reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Bietka dobra filozofia z tym kto lubi hehe
kochane przestańcie skoro z sobą piszemy to chyba jest wszystko ok tak mi sie wydaje;-)
u nas cieplutko super wreszcie ładna pogoda:-)
bartek zaraz bedzie wcinał obiadek a później na spacerek sie wybierzemy

reklama
Witam

Aniaa a co z przepukliną? na to jest jakiś zabieg czy samo znika? bo się nie orientuję....
Narazie GP mowila ze trzeba poczekac przepuchlina nie jest duza na szczescie w 90%znika somo wiec mysle ze i u nas tak bedzie

Kasia dzieki ale narazie plastry niepotrzebne.

Dziewczyny we srode lecimy do kraju:-) qurde nawet nie wiecie jak sie ciesze rok czasu nie widzialam sie z najblizszymi.
Uciekam ubrania z komody przelozyc do szafy bo moja cora chodzi i sie przebiera a pozniej nie wiem co czyste co brudne

Milego dnia zycze

Kinga a czemu Ciebie myślisz że też nie lubią...?
:-D bietka ja nie myślę tylko o tym wiem. Na tym forum jestem od lat. ale nie chce o tym pisać. to tak na marginesie było ;) ja nie ubolewam poprostu zlewam i sie nie przejmuje tym czym nie warto.

Miłego dnia dziewczynki!
w końcu słonecznie i ładnie się zrobiło:) i oby taki cały weekend był. Mam plan na weekend i myślę że wypali. Fiol idzie na noc do babci i dziadka:) a my z mężem bedziemy szaleć na mieście ;P ale to w weekend.
Puki co obiad robię własnie
i zaraz po obiedzie idę na mega spacer do lasu :)))

kinga ale ci zazdroszcze imprezowania w weekend;-):-) ja bym też z chęcia gdzies wybyła z mężem na miasto ale narazie to niemożliwe.
my też nie długo wybieramy się na spacerek
a co do lubienia czy też nie to fakt na tym forum a nie na wątku spotkałam sie z kobietami z którymi poprostu nie warto pisać a tym bardziej sie przejmować na szczęście mam tu już kilka fajnych babek z którymi można popisać między innymi z wami:-D;-)

Heej !a ja was wszystkie lubie ,chociaz doglebnie jeszcze was niepoznalam i czytam posty ale mi sie wszystko miesza i dlatego do kazdej oddzielnie sie nieodnosze zeby czegos niepoprzekrecac ,mam nadzieje ze mi wybaczycie:sorry2:a ja dzis po wizycie ale narazie nic konktetnego niewiem ,jutro mam przyjsc do szpitala to porobia konkretne badania ,jak ja nielubie szpitali:dry:a u nas goraco ,spocona jak szczur ,leci ze mnie ciurkiem ech chyba pojde wezme zimny prysznic ale ulga bendzie:tak:

:) Ale zapodałam temat:) przynajmniej gwarno się zrobiło . Obiecuję że już nie będę o tym wspominać po prostu ja czasem za bardzo lubię wnikać , i tak wychodzi jak wychodzi :)
Marta28 Twoja Ola poszła po 23 spać a mój się obudził o północy rozchachany i wcale nie chciał wracać do łóżeczka jak się wreszcie udało to o 1 w nocy mój starszy przez sen krzyczał że on chce się ze mną pobawić :-D jak przyszłam do niego to od razu się położył i zasnął :) Dziwna ta noc była :tak:
Bietka rozbawiłaś mnie tym swoim tekstem :-)
Aniaa też słyszałam że przepuklina pępkowa z reguły się wchłania
Teśka a jakie konkretne badania Ci porobią ?
Aguśka pytasz co u chłopców jest ok szaleją jak zwykle :)
Pozdrawiam :)

Neciu ,raczej nic specjalnego ,krew ,mocz ,dolne ogledziny:-Dbo mam jakas infekcje ktorej niemoge juz od dluzszego czsu wyleczyc:no:moze usg no niewiem zobaczymy ,wazne ze na miejscu i latac niebendzie trzeba ,no i pewnie jeszcze ktg zrobia przy okazji

Dolne oględziny :) określenie super :-D Jesteś teraz w 38 tyg ja właśnie w tym tyg urodziłam mojego kurdupeleczka małego :)
Trzymam kciuki za pomyślne badania i by ta infekcja się od Ciebie odczepiła !!!

reklama
Z checia bym mogla juz rodzic ,ale niestety to nie odemnie zalezne ,to malutka zdecyduje ,ja to czuje ze bez 20 lipca (wtedy mam termin)i tak nie urodze ,no coz zostalo czekac ,odpoczywac i korzystac z wolnoosci jako takiej byc moze to ostatnie dni :)

Do góry