reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Co do pani neurolog to chyba jak z każdym lekarzem jedni chwalą bo akurat w ich wypadku dobrze postawił diagnozę a inni mają odmienne zdanie . Ja poszłam do niej bo podobno w Olsztynie jeszcze ona jest jako tako ok a reszta to już w ogóle porażka . Ale wiem z własnego doświadczenia że wmawia choroby których nie ma nawet jak dwukrotnie robiłam badania pod tym kątem to i tak nie odpuszczała .

reklama
witam się z wami !

necia no faktycznie impreze można zrobić skoro nas tyle z sierpnia ;D haha oj działoby się...
marta zadowolona z pracy, fajnie :)

Filip jeszcze śpi... :) teraz ma dobrze, może pospać sobie.
Jutro jedziemy do przedszkola na zakończenie roku i wręczenie dyplomów :) chociaż na chwilę... a potem ruszamy do Olsztyna na Auta2 :D

a teraz to ja piję kawkę i delektuje się ciszą :)
pozdrawiam WAS!

Kinga dołaczam sie z kawusia:-)
Bartek od rana jest okropny ciągle miauczy chyba przez ząbki nadal bo już nie wiem od czego innego teraz aktualnie karmi swoje pluszaki;-)
Pogoda pochmurna ale miare ciepło może popada...

u nas też zapowiada się na deszcz.
Tak jak pisałam wczoraj.. pogoda na weekend się spartaczy :/

Fiol się obudził
idę śniadanie robić :)

Hej
Necia- masz racje z tymi lekarzami, ale wolę się upewnić jak jest niż zostawić. Dostaliśmy już skierowanie do Ameryki pojeździmy poćwiczymy- to napewno nie zaszkodzi.

Ale miałam wesołe przedpołudnie- wyszłam na spacer dotarliśmy do koleżanki i się rozpadało to weszłam wypiłyśmy herbate, mały się pobawił, i wyszłyśmy spotkałyśmy jeszcze jedną młodą mamę :) chwile pomokłyśmy na spacerku i przyszłyśmy wszystkie do mnie do domu, potem wpadła jeszcze jedna mama z synkiem- i tym sposobem miałam mały żłobek w domu i symfonie na 4 głosy jak nie jedno to drugie :)

A teraz dziewczyny poszły, mój Aleksik zasypia, a ja komputer dopadłam.

Po połuniu objad u babci mojego męża i spać bo jutro do pracy na 7. I przed poniedziałkiem musze dostarczyć skierowanie do tej Ameryki ale może jurto po pracy pojedziemy.

Pozdrawiam

my z Filipem do południa też byliśmy u mojej znajomej. Filip bawił się z kolegą.
Zjedliśmy obiad niedawno i teraz młody ogląda Toy Story3 na HBO :))
potem jedziemy na zakupy do galerii.. :)
a jutro cały dzień w Olsztynie.

Miłego popołudnia!! :-)

p.s. w iławie leje...

cały weekend ma padać...
tak więc miałam rację co do pogody i dobrze że się nie zdecydowaliśmy na wyjazd do Kąt Rybackich byłoby to bez sensu.

reklama
No nad Morzem to jeszcze wieje więc taka wyprawa fakt bezsensu my mamy jechac może za tydzień to może już pogoda sie poprawi.Chociaż my to takich wypadów jednodniowych raczej nie planujemy :-D
I co tu robić z małym dzieckiem kiedy nie można wyjść na dwór:baffled: mały mnie gryzie!!!!!

Do góry