reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej:)
Alex też od rana marudny, tzn od rana to jest od 12, bo o tej godzinie wstał:) Teraz mam problem, bo za jakiś tydzień najprawdopodobniej zaczynam pracę i jak tu wstawać rano i w ogóle opiekę organizować, jak mały taki śpioch:)

Aguska, mam ten sam problem dzisiaj. Alex ciągle stoi przy drzwiach i piszczy, żeby wyjść, a tu leje:/
Kinga, niestety, mój prognozowy optymizm się nie sprawdził:/
Młoda Kasia:), fajna przygoda się wam przytrafiła:)
Necia, dokładnie trak jest z lekarzami. Mają swoich zwolenników, ale i przeciwników...

Miłego dnia dla wszystkich mamusiek:)

reklama
my już po zakupach:)
zadowolona jestem bo w deichmannie są przeceny i kupiłam Filipowi dwie pary za 40zł !!! :-) heh

Witajcie!!
Ja dzisiaj prackę szybciej skończyłam i mam weekend wolny.
Dobrze jest mieć pracę z wolnymi weekendami :)
My jutro ruszamy do gdańska... Chłopcy <czyt mąż, syn, kuzynki mąż i syn> idą do kina a dziewczyny <czyt ja, córcia, kuzynka> na zakupki. Miało być zoo ale chyba będzie innym razem :)

U mnie dzieci dzisiaj bardzo spokojne :)
Teraz mamy leniwe popołudnie :D

marta udanego pobytu w Gdańsku. jednodniowy wyjazd?
widzisz my też mieliśmy jechać nad morze ale my to raczej na plażę aby się poopalać i pokąpać. Niestety pogoda niepozwala.
Też kino jutro zaliczacie :) fajnie. na co idą?

my na Auta2 w 3D :))

Kinga chłopcy też idą na Auta, o widzisz muszę kliknąć po bilety...
Nie, my wyjazd <tylko> dwudniowy, bo w pn do pracy :)
Następny weekend urodzinki...
A reszta weekendów jak tylko pogoda dopisze to spędzimy nad wodą :)

Moje maluszki bawią się w namiocie :) Bo mają w pokoiku rozłożony... A ja lecę bitą śmietankę z owocami im zrobić ;)

Witamy sie z Koszalina:)
U nas nie pada chociaż pochmurnie jest od rana.
Wczoraj cala droge Ola nie spala ale byla grzeczna, az sie kobiety dziwily:)

Mloda a w ameryce nie stosuja przypadkiem do tak malych dzieci metody vojty?

też już kliknełam bilety... 80zł poszło.... ale to i tak bezcenne:) kino z synem :)))

a taraz piwa sączymy z mężem
dobrze mi chociaż na chwile

Dziewczyny mam do Was prośbę chcemy kupić odkurzacz bo nam się właśnie zepsuł :( mieliśmy zelmera jakiś taki stary typ .
Jeśli macie propozycję albo jesteście ze swoich zadowolone to piszcie będę wdzięczna :)))
Buziaki :) potem zajrzę pewnie nikogo już dziś nie będzie w końcu weekend jest
Pozdrawiam :)

reklama
Necia ja jestem... dziobię przy pracy;/ tutaj widzę każdy plany na weekend a ja się cieszę, że w domku będziemy i że deszcz pada hehe. odpocznę bo ten tydzień mnie wykończył fizycznie i padam na zbity pysk.

podczytywałam Was cały czas, ale nie miałam już czasu i siły żeby pisać.
wiec jak komuś nie odpiszę to wybaczcie:)

dla sprostowania: MArylka nie ma jeszcze pełnego uzębienia tylko Bartuś Aguski;) nam brakuje dalej 3 i 5;)

Necia odkurzacz ostatnio Marta03 polecałą zelmer na wodę, z tego co pamiętam:)

Ja NIE POLECAM odkurzaczy na filtry!!! ciągle się zapycha to dziadostwo, trzeba czyścić , wymieniać itd... chyba najlepiej na wodę właśnie...

Dziewczyny miłego weekendu! i tym co poza domem spędzają i tym co w domkach...

Ostatnia edycja:
Do góry