reklama
aguska2017
Fanka BB :)
dzięki ale czy on taki wysoki to ja bym nie powiedziała raczej przeciętny;-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
...pominęłam posta...Agnieszka to Twój Alanek do pierwszej klasy idzie a nie do zerówki? Bo mój od września do zerówki myka
Necia my mieszkamy w UK a tu system nauczania wygląda inaczej niż w Pl.
Alan do przedszkola zaczął chodzić jak miał rok i 5 miesięcy i dopiero nie dawno zakończył uczęszczanie ze względu na urlop a potem szkołę.
Chodził ponad 3 lata do prywatnego przedszkola z czego jesteśmy bardzo zadowoleni.Wiadomo "każda matka swoje dziecko chwali"-my jesteśmy dumny z naszego smyka bo Alan ma zaledwie 4 i pół roku a mówi już w dwóch językach.Niestety system w UK mówi że dziecko urodzone do czerwca musi iść do szkoły w poborze jesiennym a z tego względu że Alan jest z 1go stycznia więc kwalifikuje się w 100%.
Lecz nie jest źle,oboje z mężem wiemy że Alan sobie w szkole bardzo dobrze poradzi,zna język,ma przyjaciół,jest koleżeński i pomocny więc troski odstawiamy na bok
Za Twojego Pawełka mocno także 3mam kciuki,na pewno sobie doskonale poradzi :-)
Agnieszka to że masz odkurzacz najtańszy i najzwyklejszy może właśnie być najlepszy bo nie ma tych wszystkich pierdół i ulepszeń . Ja zwracam uwagę na cenę nie stać nas na jakieś cudeńko A jak urlop już go zaczęłaś?
Dziękuje Necia :-)
Co do odp.na mój urlop-masz pw
Pozdrawiam ciepło
Aguśka ale masz dużego synka-super :-)
ahaaa i pogoda od czwartku ma być w Iławie zdecydowanie lepsza a nawet upalna
Ostatnia edycja:
K
Kinga85
Gość
miłego popołudnia for all
na tvn meteo mówią że będzie w lipcu ciepluto ale i deszczowo więc nie ma co się spodziewać rewelacji.
na tvn meteo mówią że będzie w lipcu ciepluto ale i deszczowo więc nie ma co się spodziewać rewelacji.
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Hej laski, witam się poniedziałkowo
U nas niestety od wczoraj Alex ma katar:/ Na szczęście bez większych powikłań, z tym, że trzeba uważać z jedzeniem bo wczoraj zwymiotował i całe łóżko miałam do prześcielenia. Na szczęście teraz się bawi, zaraz idziemy na spacerek więc nie jest źle.
Marta03, rzeczywiście mąż ma z tobą dobrze Ja dziś od swojego dostałam burę z rana, bo zapomniałam wyprać mu koszuli do pracy
Agnieszka, super, że Alanek taki mądry Gratulacje i oby tak dalej
Necia, co do odkurzacza, to ja też z Ł chodziłam tydzień po sklepach i na żaden sie nie mogłam zdecydować A pewnego dnia Ł pojechał po zakupy jedzeniowe i wrócił z odkurzaczem i na tym sie skończyło
U nas niestety od wczoraj Alex ma katar:/ Na szczęście bez większych powikłań, z tym, że trzeba uważać z jedzeniem bo wczoraj zwymiotował i całe łóżko miałam do prześcielenia. Na szczęście teraz się bawi, zaraz idziemy na spacerek więc nie jest źle.
Marta03, rzeczywiście mąż ma z tobą dobrze Ja dziś od swojego dostałam burę z rana, bo zapomniałam wyprać mu koszuli do pracy
Agnieszka, super, że Alanek taki mądry Gratulacje i oby tak dalej
Necia, co do odkurzacza, to ja też z Ł chodziłam tydzień po sklepach i na żaden sie nie mogłam zdecydować A pewnego dnia Ł pojechał po zakupy jedzeniowe i wrócił z odkurzaczem i na tym sie skończyło
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
KasiaAlex hej
Zdrówka dla Alexa życzę,biedulek mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Oczywiście życzę udanego spacerku a przede wszystkim słoneczka.
Pogoda ma się poprawiać więc jest dobrze
Zdrówka dla Alexa życzę,biedulek mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Oczywiście życzę udanego spacerku a przede wszystkim słoneczka.
Pogoda ma się poprawiać więc jest dobrze
aguska2017
Fanka BB :)
kasia zdrówka dla Alexa a może to na ząbki ten katarek?
Agnieszka wiekie gratki dla Alanka masz mądrego synka;-)
Agnieszka wiekie gratki dla Alanka masz mądrego synka;-)
K
Kinga85
Gość
zdrówka dla Alexa!!!
dziewczyny jak wami mija dzień?
ja jestem po mega spacerze z psem.. teraz śpi aż chrapie (lol)
Fiol pobrykał na rowerze i teraz relaksuje się przy magnesach.. :]
dziewczyny jak wami mija dzień?
ja jestem po mega spacerze z psem.. teraz śpi aż chrapie (lol)
Fiol pobrykał na rowerze i teraz relaksuje się przy magnesach.. :]
KasiaiAlex
Mama Alexa 01.04.2010
Dziękuję dziewczyny. Wygląda na to, że chyba właśnie na zęby ten katar. Jedna 4 już wyszła, a pozostałe aż spuchnięte, więc chyba to.
My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Obeszliśmy chyba całe miasto Alex zasnął i śpi do tej pory, tylko przełożyłam go do łóżeczka. Teraz czekam, bo koleżanka ma wpaść na kawkę.
Miłego popołudnia
My właśnie wróciliśmy ze spacerku. Obeszliśmy chyba całe miasto Alex zasnął i śpi do tej pory, tylko przełożyłam go do łóżeczka. Teraz czekam, bo koleżanka ma wpaść na kawkę.
Miłego popołudnia
reklama
K
Kinga85
Gość
Kasia miłego kawkowania z koleżanką
ja jeszcze idę z Filipem na plac zabaw..... see you!!!
ja jeszcze idę z Filipem na plac zabaw..... see you!!!