Witajcie...
No faktycznie gwarno w kwestii lubię/nie lubię... JA tam stwierdzam, że na forum się "nie znamy" żeby powiedzieć czy się kogoś nie lubi, bo z założenia lubi się wszystkich. A w życiu prywatnym przynajmniej mi trzeba nieźle zajść za skówrę, żebym czuła do niego spory respekt.
Ja po pracy dzisiaj... i mam weekend. Niedługo pierwsi goście zawitają i tak do niedzielnego wieczora!!
Młoda nie ma reguły. U nas Jakubek szybko mówił...a kuzynki córcia późno ale za to wszystko od razu... Nie ma się czym martwić!!
Bietka zgodzę się Marylka to istna katarynka!
Necia, no chyba nie ja? Bo już zastanawiam się czy czegoś źle nie napisałam!!
Martuś będzie dobrze
Kasia buziaki dla Alexa!
Agusia jak tak czytam to powiem ci ze właśnie zaczynam tęsknic za takimi spacerkami spokojnymi
Teśka jeszcze troszkę <ja cię nie pocieszę dzieci rodziłam w 41 tc>
Kinga udanego wypadu do lasu.
Agnieszka jak tam urlop?
Aaa mąż kupuje sobie auto...będę miała swoje na wyłączność
Uciekam, bo Maja paczkę chipsów rozbroiła...chyba będę musiała odkurzacz wyciągać
No faktycznie gwarno w kwestii lubię/nie lubię... JA tam stwierdzam, że na forum się "nie znamy" żeby powiedzieć czy się kogoś nie lubi, bo z założenia lubi się wszystkich. A w życiu prywatnym przynajmniej mi trzeba nieźle zajść za skówrę, żebym czuła do niego spory respekt.
Ja po pracy dzisiaj... i mam weekend. Niedługo pierwsi goście zawitają i tak do niedzielnego wieczora!!
Młoda nie ma reguły. U nas Jakubek szybko mówił...a kuzynki córcia późno ale za to wszystko od razu... Nie ma się czym martwić!!
Bietka zgodzę się Marylka to istna katarynka!
Necia, no chyba nie ja? Bo już zastanawiam się czy czegoś źle nie napisałam!!
Martuś będzie dobrze
Kasia buziaki dla Alexa!
Agusia jak tak czytam to powiem ci ze właśnie zaczynam tęsknic za takimi spacerkami spokojnymi
Teśka jeszcze troszkę <ja cię nie pocieszę dzieci rodziłam w 41 tc>
Kinga udanego wypadu do lasu.
Agnieszka jak tam urlop?
Aaa mąż kupuje sobie auto...będę miała swoje na wyłączność
Uciekam, bo Maja paczkę chipsów rozbroiła...chyba będę musiała odkurzacz wyciągać