reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Ja też zajrzałam z nadzieją że Marta napisała ! Ale pewnie była tak zmęczona tym dzisiejszym dniem że po prostu nie ma już na nic sił i odpoczywa psychicznie i fizycznie ! Buziaki :)
Kinga ja to jestem pod wrażeniem Twojej energii!!!!
Kasia gratuluję pracy :tak: najważniejsze że ją lubisz !!!
Dobrej nocki Wszystkim :)

reklama
Witajcie!

Dziewczyny ja dzisiaj tylko na moment, żeby powiedzieć co u Marty i Oleńki...
Marta prosiła o przekazanie, że wizyta u pani dr ok. Dziewczyny idą krok do przodu, bo dr podpowiedziała jakie badania zrobić... I trzymamy kciuki za Oleńkę dalej :tak:
A póki co dziewczyny są wymęczone i pewnie już dawno smacznie śpią...

I ja zmykam do łóżka...
DOBRANOC!!

witam

dobrze że Marcie się powiodło na wizycie u pani doktor. teraz bedzie tylko lepiej.

marta03 a co u ciebie?? od siebie nic nie napiszes. tak zapracowana non stop?

W iławie pochmurno
rano to mi się z łóżka wstawać nie chciało no ale z psem wyjść muszę o 7.
Teraz dobijam kawkę
ktoś z was jest może?? :)
Pozdrawiam!!

Hej

Kasia gratuluje pracy

Super ze Marta zadowolona z wizyty.

Mam chwilke Lenka wlasnie zasnela nie pislaam Wam ma przepuchline pepkowa:no:mialam podejrzenia ale ostatnio jak bylysmy u GP to doktor potwierdzila tylko,cora ladnie przybiera na wadze na ostatniej wizycie wazyla 4600g
Jutro maz jedzie odebbrac paszport dzis patrzylam online i jest juz gotowy takze prawdopodobnie po niedzieli lecimy do kraju:tak:

Milego dnia

ależ tu ruch ostatnio....

czemu tak mało piszecie wszystkie?

Nel gdzie sie podziewasz?
Marta28 nie pisze a miała się odezwać :/ jak Ola? halo...
Aguska a co u ciebie jak Bartek?
KasiaiAlex a jak u ciebie??

hej dziewczyny

sorki ze wczoraj nie dalam znac co i jak ale padnieta bylam do granic mozliwosci...

pani dr ma ogromna wiedze, podejscie do dziecka i rodzica, budzi zaufanie i jest bardzo ludzka a to wazne...
powiedziala mi duzo waznych informacji..
w skrocie powiem tak ze nie jest zbyt dobrze, ale wiem przynajmniej na czym stoimy...
musimy mala troche podiagnozowac, wykonac pare istotnych badan, wiec w najblizszym czasie czeka nas pewnie pobyt w szpitalu bo nie wszystko da sie zrobic z doskoku...no ale damy rade...musimy

dzieki dziewczyny za trzymanie kciukow i zainteresowanie nasza sytuacja..jestescie kochane

kasia-tak bylysmy u dr Łady
Martus dziekuje ze przekazalas wczoraj info

Witajcie!!
Kinga ja z doskoku, tak... Ogarniam wszystko szczególnie teraz gdy w firmie męża nawał pracy a przy protokołach ja siedzę i nocami piszę...a mało tego nie jest, dodatkowo w sobotę mamy urodzinki dzieci... A i moim maluszkom trzeba poświęcić czas...

No właśnie my w sobotę urodzinki robimy a już jutro przyjeżdżają goście i zostają do niedzieli!! Wiec trzy dni imprezowania :D
Teraz też na chwilkę wpadłam, bo właśnie wyszła ode mnie koleżanka z córeczkami...A już moje maluchy szykować do kąpania i spania trzeba...

Kasia a ty się pytasz jak w pracy :-) jak właśnie jak w niej byłam na gadu pisałyśmy hehe

Martuś ty wiesz...z Tobą też rozmawiałam

Zajrzę do Was w czasie pisania protokołów ;)
I wtedy nadrobię zaległości i odpiszę reszcie "załogi" :)

Buzia!!

reklama
Martuś na pewno dacie radę. Dobrze, że zajął się Wami ktoś kompetentny.

Kinga dzięki za przelanie energii hehe. dzisiaj cąły dzień na wysokich obrotaach. Przyjechała do mnie 6letnia siostra i najpierw zakupy spacer, place zabaw, potem gołąbki na obiad, potem znów place zabaw potem smykolandia, do galerii na chwilę. Heh Marylcia to padła jak przyjechaliśmy do domu. tyle wrażeń. ja jeszcze wiśnie gotuję i pracą by trzeba się zająć.

Aniaa a co z przepukliną? na to jest jakiś zabieg czy samo znika? bo się nie orientuję....

Do góry