Co do pani neurolog to chyba jak z każdym lekarzem jedni chwalą bo akurat w ich wypadku dobrze postawił diagnozę a inni mają odmienne zdanie . Ja poszłam do niej bo podobno w Olsztynie jeszcze ona jest jako tako ok a reszta to już w ogóle porażka . Ale wiem z własnego doświadczenia że wmawia choroby których nie ma nawet jak dwukrotnie robiłam badania pod tym kątem to i tak nie odpuszczała .
reklama
K
Kinga85
Gość
witam się z wami !
necia no faktycznie impreze można zrobić skoro nas tyle z sierpnia ;D haha oj działoby się...
marta zadowolona z pracy, fajnie
Filip jeszcze śpi... teraz ma dobrze, może pospać sobie.
Jutro jedziemy do przedszkola na zakończenie roku i wręczenie dyplomów chociaż na chwilę... a potem ruszamy do Olsztyna na Auta2
a teraz to ja piję kawkę i delektuje się ciszą
pozdrawiam WAS!
necia no faktycznie impreze można zrobić skoro nas tyle z sierpnia ;D haha oj działoby się...
marta zadowolona z pracy, fajnie
Filip jeszcze śpi... teraz ma dobrze, może pospać sobie.
Jutro jedziemy do przedszkola na zakończenie roku i wręczenie dyplomów chociaż na chwilę... a potem ruszamy do Olsztyna na Auta2
a teraz to ja piję kawkę i delektuje się ciszą
pozdrawiam WAS!
aguska2017
Fanka BB :)
Kinga dołaczam sie z kawusia:-)
Bartek od rana jest okropny ciągle miauczy chyba przez ząbki nadal bo już nie wiem od czego innego teraz aktualnie karmi swoje pluszaki;-)
Pogoda pochmurna ale miare ciepło może popada...
Bartek od rana jest okropny ciągle miauczy chyba przez ząbki nadal bo już nie wiem od czego innego teraz aktualnie karmi swoje pluszaki;-)
Pogoda pochmurna ale miare ciepło może popada...
K
Kinga85
Gość
u nas też zapowiada się na deszcz.
Tak jak pisałam wczoraj.. pogoda na weekend się spartaczy :/
Fiol się obudził
idę śniadanie robić
Tak jak pisałam wczoraj.. pogoda na weekend się spartaczy :/
Fiol się obudził
idę śniadanie robić
Hej
Necia- masz racje z tymi lekarzami, ale wolę się upewnić jak jest niż zostawić. Dostaliśmy już skierowanie do Ameryki pojeździmy poćwiczymy- to napewno nie zaszkodzi.
Ale miałam wesołe przedpołudnie- wyszłam na spacer dotarliśmy do koleżanki i się rozpadało to weszłam wypiłyśmy herbate, mały się pobawił, i wyszłyśmy spotkałyśmy jeszcze jedną młodą mamę chwile pomokłyśmy na spacerku i przyszłyśmy wszystkie do mnie do domu, potem wpadła jeszcze jedna mama z synkiem- i tym sposobem miałam mały żłobek w domu i symfonie na 4 głosy jak nie jedno to drugie
A teraz dziewczyny poszły, mój Aleksik zasypia, a ja komputer dopadłam.
Po połuniu objad u babci mojego męża i spać bo jutro do pracy na 7. I przed poniedziałkiem musze dostarczyć skierowanie do tej Ameryki ale może jurto po pracy pojedziemy.
Pozdrawiam
Necia- masz racje z tymi lekarzami, ale wolę się upewnić jak jest niż zostawić. Dostaliśmy już skierowanie do Ameryki pojeździmy poćwiczymy- to napewno nie zaszkodzi.
Ale miałam wesołe przedpołudnie- wyszłam na spacer dotarliśmy do koleżanki i się rozpadało to weszłam wypiłyśmy herbate, mały się pobawił, i wyszłyśmy spotkałyśmy jeszcze jedną młodą mamę chwile pomokłyśmy na spacerku i przyszłyśmy wszystkie do mnie do domu, potem wpadła jeszcze jedna mama z synkiem- i tym sposobem miałam mały żłobek w domu i symfonie na 4 głosy jak nie jedno to drugie
A teraz dziewczyny poszły, mój Aleksik zasypia, a ja komputer dopadłam.
Po połuniu objad u babci mojego męża i spać bo jutro do pracy na 7. I przed poniedziałkiem musze dostarczyć skierowanie do tej Ameryki ale może jurto po pracy pojedziemy.
Pozdrawiam
K
Kinga85
Gość
my z Filipem do południa też byliśmy u mojej znajomej. Filip bawił się z kolegą.
Zjedliśmy obiad niedawno i teraz młody ogląda Toy Story3 na HBO )
potem jedziemy na zakupy do galerii..
a jutro cały dzień w Olsztynie.
Miłego popołudnia!! :-)
p.s. w iławie leje...
Zjedliśmy obiad niedawno i teraz młody ogląda Toy Story3 na HBO )
potem jedziemy na zakupy do galerii..
a jutro cały dzień w Olsztynie.
Miłego popołudnia!! :-)
p.s. w iławie leje...
aguska2017
u mnie też pada bartek teraz ogląda baje już ładnie zjadł obiadek:-)
K
Kinga85
Gość
cały weekend ma padać...
tak więc miałam rację co do pogody i dobrze że się nie zdecydowaliśmy na wyjazd do Kąt Rybackich byłoby to bez sensu.
tak więc miałam rację co do pogody i dobrze że się nie zdecydowaliśmy na wyjazd do Kąt Rybackich byłoby to bez sensu.
reklama
aguska2017
No nad Morzem to jeszcze wieje więc taka wyprawa fakt bezsensu my mamy jechac może za tydzień to może już pogoda sie poprawi.Chociaż my to takich wypadów jednodniowych raczej nie planujemy
I co tu robić z małym dzieckiem kiedy nie można wyjść na dwór mały mnie gryzie!!!!!
I co tu robić z małym dzieckiem kiedy nie można wyjść na dwór mały mnie gryzie!!!!!