reklama
aguska2017
Fanka BB :)
dzięki ale czy on taki wysoki to ja bym nie powiedziała raczej przeciętny;-)

agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...pominęłam posta...Agnieszka to Twój Alanek do pierwszej klasy idzie a nie do zerówki? Bo mój od września do zerówki myka![]()
Necia my mieszkamy w UK a tu system nauczania wygląda inaczej niż w Pl.
Alan do przedszkola zaczął chodzić jak miał rok i 5 miesięcy i dopiero nie dawno zakończył uczęszczanie ze względu na urlop a potem szkołę.
Chodził ponad 3 lata do prywatnego przedszkola z czego jesteśmy bardzo zadowoleni.Wiadomo "każda matka swoje dziecko chwali"-my jesteśmy dumny z naszego smyka bo Alan ma zaledwie 4 i pół roku a mówi już w dwóch językach.Niestety system w UK mówi że dziecko urodzone do czerwca musi iść do szkoły w poborze jesiennym a z tego względu że Alan jest z 1go stycznia więc kwalifikuje się w 100%.
Lecz nie jest źle,oboje z mężem wiemy że Alan sobie w szkole bardzo dobrze poradzi,zna język,ma przyjaciół,jest koleżeński i pomocny więc troski odstawiamy na bok

Za Twojego Pawełka mocno także 3mam kciuki,na pewno sobie doskonale poradzi

Agnieszka to że masz odkurzacz najtańszy i najzwyklejszy może właśnie być najlepszy bo nie ma tych wszystkich pierdół i ulepszeń . Ja zwracam uwagę na cenę nie stać nas na jakieś cudeńkoA jak urlop już go zaczęłaś?
Dziękuje Necia :-)
Co do odp.na mój urlop-masz pw
Pozdrawiam ciepło
Aguśka ale masz dużego synka-super :-)
ahaaa i pogoda od czwartku ma być w Iławie zdecydowanie lepsza a nawet upalna

Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
miłego popołudnia for all
na tvn meteo mówią że będzie w lipcu ciepluto ale i deszczowo więc nie ma co się spodziewać rewelacji.
na tvn meteo mówią że będzie w lipcu ciepluto ale i deszczowo więc nie ma co się spodziewać rewelacji.
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Hej laski, witam się poniedziałkowo
U nas niestety od wczoraj Alex ma katar:/ Na szczęście bez większych powikłań, z tym, że trzeba uważać z jedzeniem bo wczoraj zwymiotował i całe łóżko miałam do prześcielenia. Na szczęście teraz się bawi, zaraz idziemy na spacerek więc nie jest źle.
Marta03, rzeczywiście mąż ma z tobą dobrze
Ja dziś od swojego dostałam burę z rana, bo zapomniałam wyprać mu koszuli do pracy
Agnieszka, super, że Alanek taki mądry
Gratulacje i oby tak dalej
Necia, co do odkurzacza, to ja też z Ł chodziłam tydzień po sklepach i na żaden sie nie mogłam zdecydować
A pewnego dnia Ł pojechał po zakupy jedzeniowe i wrócił z odkurzaczem i na tym sie skończyło
U nas niestety od wczoraj Alex ma katar:/ Na szczęście bez większych powikłań, z tym, że trzeba uważać z jedzeniem bo wczoraj zwymiotował i całe łóżko miałam do prześcielenia. Na szczęście teraz się bawi, zaraz idziemy na spacerek więc nie jest źle.
Marta03, rzeczywiście mąż ma z tobą dobrze
Agnieszka, super, że Alanek taki mądry
Necia, co do odkurzacza, to ja też z Ł chodziłam tydzień po sklepach i na żaden sie nie mogłam zdecydować
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
KasiaAlex hej
Zdrówka dla Alexa życzę,biedulek mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Oczywiście życzę udanego spacerku a przede wszystkim słoneczka.
Pogoda ma się poprawiać więc jest dobrze
Zdrówka dla Alexa życzę,biedulek mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Oczywiście życzę udanego spacerku a przede wszystkim słoneczka.
Pogoda ma się poprawiać więc jest dobrze
aguska2017
Fanka BB :)
kasia zdrówka dla Alexa a może to na ząbki ten katarek?
Agnieszka wiekie gratki dla Alanka masz mądrego synka;-)
Agnieszka wiekie gratki dla Alanka masz mądrego synka;-)
K
Kinga85
Gość
zdrówka dla Alexa!!!
dziewczyny jak wami mija dzień?
ja jestem po mega spacerze z psem.. teraz śpi aż chrapie (lol)
Fiol pobrykał na rowerze i teraz relaksuje się przy magnesach.. :]
dziewczyny jak wami mija dzień?
ja jestem po mega spacerze z psem.. teraz śpi aż chrapie (lol)
Fiol pobrykał na rowerze i teraz relaksuje się przy magnesach.. :]
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Dziękuję dziewczyny. Wygląda na to, że chyba właśnie na zęby ten katar. Jedna 4 już wyszła, a pozostałe aż spuchnięte, więc chyba to.
My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Obeszliśmy chyba całe miasto
Alex zasnął i śpi do tej pory, tylko przełożyłam go do łóżeczka. Teraz czekam, bo koleżanka ma wpaść na kawkę.
Miłego popołudnia
My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Obeszliśmy chyba całe miasto
Miłego popołudnia
reklama
K
Kinga85
Gość
Kasia miłego kawkowania z koleżanką
ja jeszcze idę z Filipem na plac zabaw..... see you!!!
ja jeszcze idę z Filipem na plac zabaw..... see you!!!