reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

necia nie przejumuj sie az tak!
generalnie pneumokoki to powazna sprawa jak napisala kasia, ale nie ma co panikowac.
wiecej niz polowa dzieci chodzacych do przedszkola jest nosicielem pnemokokow. tak mi powiedziala pani dr kiedy Olka zachorowala na ZOMR i ropbiono jej punkcje, lekarze tez mi wtedy mowili ze moze miec pneumo, pytali czy mloda ma rodzenstwo albo w rodzinie sa przedszkolaki. tak wiec spokojnie.
naszczescie to "tylko" w oczkach wiec najgorsze bedzie ropienie itp. u Olki podejrzewano pneumo w plynie mozgowo-rdzeniowym i krwi wiec tu byloby bardzo powaznie.

napewno wszystko bedzie dobrze, a Ty nie zamartwiuaj sie na zapas, chociaz wiem ze latwo mowic.
Sciskamy mocno!

reszcie dziewczyn dziekuje bardzo za zyczenia

uciekam juz bo ola wrzeszczy na calego, kolejne zabki ida a jest z kazdym coraz bardziej marudna...

reklama
Kasia aa wspominałaś coś o tej znajomej kiedyś ;) Jak będę chętna to się umówimy ;)
Bietka taka temperaturka po lekach to raczej nie na ząbki...możne 3-dniówka?

Ja właśnie złożyłam zamówienie z fm, bo nam się perfumy pokończyły :) I wszystko mi teraz pachnie...
Jutro mąż zostawia mi auto a ja od rana z maluchami na zakupy... :dry: Bo impreza tuż tuż a oczywiście m. nie ma kiedy na zakupy skoczyć ze mną :dry:

Witajcie

Necia Nie zalamuj sie choc wiem ze latwo sie mowi ale dla synkow musisz byc silna.Trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze.
Pytalas czy karmie piersia niestety nie po tych przejsciach w szpitalu stracilam pokarm dwa tyg corki nie widzialam bo lezalam na intesywnej terapii.

Mi sie smutno robi Mama w niedziele juz odlatuje :-( My jeszcze nie wiemy czy do kraju bedziemy leciec co prawda maz ma od 4 urlop ale czekamy na pps i wtedy bedziemy skladac o paszport mam nadzieje ze sie wyrobimy bo sie stesknilam za rodzenstwem i za przyjaciolmi

Spokojnej nocki zycze

necia będzie dobrze musi być;-)wiem że sie przejmujesz a też bym tak reagowala ale pomyśl że twoi chłopcy to dzielne maluchy koniecznie napisz co lekarz powiedział

Bietka może to jednak trzydniówka?

Ania może akurat się uda i chociaż część urlopu spędzicie w pl ;)
Necia daj nam znać co lekarz powiedział.
Bietka jak Marylka? Lepiej?

Ja się nie mogę ogarnąć z tymi moimi brzdącami...
Majka nie chce mleka, kaszy... muszę jej kombinować z jedzeniem :/

Nie wiem co to.... dzisiaj rano dałam syropek jeszcze, teraz 13 i temp nie ma... oby już było ok. JUtro mam szczepienie więc przejdę się do lekar ki i zobAczymy

reklama
Do góry