reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie!!
My dzisiaj po bardzo atrakcyjnym dniu... Właściwie dwóch... Wczoraj wyjechaliśmy a dziś zawitaliśmy do domku i to z Jakubkiem :D
Teraz zastanawiamy się nad Bożym Ciałem... Czy impreza u nas <gdyby nie było pogody> czy u kuzynki grill... No i od 23 mąż ma urlop...cały miesiąc <prawie> :D No i z poczatkiem lipca robimy urodzinki dzieciom...wspólne :tak::-)

Aaa co ja chciałam napisać...
A wiem Maja chodzi!! No może nie na całe spacery ale połowę pokoju uda jej się przejść :D

Necia
oj tak ja pamiętam jak do szpitala szłam to nie był mi straszny poród tylko rozstanie z synkiem. A teraz co? Mały sam ciągnie do dziadków :)
Bietka gratuluję średniej!! Oj ja pamiętam stypendium zawsze się przydawało ;) Czasem jak sobie powspominam to miałabym ochotę wrócić na studia... :) A decyzje ;) Żeby nie zapeszyć ;)
Agnieszka tak my z Bietką mamy bliziutko do siebie :) I kawki też są ;)
Martuś kochana będzie dobrze...jeszcze trochę pod górkę i napewno zacznie być z górki!!

reklama
Gratki dla Mai!!:-)
Marta fajnie że urlop mąż ma... tylko czy od własnej firmy też??;-)
Marta2801... ja myślę że nie tylko TY masz pod górkę:) myślę że każda z nas ma takie okresy w życiu, że jest pod górę...
Ale ja przynajmniej tak mam że jak już jest bardzo ciężko, że już wydaje mi się że nie zniosę więcej, że po prostu już nie mam siły walczyć- to jakoś się układa i trochę jest z górki. Jestem pewna, że u CIebie też tak będzie:)

Dziękuję dziewczyny w imieniu mojej Myszki!!

Bietka i sprowadziłaś mnie na ziemię... Od firmy nie ma wolnego... Chociaż poświęci jej mniej czasu :)

bietka gratulacje
marta wszystkiego co najlepsze i przede wszystkim dużo miłości
marta gratki dla córci zuch dziewczyna;-)
a u nas ok
my wczoraj byliśmy najpierw w parku na spacerku z Bartusiem który wchodził pod górkę na czworaka albo na nóżkach pod asekuracja taty a potem zjeżdżał z niej pięknie na pupci:-D śmieliśy się że ćwiczy juz przed zima:-D
potem wieczorkiem z m poszliśmy na koncert bo były dni Elbląga najpierw śpiewała Farna potem Brodka a na sam koniec De Mono i my już na ostatni nie zostaliśmy a szkoda(w sumie najbardziej mi na nim zależało) bo było za późno zimno sie zrobiło i wróciliśmy do domu.ale ogólnie było miło spędzić gdzieś wieczór;-)

Aguska ale to musiało komicznie wyglądać jak Bartuś wdrapywał się a później zjeżdżał z górki :D A wieczór fajnie, że udany!!
Agnieszka...tak na cały tydzień? Chyba nie zamierzasz do nas zajrzeć dopiero w przyszłym tygodniu?!

A ja coś dostałam weny do sprzątania... Majka zasnęła, Jakubek ogląda bajeczki więc ja idę kuchnię sprzątnąć :)
Przed chwilką poprałam foteliki dzieciom... Sztuk 3, bo Mai już zmieniamy na większy więc trzeba było przeprosić Jakubka stary fotelik i przynieść go do wyprania :D

Agnieszka...tak na cały tydzień? Chyba nie zamierzasz do nas zajrzeć dopiero w przyszłym tygodniu?!

...tak ogólnikowo napisałam ale zaglądać będę częściej :tak::-)

My też zmieniliśmy już fotelik na poddupnik dla Alana,mąż twierdzi że przepisowo Alan może jeździć już na poddupniku.
A zamieniliśmy bo w foteliku Alan ma już ciasno.

...a Marta03 mam pyt.Ty ostatnio byłaś u kosmetyczki z małą chyba,mogłabyś polecić mi kosmetyczkę?

reklama
Hej kochane.
Wracam do was:) Ostatnio miałam strasznie mało czasu, bo jak Łukasz był w domu to ciągle gdzieś wybywaliśmy, ale dziś poszedł już do pracy. Jakoś tak dziwnie czuję się sama w domu. Już się chyba odzwyczaiłam od tego:)

U nas postępy pełną parą. Alex chodzi, sam wstaje z podłogi, umie już nawet wejść na kanapę, tylko troche gorzej ze schodzeniem:)

Aguska, dzielny ten Twój Bartuś:) A i zazdroszczę fajnego wyjścia. Chętnie poszłabym na koncert Brodki, bo ją lubię:)

Marta03, gratulacje dla Majeczki. Zuch dziewczyna:)

Marta28, dużo szczęścia i samych pięknych chwil-oczywiście razem spędzonych!:)

Bietka, masz rację. Mimo gorszych dni, zawsze jest nadzieja, że nadejdą lepsze:)

Buziaki dla was wszystkich:)

Do góry