reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Agnieszka to Twój Alanek do pierwszej klasy idzie a nie do zerówki? Bo mój od września do zerówki myka :)
...pominęłam posta...
Necia my mieszkamy w UK a tu system nauczania wygląda inaczej niż w Pl.
Alan do przedszkola zaczął chodzić jak miał rok i 5 miesięcy i dopiero nie dawno zakończył uczęszczanie ze względu na urlop a potem szkołę.
Chodził ponad 3 lata do prywatnego przedszkola z czego jesteśmy bardzo zadowoleni.Wiadomo "każda matka swoje dziecko chwali"-my jesteśmy dumny z naszego smyka bo Alan ma zaledwie 4 i pół roku a mówi już w dwóch językach.Niestety system w UK mówi że dziecko urodzone do czerwca musi iść do szkoły w poborze jesiennym a z tego względu że Alan jest z 1go stycznia więc kwalifikuje się w 100%.
Lecz nie jest źle,oboje z mężem wiemy że Alan sobie w szkole bardzo dobrze poradzi,zna język,ma przyjaciół,jest koleżeński i pomocny więc troski odstawiamy na bok :tak:

Za Twojego Pawełka mocno także 3mam kciuki,na pewno sobie doskonale poradzi :tak::-)

Agnieszka to że masz odkurzacz najtańszy i najzwyklejszy może właśnie być najlepszy bo nie ma tych wszystkich pierdół i ulepszeń . Ja zwracam uwagę na cenę nie stać nas na jakieś cudeńko :( A jak urlop już go zaczęłaś?

Dziękuje Necia :-)
Co do odp.na mój urlop-masz pw :)

Pozdrawiam ciepło:)

Aguśka ale masz dużego synka-super :-)

ahaaa i pogoda od czwartku ma być w Iławie zdecydowanie lepsza a nawet upalna :happy:

Ostatnia edycja:
miłego popołudnia for all :)

na tvn meteo mówią że będzie w lipcu ciepluto ale i deszczowo więc nie ma co się spodziewać rewelacji.

Hej laski, witam się poniedziałkowo:)
U nas niestety od wczoraj Alex ma katar:/ Na szczęście bez większych powikłań, z tym, że trzeba uważać z jedzeniem bo wczoraj zwymiotował i całe łóżko miałam do prześcielenia. Na szczęście teraz się bawi, zaraz idziemy na spacerek więc nie jest źle.

Marta03, rzeczywiście mąż ma z tobą dobrze:) Ja dziś od swojego dostałam burę z rana, bo zapomniałam wyprać mu koszuli do pracy:D

Agnieszka, super, że Alanek taki mądry:) Gratulacje i oby tak dalej:)

Necia, co do odkurzacza, to ja też z Ł chodziłam tydzień po sklepach i na żaden sie nie mogłam zdecydować:) A pewnego dnia Ł pojechał po zakupy jedzeniowe i wrócił z odkurzaczem i na tym sie skończyło:)

zdrówka dla Alexa!!!

dziewczyny jak wami mija dzień?
ja jestem po mega spacerze z psem.. teraz śpi aż chrapie (lol)
Fiol pobrykał na rowerze i teraz relaksuje się przy magnesach.. :]

Dziękuję dziewczyny. Wygląda na to, że chyba właśnie na zęby ten katar. Jedna 4 już wyszła, a pozostałe aż spuchnięte, więc chyba to.
My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Obeszliśmy chyba całe miasto:) Alex zasnął i śpi do tej pory, tylko przełożyłam go do łóżeczka. Teraz czekam, bo koleżanka ma wpaść na kawkę.

Miłego popołudnia:)

reklama
Do góry