reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Pawełek bardzo dziękuje za życzenia urodzinowe :tak:
A ja się z Wami witam wieczorową porą :) Jestem wykończona ale zadowolona :) bo imprezka się udała i wszyscy byli szczęśliwi a najbardziej Pawełek :))))
Wczoraj cały dzień przygotowywałam się do dzisiejszych urodzin boli mnie każdy skrawek ciała ale było warto jak zobaczyłam jaki Pawełek był szczęśliwy no i podziękował mi za cudowne urodzinki :-)
Kinga widzę że szalałaś w weekend :) aż zazdroszczę ja już dawno nigdzie nie byłam
Kasia też na imprezie była ale się dziewczyny rozszalały :tak:
Becia witaj z Nami:)
Teśka Kochana widzę że Ty już niedługo będziesz trzymała w ramionach swoją maleńką zdrowiutką kruszynkę :)
Aniaaa a jak Twoja starsza córeczka zareagowała na siostrzyczkę ? Nie jest zazdrosna?
Marta28 mam nadzieję że kłopoty Oli z luźniejszą kupką przeszły i szalejecie nad morzem!!!
Aguśka jak Bartuś?
Marta jak w pracy? Dzieciaczki pewnie tęsknią za Tobą!

reklama
Necia to fantastycznie, że urodzinki się udały i Pawełek zadowolony jest. Moje dzieci również przeszczęśliwe :)
Co do pracy, to dziękuję...jak narazie pracuje się bardzo dobrze :) A dzieci tęsknią...i ja tęsknię... Ale taka kolej rzeczy... Jakubek pójdzie do przedszkola... Maja od małego przyzwyczai się do tego, że mama pracuje... A wiadomo jak mama jest zadowolona to i szczęśliwe dzieci :) Bo w moim przypadku ja chciałam wrócić do pracy <na szczęście zrobiłam to z własnego wyboru a nie z musu>

Witam wieczornie

Necia najlepszego dla Synka,samych radosnych dni,spelnienia marzen tych malych i tych wiekszych:)
A co do Twojego pytania to Natalia o dziwo dobrze zareagowala na pojawienie sie siostrzyczki az w szoku bylismy pomaga mi przy malej az za bardzo,musze uwazac bo co chwile by ja sciskala i calowala a najlepsze jest to ze siadzie przy koszu mojzeszowym wezmie ksiazeczke i mowi do niej np.wiesz Lejla tu jest piesek,tu sa kwiatki albo jak nie spi Lenka to spiewa jej kolysanke aaaa kotki dwa spij Lejla :-D

Marta oby corci przeszl.Udanego wyjazdu zycze.My jakies 4 lata temu bylismy w Stegnie piekne miejsce :)

Weekend minal szybko a i dobrze bo juz zyje lotem do Polski :-)
Spokojnej nocki zycze,chorowitkom zdrowka

Kasia- ja też się bałam iść do pracy bo mały był cały czas ze mną- ale on przyjął to bez mrugnięcia okiem- myślałam że w nocy mi się będzie budził sprawdzał czy jestem itd. a on nic. Rodzice bardziej przeżywają niż dzieci.

Necia- spóźnione życzenia dla Pawełka. Fajnie że impreza się udała.

Ostatnia edycja:
witam :) u nas nocne pogaduchy z Kacprem. gadal, piszczal i co tylko :)

kinga no maly ciagnie jeszcze cyca i za bardzo jeszcze nie moge sie urwac.
necia fajnie ze malemu urodzinki się podobaly :)

dziewczyny ja tak szybko dzisiaj, bo wysokie obroty.
spóźnione życzenia dla Pawełka- wszystkiego najlepszego.

my ten tydzień tez rozrywkowy mamy... baaaardzo.fajnie:)

a jutro... jutro dziewczyny proszę trzymać kciuki!!! bo ważne decyzje przede mną!

reklama
Bietka pisz o co chodzi... nie wiem za co kciuki trzymać. powodzenia!

ja własnie obiad zrobiłam i czekam na M.
Zjemy, kawkę wypiję i ruszamy w plener.

mam pytanie kto jutro ma ochotę wybrać się do smykolandi? pytam bo idę i można się spotkać:)

:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry