reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Marta- najważniejsze że jesteście pod najlepszą opieką.

Mi poprostu słów brakuje na naszych "kochanych" lekarzy ze szpitala dziecięcego, co drugi żadnego podejścia do dzieci nie ma. Pediatry z powołania w Olsztynie też trzeba dobrze pokukać- teraz w końcu trafiliśmy na świetą panią- wytłumaczy wszystko, nie daje pochopnie antybiotyków.

Podpowiedzicie jak to jest z mówieniem u dzieci- kiedy wasze dzieci zaczęły, mój jak już mówi to potrafi tylko mama baba tata i nie ale tak rzadko to słysze, że zaczynam się martwić.

reklama
Młoda ja Cię nie pocieszę, bo nasz gada jak katarynka non stop, powtarza dużo słów, może trochę niewyraźnie ale się stara.

Z tym że ona mówi szybko!! a chłopcy jeszcze dłużej się uczą mówić. Kochana mów do małego duuużo i będzie dobrze. wg mnie ma jeszcze czas:)))

Mloda Ty się nie przejmuj tak dzieci mówią różnie a Aleks ma jeszcze na to czas :) Mój starszy syn do 2 latek mówił nie wiele mama tata baba i jeszcze parę pojedynczych słów . Ale jak skończył magiczne 2 latka zaczął się tak momentalnie rozkręcać że w szoku byłam a teraz to tylko gada i gada nawet przez sen nie odpuszcza :-D
A tak z innej strony tak od pewnego czasu czytam, obserwuje i chyba mnie tu ktoś nie lubi :(

ja tylko dodam od siebie że mnie też tutaj niektóre osoby nie lubią i nie ma co ukrywać.
nie przejmuj się tak! nie warto sobie takimi rzeczami głowę zawracać Nel ;) jak ktoś coś do kogoś ma to jego problem.

Dobranoc wszystkim :)

Necia a skad taki wniosek? napewno wszystkie tutaj cieszymy sie z Twojej obecnosci:)
a my to sie na spacerek musimy umowic:)

jejku Ola dopiero przed chwila usnela...wczesniej zachcialo jej sie drzemki po 18 i spala do 20.20....grunt ze teraz spi

ja zaraz dolaczam do niej bo jutro mi wypadl wyjazd do olsztyna do naszego osrodka, jade tylko po opinie o Olce, Olka skorzysta z gratisowej godzinki cwiczen a ja pogadam z nasza terapeutka zanim na urlop pojedzie...

w srode neurologa mamy i obawiam sie troche tej wizyty, no ale zobaczymy...

uciekam spac bo nie wstane

dobrej nocki mamuski

hej dziewczyny i ja sie odzywam;-)
marta super że trafiłyście wreszcie na dobrego lekarza życzę powodzenia
necia co ty kochana piszesz?!:szok:kto cie nie lubi?????:confused:a właśnie jak tam chłopcy?
kinga a u bartka ok dzięki że pytasz tylko bunt sie rozkręca:szok: i chwilami brak mi sił
młoda z mówieniem jest tak jak dziewczyny pisza mój Bartek nie jest wylewny mówi podstawowe słowa i więcej po swojemu.chłopcy z reguły później zaczynaja mówić problem by był gdyby jako 2 latek nic nie mówił.

A u nas ok pogoda całkiem całkiem pozdrawiam

Hej kochane.
U nas wszystko gra. Alex dalej z katarem, ale już chyba końcówka. Ładna pogoda dzisiaj więc zaraz ruszamy na spacerek, czekam tylko aż pranie się zrobi.

Necia, kochana, kto cie nie lubi? Jesteś przecież jedną z nas:)

Marta28, dobrze, że wizyta wam się udała. Zawsze to już krok na przód. Trzymam kciuki za Oleńkę.

Marta03, miłej imprezki urodzinowej i oby przygotowania przebiegły sprawnie:)

Młoda, dokładnie jest tak, jak piszą dziewczyny. Chłopcy trochę później zaczynają mówić. Zresztą facetom nigdy się nie spieszy:)

Ania, Alex też miał przepuklinę pępkową. Mam jeszcze 4 plastry. Podaj mi na pw swój polski adres to Ci wyślę jeśli chcesz.

reklama
Necia...?! wszystkie dziewczyny piszą, że Cię lubią, to co... tylko ja zostałam?? Ja przecież Cię lubię bardo bardzo i jak nie piszesz to brakuje mi Twoich postów.
Kinga a czemu Ciebie myślisz że też nie lubią...?

hm... tak sobie myślę to.... haha żadna mi też nie okazuje że mnie lubi! ale to chyba nie oznacza że mnie nie lubicie?;)

u nas pogoda piękna... jeszcze tydzień do urlopu!!! nie mogę się doczekac:)

Do góry