reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

My Jakubkowi zmieniliśmy rok temu fotelik na taki poddupnik z oparciem...jak podrośnie oparcie się zdejmie i zostanie poddupnik sam :) Majka przejdzie na fotelik 0-18 :)
Agnieszka ja małej przebijałam uszka w Glamour <koło da grasso> a ja osobiście chodzę do mojej przyjaciółki...sama otworzyła niedawno salon na Kopernika <Gabriella> i ją polecam ;)
Kasia witaj :
D

reklama
Wyobraźcie sobie, że moja myszka jeszcze śpi!!
Wczoraj przez cały dzień tylko w aucie się zdrzemnęła 1,5 godzinki a teraz już prawie 3 godz śpi...
Ale dobrze niech śpiocha...muszę sprawdzić może ząbki się przebiły i dlatego taka spokojniejsza jest :)
Ja właśnie się umawiam na imprezkę środa-czwartek :)
Trzeba rozpocząć sezon urlopowy hehe

Agnieszka, ja gorąco polecam Glamour. Właścicielką jest moja koleżanka, naprawdę profesjonalistka. Ale muszę się przyznać, że jeżeli chodzi o regulację i malowanie brwi, to chodzę tylko do salonu Uroda, obok Carrefoura:)

Co do fotelików, to i my zmieniliśmy ostatnio Alexowi na 0-18, ale czuje, że zbyt długo nam nie posłuży, bo mi już się zdaje, że jest za mały dla niego.

Edit.
Zapomniałam wam napisać, że moja przyjaciółka, a dokładnie chrzestna Alexa, otworzyła salon masażu. Niestety nie w Iławie, ale w Toruniu, z tym, że jest w Iławie raz w miesiącu i wtedy ma możliwość dojazdu. Gdybyście były zainteresowane (dziewczyny z Iławy), to mogę was umówić. Ceny ma bardzo niskie, a masaż jest świetny, sama próbowałam:)

Ostatnia edycja:
Witajcie! U mnie znowu coś :( Marta28 tak jak u Ciebie znowu pod górkę
Robiliśmy drugi raz wymaz z oczka Adasiowi i wyszło wyhodowane ma streptococcus pneumoniae liczne dzwoniłam do lekarza jutro mam wizytę ale już dziś dowiedziałam że to pneumokoki i że prawdopodobnie Pawełek też ma i to może on zaraził Adasia :( Szok
Jestem załamana

Kasiu o ja bym chętnie skorzystała... i moje mięśnie też :)
Necia trzymam kciuki, napewno będzie ok. I nie dołuj się...poczekaj co powie lekarz! No i daj nam znać...

My dzisiaj popołudnie pełne szaleństw i dwa spacery...tak pomiędzy deszczem :)
Mania jak wstała o 13 tak zasnęła przed 20!! Jakub jeszcze molestuje z tatą PS...
A ja....biorę się za prasowanie :eek:

Necia to masz zmartwienie:(
Mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby lekarz Cię jutro uspokoił i żeby nie wyglądało to tak czarno jak dzisiaj:/

Marta co do prasowania to chętnie podrzucę i swoją stertę;)

A u nas gorączka od nocy się utrzymuje:(( i nie wiem czy to zęby, czy trzydniówka, czy jeszcze coś innego. Żadnych innych objawów.tylko gorączka. po ibumie- zbita do 38,5;/
w związku z tym środowe szczepienie oraz wyjazd do teściów pod znakiem zapytania

Dziewczyny nie mogę patrzeć na truskawki. od godziny szóstej do teraz przerabiałam. niby tylko 8kg ale mam dość.

Bietka, skąd truskawki kupiłaś? Ja też planuję jakoś w najbliższym czasie trochę truskawek sobie zrobić w słoiczki, ale nie wiem skąd najlepiej kupić, bo nieraz trafiają się niedobre.

Marta03, jak chcesz to Cię umówię na wizytę. Ona może nawet przyjść do Ciebie, bo mieszka blisko (widzisz jej okna z balkonu:). Masaż jednej partii ciała kosztuje 9.99:)

reklama
oj rodzice mi załatwiali od jakiejś znajomej z Babięt Wlk;)
ale jak chcesz robić truskawki to chyba musisz się pospieszyć??;) bo ja np nie chciałam dzisiaj robić, ale ta babka od której braliśmy mówiła, że dzisiaj jeszcze będą w miarę, a potem już nieładne. tym bardziej że pada...

A ja masażu nie chcę bo mam kuzyna specjalistę i masażyki za darmo:)

Do góry