reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej!
Zamelduje napewno :tak: . Ja niestety na nartach nie jeżdże :no:
Wiecie chyba cierpie na bezsenność ;-) :baffled: Wszyscy śpią: mąż spi, dziecko śpi tylko ja buszuje w sieci. Nawet mamusie z mazur śpią :-) :-D
Chyba pooglądam jakieś filmy :tak: . To do jutra (a raczej do dzisiaj :-D :-D :-D ).

reklama
no i gorzałka sie lała i było super.ahhhhhh kiedy to było
:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: dobre:laugh2: :laugh2: :laugh2: mój mąż też tak jeździ:laugh2: :laugh2:

Grubelek ja tez cierpialam na bzseność ale szybko sie oduczyłam, bo niestety mam na 7 do pracy i przed 6 pobudka, Antos tez tak przyzwyczaił się spac, góra do 7 śpi, z tym, że zasypia o 19:-)

A dzisiaj wstałam i patrze a za oknem snieg:-) :-) super, może w końcu powozimy Antoniego na sankach:-) :-)

witam
jest snieg jest snieg ....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ale troche go mało . ...... jutro ma byc wiecej . trzymam pania pogode za słowo i zmykam szykowac sie dopracki.
maja nei spi -odpoczywa. dotała smoczki , zabawki i wyleguje si ew łózeczku ....;-) chociaz szybciej babci dzis zasnie .i nie umeczy jej az tak bardzo.
odezwe sie z pracki , pozdrawiam serdecznie

Dziewczyny!! Może jak w koncu bedzie czynne na Pieknej Górze to może uda nam sie spotkac w którąs sobote albo niedziele na nartach??? Może bysmy wszystkie wyrwały sie na kilka godzin i spedziły czas razem, sie poznały? co Wy na to?

maartan- Swietny pomysl!!! Ja moge was informowac czy juz warto tu jechac ;-)
Z jazda na nartach to sie wstrzymam :-D ale chetnie sie z wami spotkam :-)

haloo czy dzis tylko ja na warcie w mazurskich mamach ????????????nieładnie kobitki .....:no: a ja chciałam na narty ??hm tylko skad wytrzasniemy rosyjska wycieczkę:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Hej!! Madzia ja też jestem!!! Antoni zasnął i mam chwile dla siebie:-) :-) :-)

Dobrze mówisz, bo trzeba będzie pomysleć też i o "prowiancie" na nasze spotkanie:-D :-D :-D
ale musi w końcu spaśc ten snieg, trzeba mieć dobry pretekst żeby wyrwac się z domu;-) ;-) :laugh2: :laugh2:

hehehehe no pewie dobry pretekst nigdy nie jest zły:-) :-) :-) śnieżku padaj ...padaj.......;:laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Hej Dziewczyny!! Nie bylo mnie tu kilka dni :baffled: Patrze ze macie ochote na jazde na nartach :tak: Szkoda ze nie mieszkam blizej to bym sie z checia przylaczyla :-p Amelka wziela sie ostro za nauke chodzenia, nie chce wogol siedziec tylko chodzic, chodzic, chodzic.....:-)

Alez te nasze dzieci sa madre juz :tak:

Do góry