reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia jestem jestem... czytam was na bieżąco... ale jakoś nie chce mi się pisać. a najgorzej przerwę zrobić jeden dzień:) potem już ciężko mi napisać heh.
ale już się poprawiam.
u nas nic ciekawego. mała bryka. ja piszę pracę- dzisiaj już muszę się oderwać i wieczorem idę z koleżanką do da grasso i może gdzieś jeszcze, zobaczymy.
My urlop planujemy ostatnie dwa tyg lipca. tak mężowi pasuje z pracy i jakoś się dostosuję. heh urlop- tydzień u moich teściów, bo mąż się stęsknił a tydzień u mojej siostry bo jej szwagier będzie nam robił samochód.... a moje marzenia o urlopie dla naszej trójki tylko na razie się kłębią w głębi duszy...
gratuluję ząbka Alexowi:)
Necia duży wybór odkurzaczów ale na filtry nie polecam naprawdę i wspomnisz moje słowa jak kupisz haha. moi rodzice mają i ja, innych firm. musiałby często wymieniać filtry i by było ok. ale raz na dwa miesiące 45 zł to dla mnie dużo, jak do odkurzacza.
a trzepanie i czyszczenie- po każdym odkurzaniu by musiało być... nie dla mnie;-)
Kinga cieszę się że piszesz i piszesz:-)

reklama
Hej:)

Wrocilysmy z Koszalina wczoraj kolo 21. Bylo suuuuuuper:) juz mi teskno:) ola byla grzeczna, wypoczelysmy sobie, a dzis bylysmy juz na zajeciach. Ola powoli rusza z dzwiekami:) a dzis lobuz pospal do 9.20... tak to ja moge wstawać :)

Co do odkurzacza to ja mam Amica MaxiSilent i jestem bardzo zadowolona. Filtry kupuje napewno rzadziej niz 2miesiace i za jakies 15zl:)

Uciekam spac do Oli, dobrej nocki!

Bietka to przejściowe ze mną
mam wiecej czasu teraz dla siebie jakoś i staram się być tu z wami chociaż czasami tylko czytając:)
na Fb always in the evening!!! ;))))

Fajnie że urlopik bedziecie mieli, spedzicie razem czas. jak kolwiek ale razem.

DOBREJ NOCY!
paa:)

Ale się Dziewczyny rozpisałyście :) To dobrze przynajmniej mogłam Was poczytać :)
Kasiu widzę że Alex ma takie samo uzębienie jak mój Adaś :) gratuluję i oby bez bólu ząbkował !!! A swoją drogą to ile te nasze maluchy muszą wycierpieć :( kolki, bolesne szczepienia, ząbkowanie itd .... ach :(
Bietka pisz pisz :)
Martuś cieszę się że wyjazd do Koszalina był udany a Olcia była grzeczniutka ( w końcu to skarb nie mogło być inaczej) Zawsze tak jest jak wyjazd udany to niestety żałujemy że był taki krótki :( no ale cóż trzeba prędzej czy później wracać do rzeczywistości :tak:
Agnieszka buziaki :)
Kinguś Ty masz więcej czasu :) Kochana jak Ty ciągle w biegu jesteś :-) Buziak !!!
A ja siedzę jak co wieczór i odpoczywam psychicznie :)

Hej :)

necia35 dzięki za pw:)Dziękuje:)

marta2801 cieszę się że wypad udany i gratki dla Oli za to że była grzeczna:)

Bietka już teraz życzę udanego urlopu i masz rację nie ważne jaka pogoda itd. ważne że z ukochanym i rodziną:)

Marta03 pozdrawiam zapracowana kobieto:)

No nic dziewczyny,pozdrawiam was ciepło i ulatniammmmm się.
Czas wykorzystywać urlop w pełni!
Pogoda jak pogoda,co ma być to będzie.Dla mnie to nie jest najważniejsze.
Najważniejsze że urlop spędzam z zaufanymi znajomymi,rodziną,synem i mężem a reszta się dla mnie nie liczy.

3majcie się:)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!
Oj u mnie brak czasu ostatnio... A wszystko przez protokoły, które piszę mężowi. Wczoraj siedziałam do 2 w nocy i dzisiaj zapowiada się na to samo :/ Ale termin będzie dotrzymany :) I na jakiś tydzień spokój będę miała :)
A wiadomo jak wrócę z pracy to czas chcę poświęcić maluchom więc czas leci jak szalony...
Teraz też ja już gotowa i niedługo będę się zbierała...a w domku jeszcze wszyscy śpią.
Dzisiaj mąż musi jechać zamówić torty dla dzieci... Chyba sobie poradzi, co? ;-)
No i muszą zajechać po jakieś fajne pióro dla szwagierki, bo dzisiaj ma obronę i jedziemy na ciacho popołudniu z tej okazji :-)

Dziewczyny, tak rejs fajna sprawa. Mąż tylko musi grafik sprawdzić i trzeba zabukować bilety :tak:

Kinga tak, tym dużym nowym promem.
Necia....dokładnie u nas najtańszy odkurzacz spisywał się przez 9 lat!!a jak Twoi chłopcy?
Aguska ale z Bartusia duży chłopiec!!
Agnieszka zachęciłaś tą pogodą...od czwartku :-D Alanek zdolny chłopczyk widzę jest ;) I prawidłowo, że jesteś z niego dumna... Tak jak każda z nas ze swoich dzieci ;) UDANEGO URLOPU!! No i może przypadkiem się spotkamy ;)
Kasia oj dobrze dobrze...czasem zastanawiam sie czy nie za dobrze :-D A jak Alex?
Bietka dokładnie jak dziewczyny piszą...ważne, ze urlop razem spędzicie ;) Aaa tak mi siedzi w głowie Marylka i Maja... trzeba będzie się spotkać ;)
Martuś mówiłam, że Oleńka będzie grzeczniutka i spokojnie zniesie podróż!! Zuch dziewczynka. Ucałuj ją od ciociuni ;)
Dla reszty dziewczyn pozdrowionka!!

A ja jeszcze na koniec chciałam wam powiedzieć, że moja gwiazda...chodzi już dość pewnie... I tylko na nogach!! Co prawda wstać bez trzymania nie wstanie ale kucnie po zabawkę i się podniesie!! No i maszeruje po całym mieszkaniu :)

No to uciekam...
Miłego dnia kochane!!
Aaa doczytałam...ząbki :)

hej kobietki u nas popołudniu lało ale dziś jest już całkiem nie źle zobaczymy później.
Bartuś wczoraj dłubał w ziemi w ogródku i polizał muszlę ślimaka ble!
a dziś wlazł mi do łóżka i sie uderzył płkał całe 2 minuty po czym ponownie chciał do niego wejść kiedy zabroniłam płacz był jeszcze gorszy:baffled:
ja pije właśnie kawke miłego dnia
kasia gratki za zębolka u nas 4 też koszmarnie szły mały miał całe opuchnięte dziąsła i czerwone

witam się wtorkowo

NEL:
Kinguś Ty masz więcej czasu :) Kochana jak Ty ciągle w biegu jesteś
biggrin.gif
Buziak !!!
a widzisz jaka ja obrotna potrafię być! ;-) tu jestem tam jestem, uprawiam dodatkowo jogging z psem hehe dużo tego u mnie ale daje rade i to najwazniejsze:) gorzej jak bym nie dawała.
BUŹKA
a Ty jak po zakupach????? wszystko gotowe.

Marta03 zapracowana... :] jak ten prom to super!
Aguska Bartek jaki żywiołowy chłopaczek heh:)))) zdrowe dziecko widać!!! jak wszedzie go pełno ;)

MIŁEGO DNIA

kinga oj tak on jest z tych bardzo żywych dzieci i czasem aż mam dosyć ale co zrobić;-)wszyscy sie dziwią że ja za nim biegam z jednego pokoju do drugiego np.ale po chwili mnie rozumieja ja nie mogę go zostawić samego w pomieszczeniu bo on ma tysiąc pomysłów na sekunde:-Da zaczyna zamykać drzwi więc muszę uważać.
najbardziej lubi sie wciskać w mało dostępne miejsca

Ja już po kawce zaraz Bartkowi coś do jedzenia zrobie a potem na miasto śmigam:-)
kinga ja też lubie być w ruchu chociaż przy Bartku nie dałoby sie usiedzieć:-D jestem zdania że na starość odpoczne:-p a teraz nie chce marnować czasu

reklama
aguska
kinga ja też lubie być w ruchu chociaż przy Bartku nie dałoby sie usiedzieć
laugh.gif
jestem zdania że na starość odpoczne
p.gif
a teraz nie chce marnować czasu
racja! na starosc dupa sama siądzie
a puki co trzeba sie ruszac! ;)))

Do góry