reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

spędziłam miłe popołudnie z moimi chłopakami dziś:))))
teraz sobie chętnie piwko wypiję i się posmaczę

miłego wieczorku for all :-)

reklama
Witajcie kochane!!
U nas wypad bardzo udany. Było pełno rozrywki i zakupów ciuchowych :)
Dzisiaj od południa byliśmy nad morzem :)

W drodze powrotnej maluchy wogóle nam nie spały!!

Teraz szykuję im kąpiel... , bo zaraz będziemy mieli gości :D
Mąż pojechał właśnie do sklepu...po piwko :)

Zajrzę później, bo będę chyba do rana siedziała i pisała, robiła rysunki techniczne, bo terminy nas gonią, a protokoły same się nie napiszą...
A rano do pracki ;)

Witam :)
Wpadłam do was na chwilkę...

marta03 życzę miłego wieczorku w papierach ;-) ale jak pisałaś wcześniej "samo się nie zrobi" Twój mąż ma z Tobą jak w raju ;-):tak::blink:

Aguśka pogoda nie dopisuje ale spacer zaliczony i super :blink:

necia35 życzę dobrego wyboru odkurzacza.Ja niestety nie pomogę bo mam we własnym posiadaniu najtańszy i zwykły ;-)

KasiaAlex pozdrawiam i proszę się nie nudzić,zawsze możesz zajrzeć na bb :blink::tak:

...nadrobiłam:)
Pozdrawiam was dziewczęta i życzę miłego niedzielnego wieczoru :happy:

Jestem...
My już po gościach mamy :) Więc czas na pracę... :baffled:

Agnieszka dobrze, że mąż docenia to, że ma ze mną jak w raju :-D
No i właśnie umówiliśmy się ze znajomymi <jeszcze będziemy chcieli poszerzyć towarzystwo> na dwudniowy rejs Stena Line w sierpniu...akurat na naszą rocznicę ślubu :tak:

Idę pisać, bo znowu nic nie zrobię :)
Ale zaglądam z doskoku ;-)

marta taki rejsik fajna sprawa tylko tym dużym promem najlepiej bo są atrakcje w środku. Też pływałam i polecam:)))

Pozdrawiam
u nas znowu pada..... :///
Lipiec puki co zapowiada się mało obiecująco

Witam ja zaraz idę kawke sobie zrobić.
Pogoda u mnie zmienna raz pada a zaraz słońce świeci
lipiec zapowiada sie okropny ma być ponoć w miare ciepło ale deszczowo:-(
marta rejs... super

my dlatego urlop z mężem to dopiero w sierpniu sobie zrobimy

Nel a co u ciebie? jak dzieciaczki? :) no i co z tym odkurzaczem bo widze że dylemat masz
Marta28 jak tam było nad morzem? pojechaliscie? jak Oleńka

Kinga co do odkurzacza to rzeczywiście jest kłopot za duży wybór :) chyba wyślę męża i sam kupi jakiś bo ja mam mętlik w głowie i jakoś mało zdecydowana jestem :)
A dzieciaczki oczywiście szaleją jak zwykle :)
Kinga może razem sobie po urlopujemy :) bo my też sierpień mamy w planach :)
Aguśka u nas też pogoda zmienna :(
Marta03 zazdroszczę rejsu
Marta28 opowiadaj jak było i jak Oleńka?
Agnieszka to że masz odkurzacz najtańszy i najzwyklejszy może właśnie być najlepszy bo nie ma tych wszystkich pierdół i ulepszeń . Ja zwracam uwagę na cenę nie stać nas na jakieś cudeńko :( A jak urlop już go zaczęłaś?
Kasia i Alex co u Was ?
Bietka a gdzie Ty się ukryłaś co u Was?
Mloda Kasia jak synuś?
No i dawno nie pisały tu Teśka i Aniaa :( Co u Was
Teśka jak się czujesz?
Aniaa jak córeczka?
Pozdrawiam cieplutko wszystkie Mamusie :)))

reklama
Hejka ja wróciłam już z przychodni byłam po recepte moja doktor będzie dopiero za 2 tyg więc wtedy wybiore sie z Bartkiem na kontrole bo chce zobaczyć ile waży i tak ogólnie pogadać co z ta alergia itp.
A mierzyłam ostatnio Bartka i ma 82,5 cm:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry