jak tak to mi się przypomnieć tutaj!!

Do góry