reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej
a my spacerujemy, ale parno okrutnie jest.
Dziś już niestety do pracy.
Wczoraj wieczorem byliśmy na imprezie, wróciliśmy po 1 a mały wstał o 4- i szalał do 10. Pospał chwile i już znów się bawi.
Od wtorku na rehabilitacje, zobaczymy jak to będzie wygldało.

Beacia858- ja niedawno dołączyłam i dziewczyny mnie mile przyjęły -myślę że z Tąbą tak będzie
Pozdrawiam

reklama
dzieki za przyjecie :) wiec to co najwazniejsze o mnie to widac w sygnaturce. mieszkamy w Nidzicy, to z jakies 60km od Olsztyna.

u nas dzis tez parno. chorujemy z Kacprem i lezymy w domu. mam nadzieje ze deszcz popada bo sie nie da wysiedziec.

witam was
wpadam na chwilkę

necia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA PAWEŁKA TWOJEGO Z OKAZJI 5 URODZINEK!!! :-) ucałuj smyka

popiszę z wami pozniej
teraz zajęta jestem trochę.
Ale sobota była odjazdowa! do 3 nad ranem się bawiliśmy :D

BUZIAKI

witam nową forumowiczę! :)

Hej kochane.
Dzisiaj jestem nie do życia. Wróciliśmy wczoraj z imprezki o 3 a spać poszłam o 6. O 10 Alex zrobił pobudkę i Łukasz też już się do pracy szykował, więc musiałam się podnieść, ale to nic w porównaniu z tym, co przeszła w nocy Młoda:) Teraz ślęczę nad najnowszymi ofertami Orange bo muszę się tego wyuczyć na jutro. A swoją drogą to jakoś mi tak smutno dzisiaj. Dotarło do mnie, że z małym już nie będę spędzać tyle czasu. Jak dotąd najwięcej ja z nim przebywałam, a teraz będę z nim najmniej. Niewiem, kto to bardziej przeżyje, ja czy on, w każdym razie mnie już dół ogarnął:/

Beacia, witaj! Życzę szybkiego powrotu do zdrówka:)

Ania, fajnie, że Wam się udało "zdobyć" dwójeczkę dzieci:) Też mi się marzy dwójka, ale tak jak Aguśka, nie wiem, czy wydołalibyśmy finansowo z dwoma.

Bietka, a u mnie właśnie jest odwrotnie, niż u Ciebie. Tzn, ja bardzo chciałabym sama zajmować się Alexem tak, jak długo by się dało, a najchętniej do jakiegoś 3 r.ż. Niestety do pracy zmuszona jestem iść a cieszę się chociaż z tego, że to praca, którą lubię.

Marta28, u Alexa też od 2 dni luźne kupy, ale nie ma innych objawów, więc chyba nie jelitówka. Mam nadzieje, że wypad do Stegny wam się udał, bo z tego co słyszałam od znajomych, to dziś w Stegnie pada:/

Marta03, jak po imprezce? A może jeszcze trwa? :)

Necia, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA TWOJEGO DUŻEGO CHŁOPCA Z OKAZJI URODZINEK:) BUZIAKI

Ostatnia edycja:
necia przepraszam że zapomniałam ale już składam życzonka
dużo radości uśmiechu i miłości oby zdrówko dopisywało życzę z całego serca Tobie Pawełku :-)
to widzę dziewczyny że nie źle zabalowałyście:-D

dzieki dziewczyny :) ja tez bym sobie tak jak wy pobalowala. zazdroszcze wam.

kasiaialex malutki da rade. ale najwazniejsze ze jest to praca ktora lubisz :)

beacia dziecko odchowasz troszkę i też pobalujesz ;))) a jak masz komu małego podżucic na noc to nawet teraz możesz chyba że maleństwo jeszcze cyca ciągnie ci.

KasiaiAlex widzę że i Ty zabalowałaś!! hehe dobrze! ;]

ja byłam jeszcze z Filipem na spacerze:)
teraz kompanko i lulanie.
może jeszcze zajrzę tu

-----------------------------------------
tak na marginesie dodam że wczoraj zaczęliśmy spokojnie o 17
obskoczyliśmy kilka lokali... :) i na koniec wylądowaliśmy w taboo na dysce :D hehehe ale sie wybawiłam!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie!!
U nas również było wesoło... Wczoraj (w zasadzie dzisiaj) siedzieliśmy do 5:30! A dzieci o 7 zrobiły pobudkę :) Ostatni goście odjechali od nas dzisiaj popołudniu... Jesteśmy wymęczeni ale bardzo zadowoleni :)

Beacia witaj!!
PAWEŁKU DLA CIEBIE SPEŁNIENIA MARZEŃ!!

Wybaczcie, ze nie odpisuję imiennie, ale padam...
A przede mną ciężki tydzień...pełno atrakcji ;)

Do góry