reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Sałatka:
- kabanosy pepperoni <jedne z ostrzejszych> - ja biorę około 3 długich
- makaron ryżowy
- 2 papryki
- kukurydza z puszki
- ogórki konserwowe <4-5 szt>
- cebula
majonez, musztarda, sól, pieprz

Wszystko pokroić i razem wymieszać :)
Szybkie i bardzo smaczne danie ;)

Idę mojej Misi drzwi otworzyć...niech się już budzi...

Dzięki Marta! :)
Już sobie przekopiowałam :tak:

A gdzie reszta dziewczyn?

My dziś także świętujemy :tak: właśnie czekamy za pizzą :-)

reklama
Hej dziewczyny to tak Bartek dziś w dzień w ogóle nie spał na placu zabaw troche pobiegał ale bez rewelacji a na huśtawce4 prawie mi zasnal jednak po powrocie do domu znowu miał pełno energii:-D i przed chwila mi zasnął!zjadł kazał sie przytulić ja zaczęłam mu nucić odłożyłam do łóżeczka spojrzał sie na mnie po czym odwrócił pupa i zasną:-)
więc sobotni wieczór mam dla siebie:-)
a co tam u was kobietki?
Agnieszka a co swiętujecie?jeśli to nie tajemnica;-)
miłego wieczorku

Agnieszka a co swiętujecie?jeśli to nie tajemnica;-)
Aguśka świętujemy w sensie że pozwalamy sobie na przyjemności bo na co dzień pracujemy i się w tygodniu z mężem nie widzimy a że jest weekend,piękna pogoda i jesteśmy razem to pozwoliliśmy sobie na pizzę :)

Fajnie że Bartuś się wyszalał :tak: dla takiego dziecka to sama przyjemność :tak:
A u nas ok,wieczór siedzimy w domku czyli rodzinnie :-)

witam wieczorowo
My zrobiliśmy sobie pizze swoją... własnie dochodzi w piekarniku :]
zapowiada się pysznie
i ogólnie milutki wieczór.. :)
Niedawno wróciliśmy z parku..byliśmy na piwku sobie.

Miłego wieczorku życzę!!

dziś mija 7lat odkąd jesteśmy razem z M:) jest wiec co swietowac.. drinkujemy sobie.:tak:;-)

Mąż musiał załatwić pare rzeczy i tak czekam na niego ma byc zaraz;-)
pewnie obejrzymy jakiś film chociaż ja to bym z chęcia gdzieś wyszła:-)

aguśka jakkolwiek spędzicie sobotni wieczór życzę wam aby był udany :tak::-)

marta udanej "parapetówki" :-)

Synek śpi,wykończony po bieganiu w parku.
M ogląda film a Ja chyba za chwilę się położę-zmęczona jestem bo dom sobie posprzątałam do końca.
Jutro około południa ruszamy ze znajomymi na grilla nad jeziorko:)
Poza tym wszystko ok

Już dziś życzę wam udanej i ciepłej niedzieli :)

a ja na 15 do pracy :( za to jutro wolne
w końcu przenieśliśmy większość rzeczy, jeszcze dziś nocujemy chyba u teściów, jutro rano na rehabilitacje lecimy.
Puki co chodzę i ziewam :)

reklama
dziś mija 7lat odkąd jesteśmy razem z M:) jest wiec co swietowac.. drinkujemy sobie.:tak:;-)
Kinga spóźnione ale szczere życzenia rocznicowe:) mnóstwo szczęścia ,miłości ,zdrówka i wszystkiego naj naj:)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie i Wasze pociechy :) Nie rozpisuję się o sobie bo jakoś nie jestem w stanie zżera mnie strach jutro mój mąż idzie do szpitala a we wtorek operacja ! Musi być dobrze po prostu musi !!!!
Kinga a jak Twój tata mam nadzieję że jest już w porządku
Aniaaa Teśka jak Wasze maleństwa :)
Marta28 co u Ciebie jak Oleńka?
Marta03 i Agnieszka widzę że się zaprzyjaźniłyście w realu fajnie:) Pozdrawiam :)
Aguśka buziaki dla Bartusia mi mój Adaś za rączkę nie chce chodzić zwiewa mi jak tylko nadarzy się okazja:)
Bietka gdzie Ty odezwij się!
Mloda widzę że przeprowadzka już tuż tuż fajnie :)
Miska jak Piknik Country ja wczoraj byłam w Mrągowie oj mnóstwo ludzi się nazjeżdżało ale moim zdaniem kiedyś było o wiele lepiej :)
Buziaki la wszystkich

Do góry