reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
kinga super masz psa extra zdjęcie:-)
Ja z Bartkiem byłam troche na mieście kupiłam sobie buciki na koturnie do biegania:-)niebieskie;-)
teraz jem obiad a Bartek pokazuje swoje złości

Witajcie mazureczki:-Dja tu znowu zaniedbuje troszku forum ,ale brakuje mi cierpliwosci bo jak poczytam o waszych szkrabach to mi sie wyc chce bo bym chciala juz miec corcie przy sobie ,termin na 20 lipca wiec jeszcze niby troche czasu mam ,ale uwierzcie ze to naprawde strasznie sie dluzy .....oby sie wyszykowala ta panienka mi w brzuszku i zawitala do nas do tego 20.dobrze chociaz pogoda sie poprawila ,bo ostatnie pare dni lalo bez przerwy prawie:no:ale z dwojga zlego niewiem co gorsze upal czy deszcz.jako tako jesszcze sie ruszam a kazdego dnia mysle ze to ostatnie podrygi i szukam objawow porodu a tu zonk ,niciooo:tak:pozdrawiam wszystkie mamusie i szkrabki :Kinga,necia ,aguska ,kasiaalex,Ania,Marta ,Bietka,agnieszka i wszystkie inne niewymienione ,wybaczcie ciezko spamietac :)buziaki udanego tygodnia:)

mój Bartek byl na spacerku z babcia przed chwila wrócił:-)
mam nadzieje że zaśnie dzi koło 19 a nie jak wczoraj o 21.
co tam u was kobietki?jak mija dzionek?

Teśka kochana Ty się tak nie stresuj :) tylko odpoczywaj:) myślę że dla Ciebie lepszy jest deszcz niż upały uwierz mi wiem co piszę pierwszego urodziłam też w licu ale wtedy był okropny upał. Na dodatek po porodzie leżałam w sali gdzie była dosłownie sauna a było nas 4 w jednym pokoju i do każdej ktoś przychodził (dla mnie to lekka przesada była jak naliczyłam 15 osób na sali :szok:)
Nie wiem jak Wy ale ja jestem za tym by w szpitalu z odwiedzających był tylko mąż a reszta może przecież odwiedzać już w domku .
Kinga super jest Twój pies :) a co do zakupów to na razie dekoracja kupiona resztę pod koniec tygodnia :)
No i wiadomość z ostatniej chwili odkryłam 10 ząbka :)))
Buziaki dla Was :-)

necia wielkie gratki za zębolka;-):-)
co do porodów i sal to ja leżałam na dwuosobowej oby dwie byłyśmy po cesarce więc poruszanie było ograniczone a tam mało miejsca nic nie przystosowane dla kobiety po cc jak dla mnie to za wysokie łóżka były
a do tej co ze mna leżała jednego dnia przyszło 8 osób!do mnie to przychodzili tylko góra na godzinke i to po 2 osoby ale też jestem zdania że na odwiedziny przyjdzie pora jak już sie jest w domku;-)

reklama
u nas jest tak, że są tylko wyznaczone godziny do odwiedzania i też bez tłumów. ogólnie fajnie. Teska spokojnie. jeszcze będziesz wspominała i tęskniła do tych dni z brzucholkiem:)
ech a my byliśmy u rodziców i przywiozłam wiśnie do robienia... strasznie mi się nie chce. hm, chyba męża zagnam do drylowania. no co. ja musze pisać pracę;p

Marta no, musimy się spotkać. może tym razem Wy do nas:)

Ostatnia edycja:
Do góry