reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mazurskie mamy !!!

Sałatka:
- kabanosy pepperoni <jedne z ostrzejszych> - ja biorę około 3 długich
- makaron ryżowy
- 2 papryki
- kukurydza z puszki
- ogórki konserwowe <4-5 szt>
- cebula
majonez, musztarda, sól, pieprz

Wszystko pokroić i razem wymieszać :)
Szybkie i bardzo smaczne danie ;)

Idę mojej Misi drzwi otworzyć...niech się już budzi...

Dzięki Marta! :)
Już sobie przekopiowałam :tak:

A gdzie reszta dziewczyn?

My dziś także świętujemy :tak: właśnie czekamy za pizzą :-)

reklama
Hej dziewczyny to tak Bartek dziś w dzień w ogóle nie spał na placu zabaw troche pobiegał ale bez rewelacji a na huśtawce4 prawie mi zasnal jednak po powrocie do domu znowu miał pełno energii:-D i przed chwila mi zasnął!zjadł kazał sie przytulić ja zaczęłam mu nucić odłożyłam do łóżeczka spojrzał sie na mnie po czym odwrócił pupa i zasną:-)
więc sobotni wieczór mam dla siebie:-)
a co tam u was kobietki?
Agnieszka a co swiętujecie?jeśli to nie tajemnica;-)
miłego wieczorku

Agnieszka a co swiętujecie?jeśli to nie tajemnica;-)
Aguśka świętujemy w sensie że pozwalamy sobie na przyjemności bo na co dzień pracujemy i się w tygodniu z mężem nie widzimy a że jest weekend,piękna pogoda i jesteśmy razem to pozwoliliśmy sobie na pizzę :)

Fajnie że Bartuś się wyszalał :tak: dla takiego dziecka to sama przyjemność :tak:
A u nas ok,wieczór siedzimy w domku czyli rodzinnie :-)

witam wieczorowo
My zrobiliśmy sobie pizze swoją... własnie dochodzi w piekarniku :]
zapowiada się pysznie
i ogólnie milutki wieczór.. :)
Niedawno wróciliśmy z parku..byliśmy na piwku sobie.

Miłego wieczorku życzę!!

dziś mija 7lat odkąd jesteśmy razem z M:) jest wiec co swietowac.. drinkujemy sobie.:tak:;-)

Mąż musiał załatwić pare rzeczy i tak czekam na niego ma byc zaraz;-)
pewnie obejrzymy jakiś film chociaż ja to bym z chęcia gdzieś wyszła:-)

aguśka jakkolwiek spędzicie sobotni wieczór życzę wam aby był udany :tak::-)

marta udanej "parapetówki" :-)

Synek śpi,wykończony po bieganiu w parku.
M ogląda film a Ja chyba za chwilę się położę-zmęczona jestem bo dom sobie posprzątałam do końca.
Jutro około południa ruszamy ze znajomymi na grilla nad jeziorko:)
Poza tym wszystko ok

Już dziś życzę wam udanej i ciepłej niedzieli :)

a ja na 15 do pracy :( za to jutro wolne
w końcu przenieśliśmy większość rzeczy, jeszcze dziś nocujemy chyba u teściów, jutro rano na rehabilitacje lecimy.
Puki co chodzę i ziewam :)

reklama
dziś mija 7lat odkąd jesteśmy razem z M:) jest wiec co swietowac.. drinkujemy sobie.:tak:;-)
Kinga spóźnione ale szczere życzenia rocznicowe:) mnóstwo szczęścia ,miłości ,zdrówka i wszystkiego naj naj:)
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie i Wasze pociechy :) Nie rozpisuję się o sobie bo jakoś nie jestem w stanie zżera mnie strach jutro mój mąż idzie do szpitala a we wtorek operacja ! Musi być dobrze po prostu musi !!!!
Kinga a jak Twój tata mam nadzieję że jest już w porządku
Aniaaa Teśka jak Wasze maleństwa :)
Marta28 co u Ciebie jak Oleńka?
Marta03 i Agnieszka widzę że się zaprzyjaźniłyście w realu fajnie:) Pozdrawiam :)
Aguśka buziaki dla Bartusia mi mój Adaś za rączkę nie chce chodzić zwiewa mi jak tylko nadarzy się okazja:)
Bietka gdzie Ty odezwij się!
Mloda widzę że przeprowadzka już tuż tuż fajnie :)
Miska jak Piknik Country ja wczoraj byłam w Mrągowie oj mnóstwo ludzi się nazjeżdżało ale moim zdaniem kiedyś było o wiele lepiej :)
Buziaki la wszystkich

Do góry